Kohviku-Elvise ebaõnn jätkub. Poleks ikka pidanud meediasse näppu viskama minema

Eesmärk on see, et vaktsineerimata isikud puutuksid omavahel vähem kokku, sest nende hulgas levib viirus paremini.tympsa kirjutas:Mingit muud eesmärki ei ole ja ei saagi olla, sest inimese nakkusohutust see ei tõesta juba ammu.
Nimi jäi tuttavlikult kummitama ja otsisin - https://lounaeestlane.ee/koik-perearsti ... ise-kohta/Avatar kirjutas: ... eedit - akf Some siin viitab, kuidas laste doosid üle jäävad - no ma ei tea - elan mingis oma mullis vist. Äkki see Helen Lans ikka on vana vakstsiiniskeptik ja pidurdab niisama...
No ma ju varem juba lugesin avalikus meedias löödi vahtu siin poole aasta eest, et ta (Helen) oli nö. koroonavaktsiiniskeptik. Mida iganes see tähendab. Ma ei tea - mul last ta varem kõigi (enamiku) vaktsiinidega süstinud - kaasaarvatud 2020 gripikas (2021 tegin suvalises aaptegis lihtsalt kiiruse pärast). Pole kuidagi imeliku juttu ka varem ajanud...Minu isiklik-personaalne perekas on hoopis teine ja lapse omast erinev - ajalooline isiklik kogemus seega Heleniga puudub. Ega ma olen oma perekaga enamik diagnoose ka ise endale pannud. Ja kui ise ei suuda siis on siuke ...ca 20 - 30% võimalust, et äkki arst näitab paranemise tee... Üldiselt tunne on nagu Polkponiku lesel - Arstid ei tea midagi. Eks nad ikka teavad (mõned vähemalt), aga sellise töökoormuse ja palga eest ei viitsi keegi kvaliteeti pakkuda... Mul isiklik perekas justkui tubli. Aga kui tuli esimene tõsisem terviseprobleem, millele ta lahendust ei osanud leida, siis oligi enam vähem - ootame - vaatame. Ja kui see terviseprobleem on selline, et tegelikult tahaks puht emotsionaalselt kellegi ää kägistada, või muidu enesega samaväärselt piinlemas näha, siis ega suurt muud jäägi, kui skeptitseerida arstide suunal.mart2 kirjutas:Nimi jäi tuttavlikult kummitama ja otsisin
Kriku kirjutas:Poliitikute jaoks on kõige olulisem, et sellises kogus räägiks ainult esimees. Maimets, kes ise on juba tükk aega rohkem poliitik kui teadlane ja kellele on väga oluline olla kuskil juhtival positsioonil, sobib ideaalselt.
https://www.delfi.ee/artikkel/95578501/ ... hel-keelelKuidas aga käib edaspidi teadusnõukoja suhtlus avalikkusega, on selles vallas tehtud kokkuleppeid?
„Jah, me oleme kokkuleppeid teinud selles osas, et tähtis on, et me räägiks ühel häälel,“ sõnas Kallas. Ta kordas sedagi, mida korrutati Irja Lutsari juhitud meeskonna ajal, et teadusnõukoda annab valitsusele nõu, aga valitsus otsustab.
Kas teadusnõukoja liikmetel on lubatud enne valitsuse otsust oma seisukohti kommenteerida?
„Teadusnõukoda arutab oma otsuseid või ettepanekuid, aga meie soov on see, et nad valitsuse ette tuleks ühe ettepanekuga, millest lähtutakse, mis on juba kompromiss. Meie kindlasti ei soovi teada otseselt, mida keegi teadusnõukojas arvas, vaid seda, et nõuanne, millega nad tulevad valitsusse, on ühtne ja selge ja sellest saab siis valitsus lähtuda,“ vastas seepeale Kallas.
see kõlab veidi hirmutavalt.
„Jah, me oleme kokkuleppeid teinud selles osas, et tähtis on, et me räägiks ühel häälel,“ sõnas Kallas. Ta kordas sedagi, mida korrutati Irja Lutsari juhitud meeskonna ajal, et teadusnõukoda annab valitsusele nõu, aga valitsus otsustab
loomake kirjutas:see kõlab veidi hirmutavalt.
„Jah, me oleme kokkuleppeid teinud selles osas, et tähtis on, et me räägiks ühel häälel,“ sõnas Kallas. Ta kordas sedagi, mida korrutati Irja Lutsari juhitud meeskonna ajal, et teadusnõukoda annab valitsusele nõu, aga valitsus otsustab
loomake kirjutas:see kõlab veidi hirmutavalt.
Turist 47 kirjutas:WHO ütles nädala aruandes, et haiguse juhtumite arv kasvas nädalaga 71%; surmaga lõppenud juhtumid vähenesid 10%. https://www.jpost.com/breaking-news/article-691758
WHO nõunik Bruce Aylward ütles, et 36 riiki ei ole jõudnud isegi 10 protsendini vaktsineerimisest. Rasketest patsientidest on kogu maailmas 80% vaktsineerimata.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist