Üldiselt tekib probleeme kõige rohkem siis kui on suudetud midagi odavalt kätte saada, enda "rekord" on tavalise paki eest Saksamaalt 47 eurot küsida. Loomulikult jäi äri katki.
Mida müügiks pakud?Seersant Steiner kirjutas:tahaks ise seal natuke midagi maha ärida ja selles suhtes oleks väheke abi vaja kas keegi saaks aidata
Oleneb. Vahest mõni ülbem jätab paki saatmata ning kui tšhekki ei küsi, siis lasebki võibolla üle, öeldes, et sorry, pakk läks kaotsi (a'la enda süü et ei võtnud kindlustusega). Samas, minult küsiti 1$ kindlustuse eest (22 doltsi maksis ese).suurpomm kirjutas:Sain ebayst sellise vastuse: Hi! Not insured shipping to Europe costs 8,- EUR / 125.200 EEK - at your own risk! Insured shipping is quite expansive and costs 30 EUR / 469.500 EEK.
Kas 8 eurine kindlustamata pakk läheb tihti kaduma?
Kuidas ma saksa keeles seda küsima peaks? Oleks väga hea kui saaks tüüp lause, mida ma saaks kopeeri-kleebi stiilis neile meilida.Frundsberg kirjutas:Mis riigiga tegemist on? Kui Saksamaaga, siis pakk kuni 2 kilo peaks olema kas 8.20 või 8.60.
Kui just juveele ei saada, siis kindlustust pole vaja, kuid las saadavad tähitud postiga - see maksab vaid 2.05 rohkem ja paki saab kätte isiklikult.
Üldiselt on minu meelest see kindlustuse jutt neil suuremas osas selleks et teadmatutelt raha välja pressida.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist