militaar.net foorumist
Re: militaar.net foorumist
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Foorumi pealehe jaluse andmetel sündis täna uus külastajate rekord.
Fikseerin siia hetkeseisu:
Kas kuskil on kirjas mis oli eelmine "rekord" ja mis ajast?
Fikseerin siia hetkeseisu:
Kokku on 917 kasutajat foorumil :: 85 registreeritut, 8 varjatut ja 824 külalist (põhineb viimase 5 minuti aktiivsetel kasutajatel)
Kõige rohkem kasutajaid oli korraga foorumil 2022-02-24 14:41, kui neid oli 1036.
dorpat kirjutas:Foorumi pealehe jaluse andmetel sündis täna uus külastajate rekord.
Fikseerin siia hetkeseisu:Kokku on 917 kasutajat foorumil :: 85 registreeritut, 8 varjatut ja 824 külalist (põhineb viimase 5 minuti aktiivsetel kasutajatel)
Kõige rohkem kasutajaid oli korraga foorumil 2022-02-24 14:41, kui neid oli 1036.
Kolm postitust tagasi...
Varsti saab 2000 korraga lugejat täis.
Kokku on 1109 kasutajat foorumil :: 87 registreeritut, 8 varjatut ja 1014 külalist (põhineb viimase 5 minuti aktiivsetel kasutajatel)
Kõige rohkem kasutajaid oli korraga foorumil 24 Veebr, 2022 15:19, kui neid oli 1289.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ma ei tea, kaua sõda kestab, aga kas pole mõlgutatud plaani moderaatorite arvu vähemalt ajutiselt suurendada? Lihtsalt, et vähendada praeguste moderaatorite ja administraatori töökoormust ja tagada igal hetkel modereerimisvõimekuse olemasolu foorumil.
Akf! Fucs küsis ühes teises teemas:
Nägin Õhtulehes Ukrainat puudutava artikli all vigases eesti keeles üleskutset a la "mis te siin ja delfis kommenteerite, minge milnetti ja kirjutage sinna"
Fucs kirjutas:Nii muuseas.....
24.02 - 01.03 on milnetti ennast uueks kasutajaks reganud ...
ÜKS SADA ÜKSTEIST kasutajat.
Raske arvata, mis teema pärast....
Mingi huumor või Infosõdalaste sissetung?
Nägin Õhtulehes Ukrainat puudutava artikli all vigases eesti keeles üleskutset a la "mis te siin ja delfis kommenteerite, minge milnetti ja kirjutage sinna"
Re: Vene-Ukraina sõda
Nii seda teist kui ka kolmandat. Ma lugesin mitu päeva ja kui pidevalt klikkasin mittetöötavaid viiteid, siis tuli tahtmine oma arvamus sellest pullist välja öelda. Regamata see pole võimalik. On tänuväärne, et neid siis tekitatakse, kuid veel tänuväärsem oleks, kui
-ei pistetaks privaatkeskonna viiteid (mida regamata ei näe)
-lingi lisajal on mingi kogemusi infoallika kasutusmugavuse kohta, liigse kitsendusega keskonda võimalusel saaks vältida (muideks, selt saab viited ju välja nokkida)
-näiteks jutuube asjadel viidatakse tekstis ajale, samas saab seda viidet võtta otse tuubi keskonnast ja postitada õige ajaga.
Loodan, et nüüd mode kohe liiga närvi ei lähe,

Trump lubas sõja lõpetada 24 tunni pärast, kuid me ei täpsustanud, mis päeval – Trumpi Ukraina erisaadik Kellogg
https://t.me/c/1352726486/94576
https://t.me/c/1352726486/94576
-
- Liige
- Kontakt:
Loodan et heatahtlikud kasutajad siisgi. Olen maininud flightforum.fis militaar.netist (ilma hotlinkita!). Soome ajalehed on pildimaterjali suhtes umbes poolteist-kaks päevä järel militaar.net ist.
Baytraktar-videoid olen linkinud.
Kari Soomest
sass2401 kirjutas:Mingi huumor või Infosõdalaste sissetung?
Nii seda teist kui ka kolmandat. Ma lugesin mitu päeva ja kui pidevalt klikkasin mittetöötavaid viiteid, siis tuli tahtmine oma arvamus sellest pullist välja öelda. Regamata see pole võimalik. On tänuväärne, et neid siis tekitatakse, kuid veel tänuväärsem oleks, kui
-ei pistetaks privaatkeskonna viiteid (mida regamata ei näe)
-lingi lisajal on mingi kogemusi infoallika kasutusmugavuse kohta, liigse kitsendusega keskonda võimalusel saaks vältida (muideks, selt saab viited ju välja nokkida)
-näiteks jutuube asjadel viidatakse tekstis ajale, samas saab seda viidet võtta otse tuubi keskonnast ja postitada õige ajaga.
Loodan, et nüüd mode kohe liiga närvi ei lähe,.
Austet akf-iga sab nõustuda. Telegrammi või Feissi ma sisse regama ei hakka. Samas kaasfoorumlastele, jälgige vähemalt kolme-nelja viimast lehekülge, et ei tekiks korduvaid ja korduvaid sama video postitusi.
Slava Ukraine. Slava Gerojam!
Mingi huumor või Infosõdalaste sissetung?![]()
Eesti on trollifarmis hetkel ikkagi mingi kolmandajärguline rinne. Pigem ikkagi teeb milnet kollektiivset tänuväärset tööd erineva info kokkukogumisel ja sorteerimisel, hindamisel, tõlkimisel jne. Ja kõrgendatud huvi ju on, minu hinnangul, täiesti põhjendatult olukorda arvestades. Paljud ei räägi kas vene või inglise keelt või kumbagi. Ja kui infonälg on suurem, kui ERRi uudised, siis see siin on see koht, kus olla.
Kunagi sai üle-eelmises elus ühes asutuses ühes kabinetis istutud ühe härrasmehega, kelle töö oli julgeolekualaseid pressiülevaateid koostada ja kokku koguda. Siin foorumis saab arvamusi ja mõtteid ja analüüse pealekauba.
Viimati muutis mumuu, 01 Mär, 2022 20:15, muudetud 2 korda kokku.
Mis puudutab suurtel kiirustel ja hulgakaupa lisandunud foorumikasutajaid, siis mina isiklikult olen viimastel päevadel soovitanud paaril-kolmel sõbral-tuttaval käesolevat teemat jälgida. Pole küsinud, aga arvatavasti on nad omakorda sama teinud. Geomeetriline progressioon, igatahes.
Sekeldaja kirjutas:Mis puudutab suurtel kiirustel ja hulgakaupa lisandunud foorumikasutajaid, siis mina isiklikult olen viimastel päevadel soovitanud paaril-kolmel sõbral-tuttaval käesolevat teemat jälgida. Pole küsinud, aga arvatavasti on nad omakorda sama teinud. Geomeetriline progressioon, igatahes.
sama jutt siin! tutvusringkond suur, eriti soomes; aga asja tõsisemalt lahates visatakse ainult kollase meedia juhtkirju, et seal kirjutati seda ja teises kohas toda; fb kohalikes gruppides liige pole aga kuulujärgi ammendatakse kõige adekvaatsem info sealt! olen suunanud adekvaatsema arusaamisega inimesi ikka milnetti infot hankima, aga järelkontrolli pole. oma lapsed on juba esimesest Krimmi sõjast saadik milneti jälgijad sest said aru et asju arutades pead ka teemat valdama. asi toimib, ja hangitakse infot ka mujalt, BBC, CNN, AP, Reuters jne; aga mitte naistesaunast.igatahes iga nädalavahetus kui kodus olen on frantzusil ikka väga huvitavad diskussioonid lastega, muidugi kui nad kohal on. ja kui neid kohal pole siis pean poliitloenguid oma taksikoerale keldris katla kõrval! taksi kannatab ikka väga pikad monoloogid poliitteemadel välja, olenevalt sellest kui pikk vorstijupp lektoril pihus on kuulajate tähelepanu äratamiseks!
Ma sattusin siia teemasse läbi LHV foorumi.
Seal on kaks Ukraina sõja alamteemat, mis pakuvad ehk huvi.
Ukraina https://fp.lhv.ee/forum/free/129813
Venemaal läheb olukord aina halvemaks. https://fp.lhv.ee/forum/free/120874
Huvitaval kombel ma enam Delfi ja Postimehe blogisid enam lugemas ei käi. Twitter->milittar.net foorum->LHV foorum->twitter on päris korralik materjal, mida pidevalt läbi käia.
Tegin endale kasutaja, et saaksin postitada, kui peaksin kogemata mõne teema peale sattuma, mis pole eelnevalt läbi käinud.
ETV UV faktori saates arutati täna humanitaar konvoide teemat, et pommitamise all olevate linnade elanikud saaksid võimalusel evakueerida. Huvitav, kas VF kaalub reaalselt seda võimalust?
Kuna Ukraina kiirsõda ebaõnnestus, siis ilmselt on ka VF võtnud uued eesmärgid: teha Ukrainas praegu niipalju kahju kui võimalik, haarata võimalikult palju maad ja mingi aeg siis asuda läbirääkimistesse, et vallutatud alad jääksid VF.
Seal on kaks Ukraina sõja alamteemat, mis pakuvad ehk huvi.
Ukraina https://fp.lhv.ee/forum/free/129813
Venemaal läheb olukord aina halvemaks. https://fp.lhv.ee/forum/free/120874
Huvitaval kombel ma enam Delfi ja Postimehe blogisid enam lugemas ei käi. Twitter->milittar.net foorum->LHV foorum->twitter on päris korralik materjal, mida pidevalt läbi käia.
