Crispy kirjutas:Kiievi veebikaamerad on pimedad. Tundub, et kõik elekter läinud...
Mingi kirikuid vaatav kaamera töötab veel. Linn pime. https://www.youtube.com/watch?v=HIPNVm6lNfM
Crispy kirjutas:Kiievi veebikaamerad on pimedad. Tundub, et kõik elekter läinud...
nimetu kirjutas:Avatakse uued suunad ja üritatakse olulisemaid sõlmpunkte kotti tõmmata (Mariupol ühena nendest).
Borja kirjutas:nimetu kirjutas:Avatakse uued suunad ja üritatakse olulisemaid sõlmpunkte kotti tõmmata (Mariupol ühena nendest).
Ei ole "uued suunad" - raskuspunkt on hetkel täiega KIIEV..
Iga hinna eest üritatakse pealinn üle võtta..
Mis on aga sügavalt loll valearvestus - siduda end kolmemiljonilinna tänavalahingutesse (omamata selleks isegi piisavalt jalaväge - ja motivatsioonist ma isegi ei räägi)..
Ma hakkan jõudma arusaamale, et vene tänanegeneraliteet on(gi) niisama loll nagu puutin..
Ja see on minu järgmine ennustus - eelmine läks sitaks täppi(vt selle teema lk 20)..
Borja kirjutas:nimetu kirjutas:Avatakse uued suunad ja üritatakse olulisemaid sõlmpunkte kotti tõmmata (Mariupol ühena nendest).
Ei ole "uued suunad" - raskuspunkt on hetkel täiega KIIEV..
Iga hinna eest üritatakse pealinn üle võtta..
Mis on aga sügavalt loll valearvestus - siduda end kolmemiljonilinna tänavalahingutesse (omamata selleks isegi piisavalt jalaväge - ja motivatsioonist ma isegi ei räägi)..
Ma hakkan jõudma arusaamale, et vene tänanegeneraliteet on(gi) niisama loll nagu puutin..
Ja see on minu järgmine ennustus - eelmine läks sitaks täppi(vt selle teema lk 20)..
22:04
Ukraina relvajõud teatavad, et pärast rasket kokkupõrget peatati vaenlane Sumõ oblastis Konotopi lähedal. Venelastel on probleem kütuse ja tarnega. Tankerid kõnnivad kanistritega ja üritavad kütust osta, raporteeritakse. Konotopi äärelinnas on umbes 40 ühikut põlenud Vene tehnikat, okupatsioonivägede sõdurid nõuavad kohalikelt elanikelt toitu.
Kasutajad foorumit lugemas: ugandiklubi ja 11 külalist