No äriline geenius: seleta kuidas jõusaal oma ärimudelit siis muudaks? Millest eeldus, et sihtgrupp on vaktsiinivastased? Palun too üks põhjendus sellise idiootse väite juurde. Ühk spordiklubi suunas end ümber vaktsiinivastastele aga see lõpetati õnneks kiirelt ära. Ja sina paneb Spart näitel kõik spordiklubid sinna patta. No anna andeks
Ei ole see Sparta ainuke selline.
Kui äri on üles ehitatud nii, et klientuurist on/oli kaalukas osa vaktsineerimata noored tegelased (ehk maakeeli vaktsiinivastased - millest siis 40% käibelangus), keda enam sisse lasta ei või, siis ma ei oska midagi head soovitada, kui mõelda midagi muud välja ja selle turuga enam mitte arvestada.
Millest siis see käibe langus? OK, olen nõus sellega, et mingi osa sellest -40%-st annab see, et osad (vaktsineeritud) inimesed ei käi enam väljas.
Kisa polnud varem seepärast, et varem sai võltsitud passide ja testidega käia. Nüüd enam ei saa. Ma panin ise tähele, et mitmeski kohas, kui jõustati vaktsiinipasside ehtsuse kontroll ja lõpetati see kiirtestidega lolli mängimine, kuivas klientuur vägagi kokku. Sellest pole järeldada muud, kui suure osa klientidest moodustasid pettuse teel käijad oma tuttava QR koodide ja kiirtestidega nalja tegemisega.
Ma ei oska midagi muud öelda, et mulle on selle kriisi ajal muutunud äärmiselt vastumeelseks selline tõusiklik seltskond (kellest moodustavad enamuse aktiivsed ja passiivsed antivakserid), kes üritavad teiste kukil elada. Teised vaktsineerigu, kärvaku ja pingutagu, peamine, et meil on vabadus! Ja kui mõni ettevõte sõltub nende ostujõust, siis on miskit valesti.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.