Tegin endale kasutaja, et saaksin postitada, kui peaksin kogemata mõne teema peale sattuma, mis pole eelnevalt läbi käinud.
ETV UV faktori saates arutati täna humanitaar konvoide teemat, et pommitamise all olevate linnade elanikud saaksid võimalusel evakueerida. Huvitav, kas VF kaalub reaalselt seda võimalust?
Kuna Ukraina kiirsõda ebaõnnestus, siis ilmselt on ka VF võtnud uued eesmärgid: teha Ukrainas praegu niipalju kahju kui võimalik, haarata võimalikult palju maad ja mingi aeg siis asuda läbirääkimistesse, et vallutatud alad jääksid VF.
Pühkisin kaa tolmu kasutajanimelt ja logisin taas sisse, viimati olin sama pinges uudistest kui selle konto lõin, mis oli eelmine kord kui venemaa ukrainat ründas.
Nagu mitmed siin on öelnud, on milnet, twitter ja lhvfoorumid täiesti head info allikad, et ei peaks minema ilukirjandust meie ajakirjndusest lugema, eriti venekeelsest delfist.
Ma ei suuda ära tänada Fucsi, kriku ja paljude teiste kaasfoormlaste panust info jagamisel ja mis veel enam tõlkimisel.
Naine on pärit harkivist ja saab enam-vähem aru, mis toimub aga tema vanemad, isal veel ukraina passki, on vene propa küüsis ja usuvad, et venelased tulid ukrainlasele appi bandeeralasi koristama
Nagu mitmed siin on öelnud, on milnet, twitter ja lhvfoorumid täiesti head info allikad, et ei peaks minema ilukirjandust meie ajakirjndusest lugema, eriti venekeelsest delfist.
Ma ei suuda ära tänada Fucsi, kriku ja paljude teiste kaasfoormlaste panust info jagamisel ja mis veel enam tõlkimisel.
Naine on pärit harkivist ja saab enam-vähem aru, mis toimub aga tema vanemad, isal veel ukraina passki, on vene propa küüsis ja usuvad, et venelased tulid ukrainlasele appi bandeeralasi koristama

Uutele kasutajatele-lugege ja jälgige enne teemasid. Väga palju on topelt ja mitmeid kordi ühe ja sama postituse-võib olla teise kasutaja lingil sama video või info, postitusi. Üleval paremal on Vaata uusi postitusi. Siis näed ja saad sorteerida teemasid, mis on aktiivsed. Ei pea igale poole postitama mitmeid kordi ühte ja sama teemat. Selge, et kõik õpivad, kuid veidi peaks jälgima, mida postitate. Eriti, kui olete siin alguses ja vähe postitanud. Teete akf foorumi administraatoritele lihtsalt lisatööd. Praegu on selgelt aeg, kus infot tuleb igaltpoolt ja kui ei oska postitada või jälgida teema arengut siis peate enne läbi uurima, mis on mis. Keele oskus tuleb endal selgeks saada. Paljudel juhtudel on lihtne-brauseri addons ja sealt translate-parempoolse hiirega tekstist üle-valida ja siis translate-to english või estonian. Selle peate ise määrama. Ülejäänust tuleb ise aru saada, kas tegu on jama või olulise teemaga. Uuesti kordus-ärge kopeerige juba teiste poolt postitatud teemasid uuesti ja uuesti. Meil, kes oleme kauem olnud ja omame veidi kiiremat arusaamist siis meil muidugi lihtsam, kuid ka meie vaatame üldjuhul enamus linke läbi, kui on midagi, mida pole enne näinud. Aga see kõik on aeg, mida tehakse oma vabast tahtest siin. Kui tahame kvaliteeti saada siis peame ka ise panustama kvaliteetsema foorumi nimel. Selge, et meid jälgitakse üsna korralikult nii ajakirjanduse, kui veidigi asjast huvitatute poolt. Samuti peab aru saama, et see sõda on alles alguses ja võib puudutada meid kõiki lähemalt, kui me arvatagi võime.
PS-uuendage oma arvutites viirusetõrjed ja OS-i tarkvara ära-kui Windowsi masin siis antiviirus kindlasti peale ning seadistage ka ära. Ja ärge kasutage piraattarkvara. Praeguse infosõjaga proovitakse sokutada, mida iganes ka neile, kes seda infot läbi töötavad.
PS-uuendage oma arvutites viirusetõrjed ja OS-i tarkvara ära-kui Windowsi masin siis antiviirus kindlasti peale ning seadistage ka ära. Ja ärge kasutage piraattarkvara. Praeguse infosõjaga proovitakse sokutada, mida iganes ka neile, kes seda infot läbi töötavad.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline