Kokkuvõte rahulike linnade ja alevite tulistamistest
❗️Vene sissetungijad tulistasid öö jooksul Harkivi enam kui 80 korda. Kannatada said Saltovka, Danilovka, Kholodnaja Gora, KhTZ rajoonid. OVA juhi Sinegubovi sõnul on Harkovis sõja algusest saadik hävinud üle 600 maja.
❗️ Dnipropetrovski oblasti "gradide" pommitatud asulatest - Malaja Kostromka külast ja Zelenodolski linnast. Viimati tulistati kell 05.20 hommikul. Toimub eluhoonete hävimine, inimohvreid pole
❗️ Nikolajev. Sissetungijad tulistasid sadamat. Seal on hävingud.
Lisaks puhkes Korobelnõi piirkonnas vaenlase mürsutabamuste tagajärjel tulekahju tanklas (pildil).
Selle tagajärjel sai kolm inimest surma ja veel üks vigastada.
❗️ Kaootilised mürsutabamused Žitomõri oblasti "Gradovi" külades. Esialgsetel andmetel inimohvreid ei olnud.
❗️ Tšernihiv. Vaenlase mürsutabamuste tõttu jäid linnaelanikud taas ilma elektrita. Pumbajaam on samuti pingevaba, mistõttu linnas vett ei ole.
Сводка по обстрелам мирных городов и населенных пунктов
❗️Российские оккупанты за ночь более 80 раз обстреляли Харьков. Пострадали районы Салтовки, Даниловки, Холодной Горы, район ХТЗ. По словам главы ОВА Синегубова, с начала войны в Харькове разрушено более 600 домов.
❗️Из «градов» обстреляли населенные пункты в Днепропетровской области - село Малая Костромка и город Зеленодольск. Последний раз стреляли в 05:20 утра. Есть разрушения жилых домов, жертв нет
❗️ Николаев. Оккупанты обстреляли порт. Есть разрушения.
Кроме того, в результате вражеского обстрела в Корабельном районе произошло возгорание на автозаправочной станции (на фото).
В результате погибли три человека и еще один получил ранения
❗️ Хаотично обстреливают из «Градов» села на Житомирщине. По предварительной информации, пострадавших нет
❗️ Чернигов. Из-за вражеских обстрелов жители города снова остались без электричества. Также обесточена насосная станция, поэтому в городе нет воды
https://t.me/dumskaya_net/33327