Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused
- Tankitõrje
- Liige
- Kontakt:
Re: Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused
Russian losses as of now, Ukrainian data:
- Over 540 IFVs
- 16 airplanes
- 18 helicopters
- 102 tanks
- 504 APCs
- 1 Buk-1 system
- Over 20 armored cars
- Over 3,000 manpower KIA, 200 taken prisoner
https://twitter.com/IAPonomarenko/status/1497822580727861249
- Over 540 IFVs
- 16 airplanes
- 18 helicopters
- 102 tanks
- 504 APCs
- 1 Buk-1 system
- Over 20 armored cars
https://twitter.com/IAPonomarenko/status/1497822580727861249
Väidetavalt Sumy lähedal maha jäetud tank T-90A ja liikursuurtükk 2S3:
https://twitter.com/RALee85/status/1497885037324292098
https://twitter.com/RALee85/status/1497885037324292098
[quote="Tankitõrje"]Russian losses as of now, Ukrainian data:
- Over 540 IFVs
- 16 airplanes
- 18 helicopters
- 102 tanks
- 504 APCs
- 1 Buk-1 system
- Over 20 armored cars
"Monitoorides" täna vene "eluzurnaali" https://www.livejournal.com/ratings/
TOP-i näen , et dokumentaalsed tõendid on kohale jõudmas. Vähemalt kommentaariumis keeratakse autor õigele teele.
- Over 540 IFVs
- 16 airplanes
- 18 helicopters
- 102 tanks
- 504 APCs
- 1 Buk-1 system
- Over 20 armored cars
"Monitoorides" täna vene "eluzurnaali" https://www.livejournal.com/ratings/
TOP-i näen , et dokumentaalsed tõendid on kohale jõudmas. Vähemalt kommentaariumis keeratakse autor õigele teele.
-
- Liige
- Kontakt:
Tere,
Prooviks jätta surnud sõduritele nende väärikuse. Nende eksponeerimine on kohatu.
Sellega me langeme suurvenešovinistide ja nende kõrilõikajate tasemele, kelle moraalne käitumine surnud grusiinide eksponeerimisel...no on mulle vastuvõetamatu.
Seega järsku moderaatorid võtaksid surnuid sõdureid mõnitavad postitused lugupeetud avalikult loetavast foorumist maha.
Parimat,
Toomas Väli
Prooviks jätta surnud sõduritele nende väärikuse. Nende eksponeerimine on kohatu.
Sellega me langeme suurvenešovinistide ja nende kõrilõikajate tasemele, kelle moraalne käitumine surnud grusiinide eksponeerimisel...no on mulle vastuvõetamatu.
Seega järsku moderaatorid võtaksid surnuid sõdureid mõnitavad postitused lugupeetud avalikult loetavast foorumist maha.
Parimat,
Toomas Väli
-
- Liige
- Kontakt:
Toomas Väli kirjutas:Tere,
Parimat,
Toomas Väli
Et siis tegelikult saavad kaabakatest peale surma inglid?
-
- Liige
- Kontakt:
/.../
Viimati muutis Toomas Väli, 27 Veebr, 2022 18:36, muudetud 1 kord kokku.
Väga lugupeetud (ei ole iroonia ega sarkasm!) VT , tegelikult las olla, on lootus (küll väike-väike), et need pildid jõuavad meie viienda kolonnini ja ka Narva taha, kus ollakse siiani vägagi veendunud, et kõik on õige, mis UKR toimub. Mingi hetk peaks pilt kohale jõudma ja vähegi adekvaatsematel on lootust ka normaalsele tulevikule - kui nad ajule kurrud tagasi suudavad kasvatada.
Need kirjeldavad tekstid, mnjah, on kahjuks originaalpildil. Need on küll üleliigsed (ja Sa tead mu radikaalsust
)
Need kirjeldavad tekstid, mnjah, on kahjuks originaalpildil. Need on küll üleliigsed (ja Sa tead mu radikaalsust

professional retard
Neid pilte on kindlasti vaja,nende piltide najal
kasvatan ringi üht valgevenelast kellel Putin
istub tugevasti peas.Üldiselt on tulemused
hämmastavad nelja päeva kohta ,vaata ,et
saab 56 aasta vanusest mehest inimene.
