Paki saatmine ja saamine
Re: Nutt ja hala
Eks logistika sorteerimisliinid seavad ka mingil määral omad piirangud ja nt. sigaretipaki suurune saadetis võib lihtsalt kuhugi kukkuda ja kaduma minna. Aga see, mis minu pildil, pidanuks minu ettekujutuse kohaselt saabuma pikas ja kitsas karbis, pikkusega u. 65 cm ja läbimõõduga no kindlasti mitte üle ca. 15 cm. Kauba kaal veidi alla 400g.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kui klient kauba mahu järgi saatekulud maksab (pakikapi suurus!) siis pole mingi ime.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Walter2 kirjutas:Kui klient kauba mahu järgi saatekulud maksab (pakikapi suurus!) siis pole mingi ime.
Mul oli saatekulu kahe õlle raha

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Re: Paki saatmine ja saamine
Tegelikult ilmselt ennetatakse seda müüja poolt, et kui lihtsalt kepid mullikilesse tõmmata siis viskab kuller need autosse muude pakkide alla ja pärast pole ime kui need katki või kõverad. Ise tellin hiinast tihti pikki telekate ledribasid, mis tavaliselt pakitakse sobiva mõõduga PVC torusse, aga see toru ilmselt maksab rohkem kui kast ja Omniva nagunii loeb nii selle kasti kui toru mõõduks XL.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist