Kirs kirjutas:Usaldusväärsus???

Mingi suvalise rehviteema kohta peaks valetama või? Kes või mis sellest võidab? No sellist vastust ma ootasingi

Kui palju on palju? Palju üldiselt erinevates küsitlustes inimesi on. Kas selles PZU 5000 inimest on vähe? Sinu jaoks vähe?
Sinu toodud link oli ju eelmise aasta kohta, mina aga tõin selle aasta oma. Ja tendents ongi, et aasta-aastalt eelistatakse aina rohkem lamelle.
5000 inimest on muidugi vähe, sest sinna sattub ju suvaliselt inimesi.
Kui rääkida küsitluste usaldusväärsusest, siis iial ei tea kes ja miks mida vastab.
Selleks, et saada vähegi arvestatav tulemus, tuleks küsitleda vähemalt 200 000 autoomanikku, sealhulgas ettevõtted.
Meist mitte kumbki ei oma tegelikult korralikke fakte, kummaid rehve rohkem kasutatakse, kuid tean seda, et läbi aegade on enamik uuringuid ja statistikaid naastrehve näidanud.
Sa ise lihtsalt oled lammellikummardaja ja siis üritad oma usku mulle peale suruda ja mõelda, et sinu usku on enamik.
Küsitlusele võiks lisada ka rehvimüüjate info, kui palju on mis rehve müüdud viimase 5 aasta jooksul, see ei anna ka täit tõde, kuid annab veidi infot juurde.
Ehk siis tuleks teha suur ja kallis uuring, millel pole mõtet.
Miks just 5 aastat, kuna rehve kasutatakse aastaid ja sedasi võib erinevatel aastatel rehvimüük kõikuda.
Lisaks tuuakse mingi kogus rehve ka välismaalt eraviisiliselt sisse, mitteametlikult.
Riigi siseturvalisus on kõige alus, sealhulgas piisavalt kiired politseiautod.