Kogu see info läheb ka Piiterise ja VV
sugulastele.
kasvatan ringi üht valgevenelast kellel Putin
istub tugevasti peas.Üldiselt on tulemused
hämmastavad nelja päeva kohta ,vaata ,et
saab 56 aasta vanusest mehest inimene.
Kogu see info läheb ka Piiterise ja VV
sugulastele.
Toomas Väli kirjutas:Tere,
Parimat,
Toomas Väli
Toetan. oma lipu all võitlev Jevgeni, ajateenija Kaug-Idast, on sõdur nagu iga teine. Tema ei teinud otsuseid, täitis käsku. Talle isegi ei öeldud, mis teoksil. Nüüd sõidad Ukrainasse ja kõik. Rahu ka tema põrmule selles mõttetus sõjas, kuhu ta ei tahtnud minna niiehknaa. Samasugune ohver nagu kõik teised selles elumõttetus sõjas. Aga igasugu diversantitele ma armu ei annaks. Juba Sarajevo "Snaiprite alleel" viidi sellised ilma pikema jututa nurga taha ja järgnes lühikene automaadivalang, Igasugused ilma eraldusmärkideta afferistid, no ei tunne kaasa. Oma lipu all sõdivatele, natuke tunnen. Pole nende süü, et juht segi on.
Üldiselt ajalugu on näidanud, et konflikti venides muutuvad vaenupooled üksteise sõjavangide ja haavatute suhtes järjest julmemaks.
Vaidlen juba konkreetsemalt vastu teises teemas akf Fucsi postituse tsitaadiga:
Sa ei pea rahulikke elanikke tapma. Selle käigus saad tina, kahju, tegelikult ei nuta peale su enda vanemate mitte keegi ja ei peaks ka.
Lase oma jao-/rühma-/rooduülem maha, kui aru saad, kus ja mis teed. See ei tohiks olla seotud propangandast pehmete ajudega - sõdurile igal pool maailmas peaks olema arusaadav, millal on okei kedagi tulistada ja millal mitte. UKR on videote järgi tegelikult ilusti aru saada, aga samas ei ole ma ju seal.
Fucs kirjutas:SBU Telegram kanalil video
https://t.me/SBUkr/3756
“Мама, забери меня отсюда! Мы здесь мирных жителей убиваем!”
Sa ei pea rahulikke elanikke tapma. Selle käigus saad tina, kahju, tegelikult ei nuta peale su enda vanemate mitte keegi ja ei peaks ka.
Lase oma jao-/rühma-/rooduülem maha, kui aru saad, kus ja mis teed. See ei tohiks olla seotud propangandast pehmete ajudega - sõdurile igal pool maailmas peaks olema arusaadav, millal on okei kedagi tulistada ja millal mitte. UKR on videote järgi tegelikult ilusti aru saada, aga samas ei ole ma ju seal.
professional retard
Mäletan, et Keegi ütles - " Mitte ükski vihmapiisk ei pea end uputuse eest vastutavaks."
Kuritegelikku käsku ei pea täitma ! Kui täidad vastutad. Muidu poleks ju ühtegi natsi peale Hitleri saanud karistada.
Nii raske ja lihtne see ongi. Moraalikompass on igamehe sees olemas.
Sõjaolukorras kuritegeliku käsu andnud ülema kustutamine pole ka keeruline. Relv on ju sul käes.
Muidugi kui su moraalikompassi on kalibreerinud putinoidlik venemaa võib suht perset näidata osadel.
Nii raske ja lihtne see ongi. Moraalikompass on igamehe sees olemas.
Sõjaolukorras kuritegeliku käsu andnud ülema kustutamine pole ka keeruline. Relv on ju sul käes.
Muidugi kui su moraalikompassi on kalibreerinud putinoidlik venemaa võib suht perset näidata osadel.
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Toomas Väli kirjutas:/.../
Mongol: Need kirjeldavad tekstid, mnjah, on kahjuks originaalpildil.
Panin pildid / kahjuks/ teksti ei udutanud, näitamaks ,mis levib sõja 4 päeval vene LJ Top-is ,mida loevad seal kõik. Ja see mõjub . Sedame siin sedastamegi.
Veel eile sellist olukorda ma ei täheldanud. Osad sõjateema LJ kommentaatorid on juba saanud bänni kuni ? / muutub võim venes./
Minu jaoks on cc /case closed.
Pilt kadunud ja pagunid säravad
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist