REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Jah, muidugi võib väita, et praegustest piirangutest pole enam kasu (ma ei ole kindel, kas see päris õige on, kuid kõva kahtlus on küll). Lihtsalt see järjekordne uue inimese kasvatamise programm oli jama.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Vilks kirjutas:Meie ajakirjanike tõlketase: Londoni Imperial College'i teadlased näitavad oma äsja avaldatud teadustöös, et varasemate koroonaviiruste – nagu näiteks nohu või tavalise külmetuse - läbipõdemise tulemusel inimroganismis tekkinud T-rakud ei suuda mitte ainult uut koroonaviirust SARS-CoV-2 ära tunda, vaid ka haigestumisest säästa.
Mõte oli ju vastupidine, et suudavad.
Ime siis, et lamemaalased hoogu juurde saavad.
"ei suuda mitte ainult"
tavaline eesti keel, soovitan oma emakeeleõpetajaga ühendust võtta ja lasta hinnet alandada.
Kriku kirjutas:vanahalb kirjutas:Vaktsineerimiste kõrval on täiesti arvestatav alternatiiv läbipõdemine ja mida edasi tähestikus minna seda ohutum see on. Need emotsionaalsed loosungid et "Vaktsineeri või sured" mis veel aasta tagasi valitsesid on tänaseks müüt.
Selle loosungi mõtles akf ise välja.
Ei mõelnud. Ma seostasin seda juba varemalt dr Karmen Jolleriga kuid ei suutnud enam leida artiklit kus millalgi eelmisel aastal niimoodi väideti. Muidugi polnud ka eriti oluline. Retoorika aga pole muutunud. See on nüüd "Uutest Uudistest" mida ei saa linkida ja akf-d kellel süda nõrgem ei pea tervikuna lugema. Tsitaat on artikli viimane lause:
“Kui 80 aastane inimene on vaktsineerimata ja ta jääb Covidisse, siis ta sureb ära.”
Originaal peaks siis olema novembris Rakvere koolides toimunud Covidi ja vaktsineerimise infotunni salvestis ja kättesaadav koolimajadest (kui seda vahepeal nii 50 aastaks pole salastatud nagu Eestis tihti juhtub)
Muidugi tuleb arvestada et nii dr Joller kui vahel meedias (mu pilgule) kahtlaste seisukohtadega esinev dr Lee Vallikivi olid Sotsiaalministeeriumi avalikustatud palgaliste vaktsiiniagitaatorite nimekirjas (kui vaja otsin viite üles) ja sellised sõnavõtud ei pruugi olla tõsiteaduslikud. Niisugustele artiklitele tuleks hea ajakirjandustava kohaselt lisada märkus "reklaamtekst ". Muidu tõesti loetakse ja võetaks puhta kullana sest paljutsiteeritud arst ju ütles ja ajalehes kirjutati.
Seda tsitaati leidub jah UU, Telegrami ja vanglaplaneet.ee lehtedel. Mujal mitte. Seda salvestust ka ei ole avaldatud - on ainult mingisugune väidetav lapsevanem Timo, kes väidab, et seal niimoodi öeldi:
https://vanglaplaneet.ee/blog/2022/01/0 ... u-kuulama/
https://www.telegram.ee/eesti/vanglapla ... at-kuulama
Ma olen valmis uskuma, et sina seda välja ei mõelnud, kuid kõike möga, mis Internetis leidub, pole vaja siin tõesti sündinud faktidena tiražeerida.
Sellest lähtuvalt hoiatus teema solkimise eest.
https://vanglaplaneet.ee/blog/2022/01/0 ... u-kuulama/
https://www.telegram.ee/eesti/vanglapla ... at-kuulama
Ma olen valmis uskuma, et sina seda välja ei mõelnud, kuid kõike möga, mis Internetis leidub, pole vaja siin tõesti sündinud faktidena tiražeerida.
Sellest lähtuvalt hoiatus teema solkimise eest.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Pfizer eeldab, et Omicroni variandile suunatud Covid-19 vaktsiin valmib märtsis.
Moderna tahab sügiseks pakkuda vaktsiini, mis lahendaks Omicroni ja ka võimalike teiste esilekerkivate tüvede probleemi.
https://www.scmp.com/news/world/united- ... e=homepage
Moderna tahab sügiseks pakkuda vaktsiini, mis lahendaks Omicroni ja ka võimalike teiste esilekerkivate tüvede probleemi.
https://www.scmp.com/news/world/united- ... e=homepage
kui neid vaktsineerijaid siis veel on ...
Meenutame seagripi pandeemiat . Tohutu paanika ja karjuti karauul igal pool: "Miks vaktsiini ei ole ?"
Kui vaktsiinid valmis saadi, oli väga paljudel juba immuunsus .
The US government had bought 229 million doses of H1N1 vaccines of which 91 million doses were used; of the surplus, 5 million doses were stored in bulk, 15 million doses were sent to developing countries and 71 million doses were destroyed
https://web.archive.org/web/20100402224 ... d/19422863
Meenutame seagripi pandeemiat . Tohutu paanika ja karjuti karauul igal pool: "Miks vaktsiini ei ole ?"
Kui vaktsiinid valmis saadi, oli väga paljudel juba immuunsus .
The US government had bought 229 million doses of H1N1 vaccines of which 91 million doses were used; of the surplus, 5 million doses were stored in bulk, 15 million doses were sent to developing countries and 71 million doses were destroyed
https://web.archive.org/web/20100402224 ... d/19422863
Noh. Oma kogemusest eelistan vaktsiini iga kell põdemise asemel.
Väga palju usaldamatust on millegi pärast tekkinud teaduse vastu, isiklikult seda usaldust kaotanud ei ole.
Väga palju usaldamatust on millegi pärast tekkinud teaduse vastu, isiklikult seda usaldust kaotanud ei ole.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
USA.s tuli koos eelnevate päevadega juurde 1,46 miljonit nakatunut. 5 osariigi andmed veel puudu.
https://twitter.com/BNODesk/status/1480758023127764999
U.S. COVID update: Nearly 1.5 million new cases, incl. weekend backlogs
- New cases: 1,459,005
- Average: 771,516 (+59,005)
- States reporting: 45/50
- In hospital: 140,268 (+4,158)
- In ICU: 23,884 (+845)
- New deaths: 2,235
- Average: 1,704 (+47)
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Statistkaga mängides ja lootes et Omikron on leebem - sureb neist 7000...ruger kirjutas:USA.s tuli koos eelnevate päevadega juurde 1,46 miljonit nakatunut. 5 osariigi andmed veel puudu.U.S. COVID update: Nearly 1.5 million new cases, incl. weekend backlogs
- New cases: 1,459,005
- Average: 771,516 (+59,005)
- States reporting: 45/50
- In hospital: 140,268 (+4,158)
- In ICU: 23,884 (+845)
- New deaths: 2,235
- Average: 1,704 (+47)
... ja ei aita ei põdemine, ei tõhustusdoosid - viirus saab su ikka kätte:
https://www.err.ee/1608461792/mehhiko-p ... viirusesse
mitte et ma ei vaidlustaks et vaktsineerimine ei aita, vaktsineeritutel on viiruse läbi põdemine on kindlasti kergem, aga tõhustusdooside mõju tuleb veel statistiliselt uurida.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
See sama maksumaksja maksis selle ravi kinni. Siiani on meil veel solidaarne süsteem. Sinu loogikast lähtudes-.keelame ära, rasvase todu, suitsetamise, alko tarbimise jne-kõik need toovad kulud kaasa.
Praegu on piirangud narkootikumidele-kas neid siis ei tarbita? tarbitakse ja aina suuremas koguses. Miks suurem osa rahvast ei tarbi? Mitte sellepärast, et seadus keelab vaid nad ei taha. Saadavusega ei oleks mingeid probleeme.
