Exitus kirjutas:...
Tõesti ühe mehe töö kusjuures mööda teed sõidavad veel venelaste BMP vms mööda. Respekt!
Ei ole ühe mehe töö. Risttuli oli ilus.
Exitus kirjutas:...
Tõesti ühe mehe töö kusjuures mööda teed sõidavad veel venelaste BMP vms mööda. Respekt!
mumuu kirjutas:Ahhaaa, vana mölalõug Peskov tahab nüüd läbi rääkida. Kõik vist ikka liiga plaanipäraselt ei suju.
https://www.err.ee/1608512519/kreml-tea ... isi-pidama
Samas võib olla mingi pettemanööver ja raske on ka näha, kus see kompromissi koht on. Ilmselt lepiks Ukraina pool sedakorda sellega et pööratakse ots ringi. Aga no sajad inimesed on hukkunud ja ilmselt ikka paugutatakse mingite selliste nõudmistega, milleleUkraina EI SAA järgi anda. Ma Z olukorras vist ütleks, et tulge Kievisse, siis räägime.
Fucs kirjutas:Tra kuidas mina ei saa aru sellest "kolonnidega ringiuhades sõdimisest"...
Mõlemalt poolt.
Lihtsalt mingid kolonnid sõidavad muudkui mööda maanteid ilma eeljulgestuse ja luureta?
Kriku kirjutas:Fucs kirjutas:Tra kuidas mina ei saa aru sellest "kolonnidega ringiuhades sõdimisest"...
Mõlemalt poolt.
Lihtsalt mingid kolonnid sõidavad muudkui mööda maanteid ilma eeljulgestuse ja luureta?
Pikaajaline traditsioon. Minutka väljakule sõideti sama moodi.
Kriku kirjutas:Fucs kirjutas:Tra kuidas mina ei saa aru sellest "kolonnidega ringiuhades sõdimisest"...
Mõlemalt poolt.
Kilo Tango kirjutas:Exitus kirjutas:...
goga66 kirjutas:Kilo Tango kirjutas:Exitus kirjutas:...
Ilus. Aga kas siis kohalikele RPG-sid pole jagatud? Omal ajal Grosnõis tehti nendega ikka palju kurja
Chupacabra kirjutas:Kriku kirjutas:Fucs kirjutas:Tra kuidas mina ei saa aru sellest "kolonnidega ringiuhades sõdimisest"...
Mõlemalt poolt.
Kurat ma ei saa aru kus on teetõkked, varitsused, miinid, õhatud sillad jne. Aju plahvatab.
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 11 külalist