Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
VMO
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas VMO »

Raskel ajal tuleb kodu kaitseks hankida kõik saada olevad vahendid...https://t.co/TY0sigffaM
HAT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas HAT »

https://t.me/luxta_tv/4110
Otsime saadikut DNR-i
puudulik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas puudulik »

Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Venemaal. Tööline Ivan magab, siis tuleb tema naine, suudleb teda õrnalt suule ja lausub: tõuse üles, kallis, aeg on tööle minna! Ivan ohkab raskelt, ajab ennast sõnagi lausumata püsti, valab köögis omale klaasitäie teed, rüüpab sealt suutäie ja ütleb siis: oehh... Ma nägin nii ilusat und... Meil oli kolmetoaline korter ja uus LADA...

Oligarh magab. Korraga ärkab hirmsa röögatuse saatel üles, tormab baarikapi juurde, haarab kalli konjakipudeli, klaasi pillab üldse põrandale kildudeks ja kulistab otse pudelist mitu vägevat punnsuutäit ja märkab alles siis, et on suurest ehmatusest veel iseenda ja voodi ka täis lasknud. Tuleb naine, noh, selline 16 aastane tibin ja küsib: kallis, mis juhtus? Oligarh: mis juhtus, mis juhtus... Ma nägin kõige hirmsamat õudusunenägu mis üldse olla saab. Ma nägin, et ma elasin kolmetoalises korteris, mul oli uus LADA ja siis tuli mingi 40 aastane vanamutt, suudles mind ja ütles: tõuse üles, kallis, aeg on tööle minna!
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

M-69/RPG-7

Postitus Postitas Kriku »

Andestust, aga ma lihtsalt ei saa jätta teemat solkimata, nii hästi haakub viimaste lehekülgede diskussiooniga...

Pilt
https://twitter.com/_JakubJanda/status/ ... 7481940992
mcraimond
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mcraimond »

nimetu
Liige
Kontakt:

Re: M-69/RPG-7

Postitus Postitas nimetu »

Andestust, aga ma lihtsalt ei saa jätta teemat solkimata, nii hästi haakub viimaste lehekülgede diskussiooniga...

Omaette naljakaks teeb pildi asjaolu, et sellel on kujutatud ÕT rakett. Ei kujuta ette kuidas see TT rollis toimiks.
ElrikThunderson
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ElrikThunderson »

Nähtud netiavarustes vol 2. Saint Javelina and Saint NLAW
Manused
j_nlaw.JPG
j_nlaw.JPG (84.63 KiB) Vaadatud 1191 korda
xcad
Liige

Re: Vene-Ukraina sõda

Postitus Postitas xcad »

Natuke nalja
Manused
photo_2022-02-28_11-41-34.jpg
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

Kuskil Ukraina avarustes oli ka nali, et Britid peaks oma raketi ümber nimetama NLAWst in-law'ks (ehk siis ämm või äi), vot seda venelased kardaks :D

EDIT:

Teemakohane särk kah:
Pilt

Arusaadavalt refereering loole:
https://www.youtube.com/watch?v=AL8chWFuM-s
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

:D
Manused
1646041953247.png
ElrikThunderson
Liige
Kontakt:

Re: M-69/RPG-7

Postitus Postitas ElrikThunderson »

nimetu kirjutas:

Omaette naljakaks teeb pildi asjaolu, et sellel on kujutatud ÕT rakett. Ei kujuta ette kuidas see TT rollis toimiks.

Originaal(?) oli selline:
Manused
ikea.JPG
ikea.JPG (42.46 KiB) Vaadatud 1051 korda
VMO
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VMO »

Kiri ka (veidi kohendatud):
Теби моско сатано, брате и друже црног ђавола, секретару Луцифера самог, поздрав. Којег си ти ђавола витез, маму ти твоју? Твоје армије се не бојимо уопште, на земљи и на мору у нашим чајкама борићемо се против вас сотона до последњег. Ти некрсту, звери Вавилона, скрнавитељу светог Јерусалима, јебачу коза из Александрије, свињска главо Египта (Доњег и Горњег) , јерменска свињо и татарски јарче, коњокрадице из Канајамета, зликовче из Анадолије, унуче ђавола лично, будало, ти свињски брабоњче, магарећа гузице и кловне из Хада, месарско псето, некрштена волино, нека ђаво носи тебе и све моско. То је све што ми козаци имамо да кажемо, гадан си и својој мајци, а куд хришћанима да владаш. Датум не знамо, јер календар немамо, месец је на небу, година у књизи, нама је исти дан овде ко и теби тамо. Ти и твоји москоли можете нас пољубити у дупе!!!

Maakeeli:
Sulle moskva saatan, musta saatana vend ja sõber, Luciferi enda sekretär, tervitused. Kelle kuradit sa vägilane oled, oma ema? Me ei karda üldse teie armeed, maal ja merel meie kajakate juures võitleme teiega saatan viimseni. Te tabamata, Babüloni elajas, Püha Jeruusalemma rüvetaja, kuradi kits Aleksandriast, Egiptuse seapea (alam ja Ülem), Armeenia siga ja tatari kits, hobusevaras Canayametist, kurikael Anatooliast, saatana enda lapselaps, loll ,sa siga Brabonje, eesliperse ja klounid Hadesest, lihunikukoer, ristimata volina, lase saatanal kanda sind ja kõiki moskoleid. See on kõik, mis meil kasakatel öelda on, sa oled oma ema vastu vastik ja kuidas sa saad kristlasi valitseda. Kuupäeva me ei tea, sest meil pole kalendrit, kuu on taevas, aasta on raamatus, meie jaoks on sama päev siin kui sina seal. Sina ja su moskolid võite meie perseid suudelda!!!
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

"Tšud beloglaznõi" on puudu... :scratch:
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »