Venemaa majandus ja sanktsioonid I

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
HeiniR
Liige
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas HeiniR »

Raivo Vare kommenteeris täna AK-s,et pankadele mõjuvad sanktsioonid rakendatakse tegelikult viitega, s.t antakse ikkagi ca 30 päeva vms aega.
zaq
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas zaq »

Ma arvan, et tsaari ja Lavrovi sanktsioneerimisel pole mõtet - nagu keegi siin tabavalt ütles, siis nad elavad palgast :) . Küll aga kui Lavrovi tütar peab Londonis supisabas seisma, siis see oleks mõjutusvahend. St kõik nende lähikondsed peaks ka sanktsioonidega olema hõlmatud.
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

Küll aga kui Lavrovi tütar peab Londonis supisabas seisma, siis see oleks mõjutusvahend. St kõik nende lähikondsed peaks ka sanktsioonidega olema hõlmatud.

Ongi ja nimekiri pole lukku löödud.

Erand tehti lavrovile ja kremli paariale reisimisel, et nad tuumanuppu ei vajutaks.
Thief
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Thief »

Rogozin ähvardas, et sanktsioonide järel tuleb space station alla :
https://futurism.com/dmitry-rogozin-space-debris/amp

Kollektiivne hullumine
Jannus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jannus »

Saab näha mis Apple teeb
https://twitter.com/nexta_tv/status/1497326376663363588
Kõik need oligarhid oma iphonidega :lol:
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

Taiwan ühineb Vene vastaste sanktsioonidega. Maailma suurim kiibitootja TSMC hakkab järgima kõiki ekspordipiiranguid.
https://www.reuters.com/world/asia-paci ... 022-02-25/
Friday, with the world's largest contract chipmaker TSMC saying it would comply with all export control rules
hjl85
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hjl85 »

USA kehtestab sanktioonid Putinile ning EU ja UK Putinile ja Lavrovile. Lisaks keelas UK ena õhuruumi kasutamise ka venelastest reisijatega eralennukitel.
https://edition.cnn.com/2022/02/25/poli ... index.html

https://www.reuters.com/world/europe/uk ... 022-02-25/
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _dumbuser_ »

kraal kirjutas:Huvitav. Vene rubla seisab päris stabiilselt 93-95 peal.

Üsn hea mõistatus, et kes küll sinna ahju miljardeid kütab. Sest isegi kui see kurss ei muutu siis mida selle rublaga teha on ? Pmst on ju enamus maailma kes mingit asjalikku kaupa pakub venelastele selja keeranud.
hjl85
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hjl85 »

USA kogressmanid: me läheme kõikide oligarhide kallale.(CNN) Nad on ikka nii vihased. Reagani aja vaim on ülesleitud
Kasutaja avatar
Marvin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marvin »

Nibelungen kirjutas:See sanktsioonide asi on juba ära tüüdanud. Venelased ainult naeravad nende peale, üks lubas koguni si**uda. Kurjategijatele määratud karistus on tavaliselt
selline, mida ükski normaalne inimene kannatada ei tahaks. Või siis on karistus proportsioonis kuriteoga.

Boeingutele ja Airbusidele ei tarnita varuosi ega müüda uusi lennukeid, liisingufirmad kutsuvad oma lennukid tagasi. Isegi Suhhoi Superjet 100 koosneb suuremalt jaolt Lääne tükkidest, mootorid ja navioonika kaasa arvatud - ja see kõik ei saa enam tuge. Venepärastatud Superjet jälle võib muu maailma normidesse mahtumisest ja sertifitseerituks saamisest ainult und näha.
Nii et lõbus saab olema. Kui venelased äkki aru saavad, et nad on päriselt ilusast maailmast ära lõigatud, siis kohtumine selle reaalsusega saab valulik olema.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda

Postitus Postitas ruger »

Soome ja Rootsi keelasid Vene lennukitel oma õhuruumis lennata. Tuli veidi kaugemalt lennata.
”Sweden and Finland closed the sky to a plane with deputies of the State Duma of the Russian Federation”
Pilt
https://twitter.com/Ongaunited/status/1 ... 7869147138
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

Marvin kirjutas:
Nibelungen kirjutas:See sanktsioonide asi on juba ära tüüdanud. Venelased ainult naeravad nende peale, üks lubas koguni si**uda. Kurjategijatele määratud karistus on tavaliselt
selline, mida ükski normaalne inimene kannatada ei tahaks. Või siis on karistus proportsioonis kuriteoga.

Boeingutele ja Airbusidele ei tarnita varuosi ega müüda uusi lennukeid, liisingufirmad kutsuvad oma lennukid tagasi. Isegi Suhhoi Superjet 100 koosneb suuremalt jaolt Lääne tükkidest, mootorid ja navioonika kaasa arvatud - ja see kõik ei saa enam tuge. Venepärastatud Superjet jälle võib muu maailma normidesse mahtumisest ja sertifitseerituks saamisest ainult und näha.
Nii et lõbus saab olema. Kui venelased äkki aru saavad, et nad on päriselt ilusast maailmast ära lõigatud, siis kohtumine selle reaalsusega saab valulik olema.

Olen suuresti nõus aga mu juttu mõtte oli sügavamal. Selles et sanktsioonid on valusad ainult nende inimeste peas, kes neid kehtestavad aga venelaste/bütsantsi valulävi on tunduvalt kõrgem . Ja pealegi on selles midagi nõukogudelikku ja kui juba nii on lood siis teeks äkki vanades piirides. Putin on kunagi maininud. et karu elab taigas ja ei tee kellegile liiga aga kui teda ärritada siis ründab. Midagi on ta ka oma kogemusest hiirega rääkinud. Usun et seda ta ootabki et saaks sanktsioonid, et asuda rünnakule. Igat pidi halb aga oodata, et sanktsioonid taltsutavad paraku minu jaoks ei päde.
Viimati muutis Nibelungen, 26 Veebr, 2022 1:00, muudetud 1 kord kokku.
Crispy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Crispy »

Juba olen näinud esimesi videosid YouTubes kuidas suured Venemaa sisuloojad ei saa Patreonist rahasid kätte (põhimõtteliselt tellimusteenus kus jälgijad maksavad sisuloojale veidi raha, et saada paremaid hüvesid). Patreon ei saa väljastada raha sanktsioonide all olevatesse Vene pankadesse ja ongi noortel staaridel kööga. Suuremad sisuloojad saavad sealt kanalist ikka tuhandetes eurodes kuus raha.
kuldar81
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuldar81 »

Mul on sitaks hea meel, et kogu maailm on oma silmad avanud ja aru saanud kui debiilikud venelaste valitsejad on. Tiblastan, olles tapnud minu 5 vanaonu 40ndatel, olen mina kindlasti see kes võtab relva kätte ja läheb rindele. Minu kaks nõbu Saaremaalt (tõelised vikingid) on käinud Iraagis ja Afganistaanis, ja nende eeskujul lähen ka mina tiblasid nottima kui selleks aeg. Elan Poolas ja seega ilmselt liitun siinsete üksustega, aga me ju võitleme sama asja eest.
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

_dumbuser_ kirjutas:
kraal kirjutas:Huvitav. Vene rubla seisab päris stabiilselt 93-95 peal.

Üsn hea mõistatus, et kes küll sinna ahju miljardeid kütab. Sest isegi kui see kurss ei muutu siis mida selle rublaga teha on ? Pmst on ju enamus maailma kes mingit asjalikku kaupa pakub venelastele selja keeranud.

Keskpank on oma reservidest rubla kursi hoidmiseks $7 miljardit kulutanud.
"ЦБ бросил $7 млрд на спасение рубля"

https://www.finanz.ru/novosti/valyuty/c ... 1031232556
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: mäger, pikk, Sturm ja 6 külalist