Tankitõrje kirjutas:mumuu kirjutas:Ega ajukoor ei mõtle sellele. Põline vene mentaliteet oli/on, et saaks midagi ära virutada mis ripakil. Ja kui ei ole, siis ripakile ja ja siis ära virutada.
OT, Võimalik vaid Venemaal näitas klippi, kus baabuskad linna keskväljakul näärikuusel kerakesi poekotti panid. Neid oli seal mitu. Nii kõrgelt kui ulatas. Sellist mentaliteeti on emapiimaga edasi antud.
Ma olen näinud oma ihusilmaga, kuidas Aasias igasugu kraami transporditakse, sh ka 50`tolli telereid rolleriga. No Ljuba Novosirbiskis mõtleb, et mehel palk sitt, et midagi võiks ju siit leiutada, sõjasaaki tuua fashistidelt/bandeeralastelt. Mis see mees niisama seal Ukrainas tankiga paarutab, las mässib mõne teleka ka vatijopisse ja seob kuskile tanki külge. Või mõne samovari vms. See maradööritsemine on sellel armeel kuidagi nagu veres ja DNAs.
Olen näinud kahte videot kus ühes oli moona kastis monitor ja mingit kola veel ja teises videos oli ära küpsenud moona kastis igavene hunnik söestunud nutitelefone.
Röövida on lihtne. Aga kas marodöör peab võitlema ka selle eest, et röövitud vara ikka peos püsiks, et seda ei võtaks ära mõni "kaasteenija" või ülemus?