Kuna majandus saab nii kõvasti pihta, et midagi targemat teha ei ole. ja alates Krimmist on tegelikult kohalik patriotism kõvasti ülesmäge sõudnud.mumuu kirjutas:LupusII kirjutas:Kus kohast te seda võtate , et seal tuleb partisanisõda? Kes need partisanid on ja kust nad tulevad ? Lähevad meie ehitustelt partisaniks ? No ega ikka ei lähe küll.
tulevad lääne ukrainast.
Ma elan Bangkokis, sai ukrainlasega liftis lobisetud. Testiks küsitud, slava ukraine, kohe paugust tuli vastu, gerojam slava. Eesti vabariigi tegid koolipoisid. Ukrainal on ikkagi arvestatav hulk lahingkogemusega tugevalt patriootrilikult meelestatud sõdureid. Venelased ise õpetasid välja selle vinduva konfliktiga. Nad ei ole aastaid midagi peale sõdimise teinud. Pärast teist MS-i olid võõrleegioni ridades palju sakslasi. Nad ei osanud muud teha, vahet pole kus kuulipilduja vinna tõmmata. Lõuna-Venemaal või Kagu-Aasias. Ukrainlastel on koduväljaku eelis. Viimased aastad pole VF mainet just tõstnud sealkandis. Ma olen sügavalt veendunud, et Ukraina okupeerimine saaks väga valus olema VF-ile.