Huvitav on see Trummil lastakse sellist jama siin produsteerida aga kui samas stiilis talle vastata siis admin kustutab
Vasturääkivust ei näe?
Siiani on veel solidaarne süsteem - kõik kasutavad ka ennetusmeetmeid (vaktsiin) solidaarselt, mitte ei alga mingi "minu keha, minu õigus" -kelbas.
Kui küsida nende "keha õiguse" meeste käest, et olete ka valmis panema rahapaki sinna, kus teie suu on, siis lastakse püksi ja hakatakse sonima solidaarsest haigekassast.

Ebavajalik isiklik pöördumine eemaldatud.
Kriku
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kapten Trumm kirjutas:Siiani on veel solidaarne süsteem - kõik kasutavad ka ennetusmeetmeid (vaktsiin) solidaarselt, mitte ei alga mingi "minu keha, minu õigus" -kelbas.
Kui küsida nende "keha õiguse" meeste käest, et olete ka valmis panema rahapaki sinna, kus teie suu on, siis lastakse püksi ja hakatakse sonima solidaarsest haigekassast. :dont_know:
Sind peetakse siin juba mõnda aega vaksi- ja piiranguvastaseks meediatrolliks, arvan
Aga ongi ju solidaarne süsteem-seega, mis rahapakist sa jahud? Seda sama loogikat võiks ja peaks siis kasuatma ka suitsetamise, ülekaaluliste jms puhul? Või siis see sinu lause ei kehti? Kui sulle ei meeldi siis kandideeri Riigikokku ja algata süsteemi muutmine.
Esiteks olen 3x vaktsineeritud ja kus ma olen avaldanud seisukohta, et vaktsineerimine on halb jms? Mitte kuskil, kuid see peab olema inimese enda otsustada. See, et olen otsustusõiguse pooldaja ei tee mind vaktsineerimise vastaseks. Need on kaks täiesti erinevat asja.
Ning jah-piirangud lollus-eriti O valguses
Viimati muutis hjl85, 11 Jaan, 2022 9:59, muudetud 2 korda kokku.
Hmm, töömailile tuleb terve hommik kolleegide teateid - Tere, PCR test osutus positiivseks. Hetkel siis juba kuus nakatunut. Aga vähemalt teatavad, mingit võltshäbi pole. Päris mitu on neist kolmekordselt vaktsineeritud. Ja sümptomid nohu tasemel, keegi tõsiselt haige ei tundu olevat.
Avaliku arutelu avamine modereerimise üle. Sa kipud tihti vastama väga emotsionaalselt ning iga postituse eemaldamisel on ikka põhjus ka - mis ei pruugi asja sisuga erilises seoses olla. Võtke mõlemad rahulikumalt, siis on mul ka vähem tööd.Huvitav on see Trummil lastakse sellist jama siin produsteerida aga kui samas stiilis talle vastata siis admin kustutab
Antud juhul muide ma arvan, et sul on õigus - riiklik tervishoiukindlustussüsteem on tõesti solidaarne ning moraalsed argumendid peaksid kehtima ühtviisi nii vaktsineerimata jätmise, suitsetamise, joomise kui miks mitte ka pihustatavate puhastusvahendite kasutamise puhul.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
Kriku kirjutas:Antud juhul muide ma arvan, et sul on õigus - riiklik tervishoiukindlustussüsteem on tõesti solidaarne ning moraalsed argumendid peaksid kehtima ühtviisi nii vaktsineerimata jätmise, suitsetamise, joomise kui miks mitte ka pihustatavate puhastusvahendite kasutamise puhul.
Siin loetelus on juba üüratu erinevus selles, sest vaktsineerimine on millegi tegemata jätmine. Ülejäänud nimekiri on millegi selgelt kahjuliku tegemine.
Väga head analoogi ongi keeruline leida. Talvel mütsi mitte pähe panemine?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline