8-13.12 aruandest suhtumine meetmetesse:
Vaktsineerimise kohta:
Oktoobri lõpust alates paistab, et kõik ära vaktsineerinud, kes seda teha kavatsevad

Ma isiklikult "jäin valitsuse pressingu alla" esimisel võimalusel.... st. siis kui hakati võimaldama mitte riskigruppi kuuluvatel inimestel ennast vaktsineerida. Sellel ajahetkel anti miski kollane väike immuniseerimispass millega ei kaasnenud mingit qr koodi vms. Nii, et siis eriline tobu... vaktsineerisin ennast täielikult vabatahtlikult.FoxMulder1 kirjutas:loomake kirjutas:? Kui juba küsitluseks läheks siis võiks ka vaktsiinivastastelt küsida millistel põhjustel nad nii käituvad? Ja siis saaks mille? Kogu tõe? Hinnangu süsteemile? Rahvatarkuse mõõdupuu? Ühendame selle geeniproovidega? Loome uue ja täiustatud füsiognoomika?FoxMulder1 kirjutas: Tore oleks teada rahvaküsitluse tulemust, et mitu % vaktsineeritutest tegi seda tervislikel kaalutlustel ja mitu % tegi muudel põhjustel. See tulemus oleks ühtlasi hinnang sellele süsteemile tervikuna.
Ei hakkaks tulemust pakkuma, aga tõenäoliselt saaksime teada, et tervislikel põhjustel vaktsiini soovijate % on väiksem kui muudel põhjustel vaktsineerijate hulk. Ja neid viimaseid võiks ju nimetada covid passi süsteemi ja valitsuse pressingu alla jääjateks.
Madis Reivik kirjutas:Ja millest sinu 100% veendumus et põed covidi ilma tagajärgedeta läbi ? Sportlik ? Noor ? Vana ? Sööd küüslauku ?
Naxer kirjutas:Tean mitmeid sõpru, kes 2 esimest korralikult ära teinud, kuid rohkem teha ei kavatse-on valmis pigem loobuma tööst, karjäärist ning õpingutest medkoolis.
Madis Reivik kirjutas:Naxer kirjutas:Tean mitmeid sõpru, kes 2 esimest korralikult ära teinud, kuid rohkem teha ei kavatse-on valmis pigem loobuma tööst, karjäärist ning õpingutest medkoolis.
Äkki peaks piiri valetamisega ?
Madis Reivik kirjutas:Teemast on saanud mingi antivaxerite mölalaat.
mart69x kirjutas:Midagi uut? Päris häiriv kui kogu aeg kõrvus tinistab. Vaktsiini mõju kaob aga ritsikakoor jääb.
https://arvamus.postimees.ee/7421257/krister-kivi-kolmas-vaktsiinidoos-ja-kolm-kaotatud-sopra#_ga=2.268022926.1411675185.1640461327-1973262716.1629427882
Olen elanud pool aastat vilinaga kõrvus. Vahel on see kui ritsikakoor või elektripingeliini undamine, siis aurukatla sisin ja aeg-ajalt lisaks ka midagi morsesarnast. See on tinnitus, mida esineb elu jooksul igal kaheksandal (sagedamini vanematel); tüütu haigus, sest põhjusi oletatakse ja ravida ei osata. Minu pidev ja öösiti väga ängistav tinnitus vallandus peagi pärast seda, kui teine doos AstraZenecat mu käsivarde suruti.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline