Mis Ukrainas toimub? 5. osa
Re: Mis Ukrainas toimub? 5. osa
Оперативная информация о ситуации в районе проведения операции Объединенных сил по состоянию на 22:00 17 февраля 2022 года
Слава Украине!
По состоянию на 22 часа текущих суток со стороны российско-оккупационных войск зафиксировано 50 нарушений, 39 из которых с применением запрещенного Минскими договоренностями вооружения.
Российско-оккупационные войска обстреляли:
НОВОТОШКОВСКОЕ - из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 мм и станковых противотанковых гранатометов.
ВОДНОЕ - из минометов калибра 120 мм и 82 мм, станковых противотанковых гранатометов, автоматических станковых гранатометов и противотанковых ракетных комплексов.
ТРУДОВСКОЕ – из минометов калибра 82 мм.
СТАРОГНАТОВКА – из минометов калибра 120 и 82 мм, автоматических станковых гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия.
ЮЖНО и МАЙОРСК – из минометов калибра 82 мм и автоматических станковых гранатометов.
ЛОБАЧЕВО – из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 мм, 82 мм и автоматических станковых гранатометов.
НОВОСЕЛОВКА ВТОРОЙ - из противотанковых ракетных комплексов.
ЛУГАНСКОЕ и СТАРЫЙ АЙДАР – из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 мм.
МАРЬЕНКА – из минометов калибра 120 мм и 82 мм, ручных противотанковых гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия.
СВЕТЛОДАРСК – из минометов калибра 120 мм и крупнокалиберных пулеметов.
ТРОИЦКОЕ – по вооружению танка, минометам калибра 120 мм и 82 мм.
ПОБЕСНУЮ – из станковых противотанковых гранатометов.
Зайцево - из автоматических станковых гранатометов.
НОВОСВЕДЕНИЕ – из артиллерии калибра 152 мм.
СТАНИЦА ЛУГАНСКАЯ - из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 и 82 мм, а также автоматических станковых гранатометов.
ПЕСКИ - из минометов калибра 82 мм, ручных и станковых противотанковых гранатометов.
ГОЛЬМОВСКИЙ и МАЙОРСК – из минометов калибра 120 мм и автоматических станковых гранатометов.
ХРЯЩЕВКА и СИЗЕ - из артиллерии калибра 122 мм.
АВДИЕВКА, ШУМЫ, МАЙСКОЕ, НЕВЕЛЬСКОЕ, ДОНЕЦКОЕ, ОПЫТНОЕ И ГРАНИТНОЕ - из минометов калибра 120 мм.
ШИРОКИНЕ – из ручных и станковых противотанковых гранатометов.
Кроме того, в Донецкой области зафиксирован пролет вражеского беспилотного летательного аппарата, вероятно «Орлан-10», с пересечением линии столкновения.
От действий врага один военнослужащий Объединенных сил получил ранение, еще один – боевое травмирование. Воины находятся в лечебном заведении. Состояние здоровья раненого военнослужащего – средней тяжести, травмированного – удовлетворительное.
В результате обстрелов со стороны российско-оккупационных войск ранены два гражданских лица.
Также сегодня от вражеских обстрелов повреждено сооружение детского сада и линии электропередач в Станице Луганской. Три работника дошкольного учебного заведения получили контузии. Кроме того, вооруженные формирования РФ обстреляли из артиллерийских систем населенный пункт ВРУБИВКА и повредили здание местной общеобразовательной школы и газопровод.
Следует отметить, что противник продолжает использовать свои пропагандистские методы ведения информационной войны в целях обвинения Вооруженных Сил Украины в обстрелах гражданского населения, скрывая этим собственные коварные действия.
Украинские защитники открывали ответный огонь для прекращения активности противника только в случае угрозы жизни военнослужащих.
Благодаря усилиям наших воинов рубежи украинских подразделений остались прежними.
Слава Украине!
По состоянию на 22 часа текущих суток со стороны российско-оккупационных войск зафиксировано 50 нарушений, 39 из которых с применением запрещенного Минскими договоренностями вооружения.
Российско-оккупационные войска обстреляли:
НОВОТОШКОВСКОЕ - из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 мм и станковых противотанковых гранатометов.
ВОДНОЕ - из минометов калибра 120 мм и 82 мм, станковых противотанковых гранатометов, автоматических станковых гранатометов и противотанковых ракетных комплексов.
ТРУДОВСКОЕ – из минометов калибра 82 мм.
СТАРОГНАТОВКА – из минометов калибра 120 и 82 мм, автоматических станковых гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия.
ЮЖНО и МАЙОРСК – из минометов калибра 82 мм и автоматических станковых гранатометов.
ЛОБАЧЕВО – из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 мм, 82 мм и автоматических станковых гранатометов.
НОВОСЕЛОВКА ВТОРОЙ - из противотанковых ракетных комплексов.
ЛУГАНСКОЕ и СТАРЫЙ АЙДАР – из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 мм.
МАРЬЕНКА – из минометов калибра 120 мм и 82 мм, ручных противотанковых гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия.
СВЕТЛОДАРСК – из минометов калибра 120 мм и крупнокалиберных пулеметов.
ТРОИЦКОЕ – по вооружению танка, минометам калибра 120 мм и 82 мм.
ПОБЕСНУЮ – из станковых противотанковых гранатометов.
Зайцево - из автоматических станковых гранатометов.
НОВОСВЕДЕНИЕ – из артиллерии калибра 152 мм.
СТАНИЦА ЛУГАНСКАЯ - из артиллерии калибра 122 мм, минометов калибра 120 и 82 мм, а также автоматических станковых гранатометов.
ПЕСКИ - из минометов калибра 82 мм, ручных и станковых противотанковых гранатометов.
ГОЛЬМОВСКИЙ и МАЙОРСК – из минометов калибра 120 мм и автоматических станковых гранатометов.
ХРЯЩЕВКА и СИЗЕ - из артиллерии калибра 122 мм.
АВДИЕВКА, ШУМЫ, МАЙСКОЕ, НЕВЕЛЬСКОЕ, ДОНЕЦКОЕ, ОПЫТНОЕ И ГРАНИТНОЕ - из минометов калибра 120 мм.
ШИРОКИНЕ – из ручных и станковых противотанковых гранатометов.
Кроме того, в Донецкой области зафиксирован пролет вражеского беспилотного летательного аппарата, вероятно «Орлан-10», с пересечением линии столкновения.
От действий врага один военнослужащий Объединенных сил получил ранение, еще один – боевое травмирование. Воины находятся в лечебном заведении. Состояние здоровья раненого военнослужащего – средней тяжести, травмированного – удовлетворительное.
В результате обстрелов со стороны российско-оккупационных войск ранены два гражданских лица.
Также сегодня от вражеских обстрелов повреждено сооружение детского сада и линии электропередач в Станице Луганской. Три работника дошкольного учебного заведения получили контузии. Кроме того, вооруженные формирования РФ обстреляли из артиллерийских систем населенный пункт ВРУБИВКА и повредили здание местной общеобразовательной школы и газопровод.
Следует отметить, что противник продолжает использовать свои пропагандистские методы ведения информационной войны в целях обвинения Вооруженных Сил Украины в обстрелах гражданского населения, скрывая этим собственные коварные действия.
Украинские защитники открывали ответный огонь для прекращения активности противника только в случае угрозы жизни военнослужащих.
Благодаря усилиям наших воинов рубежи украинских подразделений остались прежними.
Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation
23:50
Официальное заявление Главнокомандующего Вооруженными Силами Украины генерал-лейтенанта Валерия Залужного
По поступающей из ОРДО информации, в некоторых населенных пунктах на временно оккупированной территории, в частности в Донецке, планируется эвакуация местного населения в связи с возможным обострением.
Официально сообщаем: Вооруженные Силы Украины неукоснительно соблюдают Минские договоренности и нормы международного гуманитарного права, не планируют никаких наступательных операций или обстрелов мирных жителей. Наши действия носят исключительно оборонительный характер.
Ответственность за ситуацию на временно оккупированных территориях несет государство-оккупант Российская Федерация.
Любой ущерб, который может быть причинен людям или объектам инфраструктуры на временно оккупированных территориях, является провокацией.
Украинская сторона информирует международные организации о подготовке таких провокаций.
По состоянию на 19 часов текущих суток со стороны российских оккупационных войск зафиксировано 47 нарушений режима прекращения огня, 38 из которых с применением запрещенного Минскими договоренностями вооружения. Противник произвел прицельные обстрелы объектов социальной инфраструктуры, ранения получили два гражданских лица. При этом используя дезинформацию и пропаганду, российские оккупационные администрации обвиняют в обстрелах мирных жителей Вооруженные Силы Украины.
Грубые нарушения Минских договоренностей российскими оккупационными войсками, имевшие место в течение текущих суток, должны быть расследованы. Это позволит в будущем действовать более эффективно с целью поддержания режима прекращения огня.
Украинская делегация в Трехсторонней контактной группе обратилась к координатору ТКГ от ОБСЕ по поводу безотлагательного созыва внеочередного заседания рабочей группы по вопросам безопасности, а после этого – заседания ТКГ по вопросам нарушений режима прекращения огня, которые проходили в течение 17 февраля.
https://m.facebook.com/pressjfo.news/po ... 9834039667
23:50
Официальное заявление Главнокомандующего Вооруженными Силами Украины генерал-лейтенанта Валерия Залужного
По поступающей из ОРДО информации, в некоторых населенных пунктах на временно оккупированной территории, в частности в Донецке, планируется эвакуация местного населения в связи с возможным обострением.
Официально сообщаем: Вооруженные Силы Украины неукоснительно соблюдают Минские договоренности и нормы международного гуманитарного права, не планируют никаких наступательных операций или обстрелов мирных жителей. Наши действия носят исключительно оборонительный характер.
Ответственность за ситуацию на временно оккупированных территориях несет государство-оккупант Российская Федерация.
Любой ущерб, который может быть причинен людям или объектам инфраструктуры на временно оккупированных территориях, является провокацией.
Украинская сторона информирует международные организации о подготовке таких провокаций.
По состоянию на 19 часов текущих суток со стороны российских оккупационных войск зафиксировано 47 нарушений режима прекращения огня, 38 из которых с применением запрещенного Минскими договоренностями вооружения. Противник произвел прицельные обстрелы объектов социальной инфраструктуры, ранения получили два гражданских лица. При этом используя дезинформацию и пропаганду, российские оккупационные администрации обвиняют в обстрелах мирных жителей Вооруженные Силы Украины.
Грубые нарушения Минских договоренностей российскими оккупационными войсками, имевшие место в течение текущих суток, должны быть расследованы. Это позволит в будущем действовать более эффективно с целью поддержания режима прекращения огня.
Украинская делегация в Трехсторонней контактной группе обратилась к координатору ТКГ от ОБСЕ по поводу безотлагательного созыва внеочередного заседания рабочей группы по вопросам безопасности, а после этого – заседания ТКГ по вопросам нарушений режима прекращения огня, которые проходили в течение 17 февраля.
https://m.facebook.com/pressjfo.news/po ... 9834039667
Naxer kirjutas:Mingi ajakirjanik käis Harkivi ja piiri vahel ning imestas, et seal ei olnud üldse Ukraina vägesid näha. Sellest võib järeldada, et lagedal pigem väga ei plaanita kaitsta ning esimesed mõnikümmend km piirist võib venelastel suhteliselt muretu sõit olla. Kaitstakse linnu ning püütakse vast kaugemal teha sekka varitsusi, takistada vastasel vägede varustamist. Hakatakse tõenäoliselt ka teid mineerima ja lõkse tegema. Tugevam vastupanu ilmselt ka jõgede ületamise takistamisel ja muudes kohtades, kus maastik soosib ning saab tekitada suurimat kasu moodsatest jalaväerelvadest. Lagedal püüda mingisse massiivsesse tankilahingusse astuda, lõpeks tõenäoliselt üsna kehvasti.
