Kapten Trumm kirjutas:Kummaline dejavuu - olin mingi 20 aastat tagasi kõva simulaatoripiloot ja üks mu lemmikuid oli (F-16 Falcon 4.0) kõrval Flanker 2.0. Seal toimus hüpoteetiline lahingutegevus UKR ja VF vahel just Krimmis ja NATO osavõtuga, taevas kohtas ka näiteks Saksamaa F-4-sid. NATO oli UKR poolel. Antud Su-27 simulaator ise oli loodud peale NSVL lagunemist, kasutades toona suht vabalt saadaolevat infot ja katselendurite abi.
Kummaline oli see, et mingi 1999 loodud mängu juures sedasi täppi pandi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Flanker_2.0
Kuzja oli igal juhul siis Mustal merel VF poolel aktsioonis ja osa missioone algas stardiga selle tekilt.
AKF Kpt Trumm, Eagle Dynamics DCS oled proovinud? Kel vähegi võimekas PC saab seda proovida, SU-25 ja P-51 on koos platvormiga tasuta. Kuzjat saab kasutada, lisaks on moodulitena F18, F16 ja kõik pmst. Mi8, Mi24 beta
Kurb on see, et Eagle Dynamics on vene firma.
Seos teemaga "Mida Ukrainast õppida?" Ukr piloodid saaks F16 protseduure harjutada.
Nii nagu iga endast lugupidav NAVY SEAL kirjutab raamatu ja teeb youtube kanalit, samamoodi möllavad ka erru läinud F seeria piloodid sellega. Tõsine teema ja ma ei taha risustada aga... F18 piloodid olla öelnud, et VR-s on asi mäekõrguselt üle nendest simudest mis neil kasuatda oli.
Vabandan jällegi reostuse pärast aga ehk keegi leiab siit uue hobi millega õhtuid sisustada. Saab proovida SU-25 pikki kolonne hävitada ja näha kui lihtne see ei ole