Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas ruger »

Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

nimetu kirjutas:Teeb ehk tuju paremaks:
https://twitter.com/TheDeadDistrict/sta ... 5088300032

antennimets on muidugi muljetavaldav..
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Kontakt:

EV energia ja julgeolek

Postitus Postitas huvitun »

No ma ei tea kas see on nali aga kuskile panna ka ei mõista.
Video teemaks on kuidas jääda ajuterveks allveelaevas mitme kuu pikkusel missioonil. Klaustrofoobia ja samad näod igal hommikul (juhul ki sa üldse aru saad, millal on päev ja millal öö) juhatavat allveelaevniku nupu märkamatult nihkesse.
https://www.youtube.com/watch?v=xTmfU0cJEH0

Aga miks ma kaasfoorumlasi selle juutuubi videoga vintsutan:
Video alguses (2.21 algab Gorba teema) kirjeldatakse Gorbatšovi klaustrofoobilist letargiat, millesse riigipea olla langenud silmitsedes pardaluuki. Tulevase geopoliitilise katastroofi pealik ei roninudki tol korral allveelaeva sisemusse ekskursioonile.
Esimene mõte mul, et auväärne linnusitaga märgistatu kahtlustas ehk hoopiski atendaati? :D
OLAVI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OLAVI »

Värskelt kõrgharitud (noor)automaatika-/elektroonikainsener toimetab aku kallal sooviga see vahetada.

Möödudes juhin tema tähelepanu, et kuna mõlemale olemasoleva aku klemmile lähevad MUSTAD juhtmed, et kas ta on KINDEL, et kas siin ei peaks kasutama VAHELDUVvoolu akut?
Märkab uuel akul punast ja sinist klemmi ning kangestub.
Näen tema silmis meeleheitliku püüdu meenutada koolis mahamagatud tunde ja süvaanalüüsi elektrotehnika aluste üle.
Uurib hoolega akudel olevaid numbreid ja mõõdab testriga.
Mõne aja pärast manab ette rahuloleva näo, sest leidis "süüdlase" ja lausub vabanduseks, et: "Laost öeldi, et see aku sobib küll".

Tahaks kõva häälega naerda aga selle soovi summutab hetkega teadvusse jõudev järjekordne signaal kaasaegse koolihariduse kohta.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Euroopa Liit kavatseb keelata sinise ja rohelise tattoo-värvi: https://www.telegraph.co.uk/world-news/ ... like-bomb/

Ja mul oli just mõte lasta EU lipp omale parajasse kohta tätoveerida :(
Nüüd ma pean vist valima nende kahe variandi vahel. Aidake mul valida, kumb teie meelest etem tundub?

Pilt

Pilt
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Mudakoon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mudakoon »

Ülemine , Aliexpress saadab Teile tulevikus pakid tasuta.....
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Manurhin kirjutas:Euroopa Liit kavatseb keelata sinise ja rohelise tattoo-värvi: ...

Ma saan aru, et siin on popp näha EL-i kui karja lolle bürokraate, aga ülaolev jutt pole lihtsalt tõsi - keelatakse konkreetsed tindid, mis on tervisele ohtlikud. Kui leiad muu tindi, millega sinist teha, lase käia. Tasuta saab teema kohta lugeda siin: https://uk.sports.yahoo.com/news/worrie ... 00843.html

Tinditarnijatel tätokate ja püsimeigi tegijatele on aega järgmise aastani uued ained leida, millest sinist ja rohelist teha.

Ja kirss tordil on tõsiasi, et enamus kasutavad juba ammu niikuinii ohutumaid materjale:

Yearwood adds, "At the moment, it will not impact tattooists too much, because many of the harmful chemicals have already been banned, and many ink manufacturers have already found compliant alternative ingredients."
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Kilo Tango kirjutas:Ma saan aru, et siin on popp näha EL-i kui karja lolle bürokraate

Aga kuidas näha teisiti inimesi, kelle arvates porgand ja kõrvits on puuviljad? Kui meil siin psühhiaatri juures sama väita, siis relvaloa taotlus sealkohal lõpeks kah :lol:
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

Manurhin kirjutas:
Kilo Tango kirjutas:Ma saan aru, et siin on popp näha EL-i kui karja lolle bürokraate

Aga kuidas näha teisiti inimesi, kelle arvates porgand ja kõrvits on puuviljad? Kui meil siin psühhiaatri juures sama väita, siis relvaloa taotlus sealkohal lõpeks kah :lol:
Aga see ju hea mõte... läheb eurbürokraat relvaluba pikendama, psühhiaater lükkab vastava direktiivi nina alla ja küsib et kas teie arvates see on normaalne....

Ja kui juba sinise värvi peale jutt läks siis kas pastakates, sulepeades, whiteboardi ja tindipliiatsites kasutatav tint on ohutum? Või mis teeb tätoveerimisel kasutatava eriliseks - ja alati saab ju ajaloost järele uurida mida loodusrahvad omal ajal kasutasid ja need kasutusele võtta...
mäger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mäger »

Ma olen ikka mõelnud, et kuidas see nii on, et vaktsiinide suhtes mõned isikud on ülikriitilised, otsivad nagu nõela eesli peest seda ühte kümnest tuhandest kõrvaltoimest, aga kui küsimus on tätokates ning nende tintides, või ka daamide puhul kreemides ja ..., siis lastakse endale igaveseks naha alla ja peale igasugust sama torkida ning määrida. See vist läheb juba nutu ja hala rubriiki. Naljakat pole siin midagi.
otsin puude taga metsa
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Jah, akf richard kirjutas oma samasugusest tuttavast koroonateemas ka.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Dr.Sci kirjutas:...

Ja kui juba sinise värvi peale jutt läks siis kas pastakates, sulepeades, whiteboardi ja tindipliiatsites kasutatav tint on ohutum? Või mis teeb tätoveerimisel kasutatava eriliseks - ja alati saab ju ajaloost järele uurida mida loodusrahvad omal ajal kasutasid ja need kasutusele võtta...

Sa kas ei lugenud läbi, mis ma kirjutasin või ei saanud aru. Ohutud tindid on ammu olemas.

Vbl. sinul satub markeri või pastaka tint vahel naha alla või lakud sa neid, kuid ülejäänud inimeste jaoks ei ole vaja selliseid asju reguleerida.

Mulle ka see Prantsuse bürokraatia mudel ei meeldi, kuid valetada, justkui oleks sinine ja roheline värv ära keelatud, ei ole samuti ilus.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Vahelduseks... pisut ehmatamist:
https://www.youtube.com/watch?v=kMxPf2m ... Pranks4Fun

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Crispy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Crispy »

Dr.Sci kirjutas:
Manurhin kirjutas:

Aga see ju hea mõte... läheb eurbürokraat relvaluba pikendama, psühhiaater lükkab vastava direktiivi nina alla ja küsib et kas teie arvates see on normaalne....

See, et aborigeenid omale mingit kindlat asja naha alla ajasid, ei tee seda veel ohutuks. Arvad, et nad tegid teaduslikke katseid nende ainetega. Et ohutuses veenduda? Kui kartul Euroopasse jõudis söödi seda toorelt ja paljud kärvasid maha. Seejärel aga hakati seda reguleerima ja kehtestati direktiiv, et kartulit tuleb enne söömist kuumtöödelda :mrgreen:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist