pole kunagi äpi-taksot tellinud, kas seal ka rehvivalik sees; või rendiautodel? või peab ise enne ülevaatuse tegema kui sisse istud? või tuleb loota juhi meisterlikkusele? täitsa mõttetu jahumine teemal naast vs. lamell! auto ostad ju ise, vastavalt oma kriteeriumitele ja rahakotile, valik on suur! sama ka rehvidega, ostad mis tahad oma tarkuse järgi, peaasi et tänavalegaalsed. kui rehvivalikul raha määrama hakkab siis tuleb valida halvimast parim, ja nii lihtne see ongi. annab tööandja auto millel legaalsed talverehvid all aga sinu eelistustega kokku ei lähe siis vahetad töökohta!?? pole kunagi abikaasalt küsinud et kas talle naastrehvid meeldivad, ta lepib sellega sest ta ise pole neid sinna alla ostnud. ja ise sõidan lamellidega, läbi aasta. ja keegi ei tule mind õpetama sest need on minu valikud ja nende valikutega olen siiani hakkama saanud. korraliku musta-vesise jääga on lamell sitem jah, aga tuleb lihtsalt sõidustiilis sellega arvestada. lamell sellepärast et sõidan küll iga päev aga ca 4-5tkm aastas ja ei viitsi lihtsalt nende rehvivahetustega jännata; kui rohkem sõidaks siis eelistaks talveks naastu. kõik on ikka juhi peas kinni, olenemata rehvist. naastuga saab veidi "lohakamalt" talvel sõita.
P.S. ja mis rehvimürasse puutub siis olen juba nii vana et kuulmine on valikuline, st et rattalaagri ja abikaasa undamine häirib

. rattalaagri vahetan ära....