Seal ju vist kaunis lage maa, stepp, ei ole metsa ega võsa nagu meil siin. Kui on veel lisaks märg ja porine, ei saa maasse kaevuda kah. Kui seal mingid üksused sedasi lihtsalt lagedal passiks, oleks nad ründajale mõnusaks märklauaks. Ja see, et kedagi näha ei ole, ei pruugi veel tähendada, et seal kedagi ei olegi. Mõned väiksemad grupid võivad vabalt mõnes asulas või külas vaikselt oodata ja kui vaenlase kolonn tuleb, pannakse sellele mõnest õlalkantavast asjandusest pauk ära. Lisaks veel võimalus oma suurtükiväe ja lennuväe tule juhtimiseks.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Naxer kirjutas:Mingi ajakirjanik käis Harkivi ja piiri vahel ning imestas, et seal ei olnud üldse Ukraina vägesid näha. Sellest võib järeldada, et lagedal pigem väga ei plaanita kaitsta ning esimesed mõnikümmend km piirist võib venelastel suhteliselt muretu sõit olla. Kaitstakse linnu ning...
Kujutan ette, et näiteks keegi käib või jalutab Tallinna ja Tartu vahel ja ei näe kulutatud aja, läbitud vahemaa jooksul ühtegi NATO sõdurit, ega tanki. Järelikult NATOt pole

Ajakirjanik eeldas ehk näha seal kaevikute või muude kaitserajatiste püstitamist, kuid ei näinud üldse kedagi. Eks maastik oluline ning paremate raskerelvade ja õhuülekaalu omava vastasega ei ole mõtet lagedal sõdida. Külades, mis varju pakuvad, muidugi juba võimalusi avaneks. Tekiks muidugi ka küsimus, milline võiks olla venelaste taktika kui on mingid masinad Javelini poolt maha võetud? Näiteks massiivne tulelöök kohale, kust rünnak lähtus-kui linnas, siis kasvõi pool kvartalit maatasa. See võtaks ilmselt indu vähemaks asustatud punktidest rünnata.
Mob sise maas
https://twitter.com/sumlenny/status/149 ... 63520?s=21
Kuwjuures Zelenskuly on praegu Munchenis ja kaitseminister Valgevenes!! Kaks kõrgemat juhti korraga riigist väljas
Mobile network is down in Slovyansk, Kramatorsk - my friends who live in these Ukrainian cities next to the contact line are telling me right now
https://twitter.com/sumlenny/status/149 ... 63520?s=21
Kuwjuures Zelenskuly on praegu Munchenis ja kaitseminister Valgevenes!! Kaks kõrgemat juhti korraga riigist väljas
Viimati muutis hjl85, 18 Veebr, 2022 1:18, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Ma pakun,et eesmärgiks on ukrainlased provotseerida anda lõõk Türgi drooniga mõnele suurtükipositsioonile ja siis paisatakse Vene meediasse sõnum,et ukrainlased pommitavad elanikonda(täiesti võimalik,et mõni maja lendab "õhku") tulepositsiooni lähedal.See on ju tavapraktika venelastel panna raskerelvad elamukvartalisse.Putler kirjutab siis kaamerate ees sellele Duuma avaldusele alla a la ma teen seda sellepärast,et kaitsta vene kodanikke ning edasi juba läheb sõjategevuseks,kui abi andmine tunnustatud riigi palvel.
See Vene saatkonnast tõusev suits oli ka Kuuba kriisi ajal,kes on näinud usakate mängufilmi Kevin Costneriga,mis tehti dokumentaalsetel faktidel,siis seal on steen,kus Costner(kes mängis julgeolekunõunikku) jalutas koos teise ametnikuga NSVLiidu saatkonda USA pakkumistega.Teel sinna mainis teine ametnik,et vaata korsten suitseb juba mitu ööpäeva,kindlasti hävitavad pabererid.Mispeale Costneri poolt mängitav tegelane vastab,et jah,nii see on ning et meil on aega kriis lahendada,kuni korstnad suitsevad,kui suitsemine lõpeb,siis tuleb sõjaga arvestada.
