Naxer kirjutas:Ilma Kiievita ei saa riiki kontrolli alla. Jäävad mingid rindejooned, kus jätkub pikalt vastupanu. Kui ka ühel hetkel mingi rahu, siis sanktsioonid jäävad läänelt. Kuni ei ole kõike tagasi andnud, koos Krimmiga, lisaks veel kompensatsiooni maksnud. Ka Kiievi võtmine ei taga veel automaatset võitu ja kontrolli kogu riigi üle, Ukraina valitsus taganeb nt Lvivi ning juhib sealt endiselt võitlust ja Lääne-Ukraina piirkonda. Pigem on plaan varakult "pea maha raiumise" opiga riigi juhtkond kõrvaldada. Kui Ze läheb Münchenisse, siis riiki tagasi venelased teda enam ei laseks või tulistaks naasmise katse korral alla ma pakun.
Võimalik, aga kogu väge puhtalt sellele panustades piiri äärde ka kokku ei aetud. Kindlasti võib riigi juhtkonna kõrvaldamine olla olla plaan A, aga juhuks, kui see ei õnnestu piisaval määral on olemas plaan B, C ja D. Ukrainal on pikk ajalugu isehakanud liidrite osas ja ka legitiimse juhtkonna kõrvaldamine ei taga, et õnn tuleb Putini õuele.
Ma pigem näeks mingit iva ameeriklase arvamises, et "Shock & awe" tagaks parema edu.
Aga ma ei välista sedagi, mida olen varem korduvalt väljendanud - et konventsionaalne tegevus algab (ja ehk ka piirdub) maskeeritud kujul (
kohalike mobilisatsioon - minu teade kuulutati see neil hetkeil välja) Donbassi ja Luganskiga.
Kui see käib käsikäes Z ja muu juhtkonna eemaldamisega (mitte Iskanderi abil), siis saaks veel teha nägu, et ihtamnet.