See Vene saatkonnast tõusev suits oli ka Kuuba kriisi ajal,kes on näinud usakate mängufilmi Kevin Costneriga,mis tehti dokumentaalsetel faktidel,siis seal on steen,kus Costner(kes mängis julgeolekunõunikku) jalutas koos teise ametnikuga NSVLiidu saatkonda USA pakkumistega.Teel sinna mainis teine ametnik,et vaata korsten suitseb juba mitu ööpäeva,kindlasti hävitavad pabererid.Mispeale Costneri poolt mängitav tegelane vastab,et jah,nii see on ning et meil on aega kriis lahendada,kuni korstnad suitsevad,kui suitsemine lõpeb,siis tuleb sõjaga arvestada.
Оккупанты готовятся к массированным обстрелам позиций ВСУ на Луганщине: названы три главных направления
https://incident.obozrevatel.com/crime/ ... leniya.htmVäidetavalt said Donbassi okupatsiooniväed käsu tulistada massiliselt Ukraina relvajõudude positsioone ja tsiviilinfrastruktuuri Luganski oblastis. Peamised mürsutamispiirkonnad on Shchastia, Slavjanoserbsk ja Želtoje.
Sellest teatas neljapäeval, 17. veebruaril oma Facebooki lehel projekti StopTerrori koordinaator ja MTÜ Turvalisus ja Koostöö Ukraina juht Semjon Kabakaev. Tema sõnul räägime väikerelvadest ja miinipildujatest tulistamisest kogu teise armeekorpuse vastutusala ulatuses.
Mürsutamise algus, nagu teates öeldakse, on väidetavalt kavandatud ööseks vastu 17.-18. veebruari. Samas rõhutas ta, et Ukraina relvajõud on sündmuste igasuguseks arenguks valmis.
"Putin andis käsu mobiliseerida okupatsioonivägede teine armeekorpus. Enamik alalise dislokatsioonipunktides paiknevatest üksustest lahkub positsioonidele," kirjutas Kabakajev.
Ta ütles, et 18. veebruaril kell 4 on väidetavalt kavas Luganskisse koondada ebaregulaarsete üksuste isikkoosseis, et viia läbi õppusi okupeeritud aladel. Ööl vastu 18. veebruari, nagu Kabakaev kirjutas, peaks Vene armee irregulaarsete üksuste 2. ja 4. brigaadi isikkoosseis minema demarkatsioonijoonele.
Üks UFO tähisega XCCRM tiirutab juba mõnda aega Ukraina kohal. Sedapuhku Flightradar täpsemalt ei ütle, millega tegu. Aga kuna on startinud täpselt samast kohast kust eelnevatel päevadel FORTE 11 ja 12, siis võib aimata.
Edit: tundmatu lendav objekt on vahepeal oma nime muutnud ja on nüüd AAAAAAA
Edit: tundmatu lendav objekt on vahepeal oma nime muutnud ja on nüüd AAAAAAA

Ja nüüd kannab nime SWIFT22.
Rohkem pole Ukraina kohal ühtegi lennukit.
Kell on 05.15
Kohe-kohe peaks ka kohale jõudma HOMER51
Kell on 05.15
Ma arvan, et 2014.-2015. aasta annavad sellele vastuse. Siis võideldi väga vihaselt suhteliselt väikestes kivihoonetega asulates. Need moodustavad Donbassis, aga mitmel pool mujalgi linnastuid ning linna / lageda vahetegu on kunstlik. Sama nägime ka Süürias (Al-Babis ning ümbritsevates külades näiteks pidas IS Türgi rünnaku ajal 2016/2017 3,5 kuud vastu: https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_al-Bab ). Minu arust ülemüstifitseeritakse suurlinnade teemat. Väikeasulates võidakse samuti väga tõhusalt viivitada.hjl85 kirjutas:Kuid mis te arvate, kas ukrainlased kavatsevad astuda astuda nn lagedal lahingusse või rajaneb nende taktikat viivitamises ning keskendutatakse linnade kaitsmisele ehk pyytakse venelasi tõmmata linnalahingusse?
Piiridele rajatakse kaitseliine ainult väga heade looduslike eelduste korral. Aga muidu on huvitav küsimus küll, et kus asuvad Ukraina kaitsepositsioonid või jooned, millele plaanide kohaselt asutakse? Tõenäoliselt on sellest võrgus omajagu infi, aga ma peamiselt inglise keeles otsides ei suutnud eile öösel midagi asjalikku leida. Kuskil oli juttu mitmekihilisest põhjapoolsest kaitseliinist, aga kus see umbes asuda võiks?Naxer kirjutas:Mingi ajakirjanik käis Harkivi ja piiri vahel ning imestas, et seal ei olnud üldse Ukraina vägesid näha.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Miki kirjutas:Ja nüüd kannab nime SWIFT22.
Kell on 05.15
HOMER51 mere kohal kenasti olemas ja SWIFT22 jälle AAAAAAA -ks muutunud. Huvitav, millest selline korduv identiteedimuutus?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ukrainlaste taktikas, kus lagedal maastikul vägesid pole, kuid kaitstakse sealseid üksteise ligi asuvaid asulaid, pole miskit uut või üllatavat. Sellist taktikat kasutas Punaarmee Kurski lahingus kaitsefaasis, kus asulatesse ja domineerivatele kõrgendikele loodi nn PTOP-id (protovotankovaja opornaja totska-tankitõrje tugipunkt). Ründav vastane, kes on harjunud suunama oma rünnakusuuna vähima vastupanuga kohta, hakkab sealt vahelt läbi trügima ja saab külje pealt. Sarnast võtet kasutasid sakslased ka Eesti laskurkorpuse vastu Velikije Luki kaitses. Nagu hakkad ühte tugipunkti ründama, saad tina kohe külje pealt.
Lihtsalt 76, 85 ja 88 mm kahureid asendavad Javelinid ja eks ka 125 mm tankikahurid. Vähemalt Wehrmacht seal vastu nosplit igatahes sai.
Taktikas paistab osa asju olevat hästi unustatud vana - näiteks Soome maaväedoktriin 2015 (sissimine steroididel) on suuresti ju sama asi, mis juhtus Punaarmee kolonnidega Talvesõjas Karjala-Soome metsateedel.
Lihtsalt 76, 85 ja 88 mm kahureid asendavad Javelinid ja eks ka 125 mm tankikahurid. Vähemalt Wehrmacht seal vastu nosplit igatahes sai.
Taktikas paistab osa asju olevat hästi unustatud vana - näiteks Soome maaväedoktriin 2015 (sissimine steroididel) on suuresti ju sama asi, mis juhtus Punaarmee kolonnidega Talvesõjas Karjala-Soome metsateedel.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Miki kirjutas:Ja nüüd kannab nime SWIFT22.
Kell on 05.15
Kohal.
Mõningad tsiviilid ka lendavad.
OOC hommikune opinf
Ühisjõudude operatsioon
2 h ·
Hommikuaruanne olukorrast ühendvägede operatsiooni piirkonnas 18. veebruaril 2022 kell 7.00 seisuga...
[edasi tuleb vahepeal sama jutt mis eilses viimases ülevaates]
....
Tänase päeva jooksul on fikseeritud Vene Föderatsiooni relvajõude poolt 6 relvarahu rikkumist, millest 4 Minski kokkulepetega keelatud relvade kasutamisega.
Vene okupatsiooniväed tulistasid:
BOLOTENE ja NOVOGNATIVKA - 122 mm kaliibriga suurtükiväest.
Kaks korda STAROGNATIVKA - 120 mm MP ja suurekaliibrilistest kuulipildujatest.
CHERMALYK - automaatsetest granaadiheitjatest.
SHUMY - 82 mm MP.
Ühendvägede seas vaenlase tegevuse tõttu kaotusi ei ole.
Liitlasväed jälgivad olukorda ning jätkavad Vene Föderatsiooni relvastatud agressiooni tõrjumist ja ärahoidmist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist