Vene-Ukraina sõda I osa

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
hjl85
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda

Postitus Postitas hjl85 »

venelased kontrollivad Mariupolist lahkujate tatoveeringuid ja käsi https://twitter.com/Osinttechnical/stat ... HVR6NUybCA
rahvuslik aare
Liige

Postitus Postitas rahvuslik aare »

akf oleeg!

kahjuks on mul KUULAMISEGA raskused--siin elab ka muid majalisi ja kõrvaklappe ei ole, seega lähtun kirjutatud asjadest.
loen hoolega ukr.lehti--censor, gordon, dumskaja jne, sealt nii uudiseid kui pikemaid kommentaare aga kuskil pole kohanud kaeblemist SISEPINGETE kohta.

küll aga on igas postituses, mis tuleb mariupolist, sees paaniline appikutse, sääl on asjad vist ikka väga hullud , s.h. ka sõjaliselt.
ogrivius
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas ogrivius »

Kuidas see on seotud sisepingetega üldiselt? Sa ju ise vastad, et Mariupolis on asjad hullud. No ongi. Aga nad võitlevad ning hetkel saavad ka väga hästi hakkama (nende variantidega mis neil on). Aga sisepingetega pole see kuidagi seotud...
Viimati muutis ogrivius, 18 Mär, 2022 23:22, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

rahvuslik aare kirjutas:akf oleeg!

kahjuks on mul KUULAMISEGA raskused--siin elab ka muid majalisi ja kõrvaklappe ei ole, seega lähtun kirjutatud asjadest.
loen hoolega ukr.lehti--censor, gordon, dumskaja jne, sealt nii uudiseid kui pikemaid kommentaare aga kuskil pole kohanud kaeblemist SISEPINGETE kohta.

küll aga on igas postituses, mis tuleb mariupolist, sees paaniline appikutse, sääl on asjad vist ikka väga hullud , s.h. ka sõjaliselt.

Näed siis... Ma pakkusin Sulle õnge ja Sina nõuad kala... kuigi ma enne pakkusin Sulle suisa paneeritud kalafileed... :wall:

Ma andsin Sulle kandikul järeldused, mille tegemiseks peaksid ... ja ... + ... ja veel mõndagi.
Kuna Sul pole ei seda ega teist ja kolmandast on vaid pisut, siis OLE HEA ja loe minu kirjutatu läbi ja homme-ülehomme asetub kõik ilusti oma kohtadele. Maailm ei kuku sellest kokku!

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

hjl85 kirjutas:venelased kontrollivad Mariupolist lahkujate tatoveeringuid ja käsi https://twitter.com/Osinttechnical/stat ... HVR6NUybCA

OT. "Vanasti" kontrolliti käte ja õlgade-selja põhjal, kas ei ole relvade ja rakmete kandmise "jälgi" näha..

Lisa. " Ukraina president V. Zelensky ütles, et "sadu", kes varjusid Mariupoli teatris, on endiselt lõksus" https://www.dw.com/en/ukraine-hundreds- ... a-61168458
Artiklist. " Bulgaaria ja Balti riigid löövad (enda riigist) välja Venemaa diplomaadid ".
Viimati muutis Turist 47, 18 Mär, 2022 23:42, muudetud 2 korda kokku.
Xender
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Xender »

Kahjuks tundub jah, et Mariupoli kaitsjate saatus on surra kangelassurma. Kuid mulle tundub, et Ukrainal pole ka midagi reaalselt võimalik teha ka nende heaks. Linnani murdmiseks on vaja pmt 200 km läbida.

Kui isegi oleks jõudu linnani välja murda, paneks see kõik ülejäänud rinded väga küsitavasse seisu. Seega jah, ainuke võimalus on sõdida mujal paremini ja loota, et seoses mujal toimuvate arengutega on Venelased sunnitud osad linna piiravad väed minema kärutama.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Rossgvardia. Söögiga/toiduga probleemid.
Департамент предпринимательства и торговли Воронежской области просит торговые сети дать Росгвардии немного еды «в связи со сложившейся ситуацией на территории Украины».
https://t.me/Pravda_Gerashchenko/5711

Olen telefonis, ei tõlgi.
"Следующие 10 дней станут решающими", — экс-командующий войсками США в Европе Бен Ходжес

Также из его интервью:
▪️ После следующих 10 дней российские войска уже не смогут продолжать атаку и захотят заморозить ситуацию;
▪️Киев окружить не смогут;
▪️Ядерная угроза преувеличена;
▪️После 10 дней переговорная позиция Украины станет лучше, нужно требовать возвращения Крыма и Донбасса
https://t.me/Pravda_Gerashchenko/5709
https://t.me/dumskaya_net/33035

Звернення Сил спеціальних операцій ЗС України!
Ідемо на Ви!
https://t.me/kyivoperativ/91585
laikar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas laikar »

Xender kirjutas:Kahjuks tundub jah, et Mariupoli kaitsjate saatus on surra kangelassurma. Kuid mulle tundub, et Ukrainal pole ka midagi reaalselt võimalik teha ka nende heaks. Linnani murdmiseks on vaja pmt 200 km läbida.

Ja loomulikult on hea alternatiiv istuda kuskil kasarmus ning oodata kuni laksu ära saad nii nagu täna juhtus.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Polk Azov. Svjatoslav Palamar pöördumine. Mariupol.
ENG subtiitritega.
НАШИ ЗАЩИТНИКИ продолжают героически оборонять Мариуполь.

Об этом сообщил замкомандира полка Азов Святослав Паламар.
https://t.me/dumskaya_net/33025
eestlane356
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eestlane356 »

https://t.me/polkazov/4215
Glory to Ukraine!

At the time when I am talking to you, street fights in the city are going on. Enemy aircraft and artillery are working non-stop. The city is leveled to the ground. The orcs shoot those who were connected with the army. People are being taken hostage. The process of dismantling of the Drama Theater debris in Mariupol is going on. The number of people died from the cynical crime of the Russian Federation is still unknown. Defenders of the city continue the heroic struggle. Courageously hold the defense. Including fighting with trophy weapons.

We are waiting for the main forces arrival of and the city unblocking. The Ukrainian army destroys a dozen armored vehicles and many enemy manpower daily.

I want the whole Ukraine to be proud of the heroic struggle of the city's defenders and tell about it to the whole world.

I emphasize on the fact that Putin needs Mariupol to show the weakness of our state.

I emphasize that Putin needs Mariupol to create a land route to Crimea.

I emphasize that Putin needs Mariupol to hide the real number of civilian casualties. After all, everything that is told to you is different from reality.

Mariupol continues to be a Ukrainian city.
The struggle continues!

Ei oska öelda, mis seis ja olud seal on, loodame, et ikka mingid plaanid on olemas, kuigi siis peaks ka mingit liikumist sinna suunas näha olema.

https://censor.net/ua/video_news/332654 ... mariupolya
Video ka Mariupolist
We have been living in the basement for 15 days. There is almost no water and food. Cook on the fire. Between the shelling ", - residents of Mariupol.

The first shots - a man digs the ground with a shovel.

"People are digging a grave for their 5-year-old daughter, if you can call it that," says the man behind the scenes.

Next on the record is the destruction of nearby houses, cars burned during the shelling and empty shops.

"Entrances have become warehouses for firewood, paper for lighting barbecues, fires - for cooking," - says the author of the video.

Soup is usually prepared on the fire. Residents say they can eat once or twice a day - it all depends on the intensity of the shelling.
Viimati muutis eestlane356, 18 Mär, 2022 23:51, muudetud 1 kord kokku.
rahvuslik aare
Liige

Postitus Postitas rahvuslik aare »

akf oleeg

Näed siis... Ma pakkusin Sulle õnge ja Sina nõuad kala... kuigi ma enne pakkusin Sulle suisa paneeritud kalafileed... :wall:

pruukisin erandkorras Sinu pakutud paneeritud kala ja KUULASIN A.jutu ära.
Minu arusaamist mööda noomis ta miskit polkovnikut Raadast ja tema naist-ajakirjanikku, kes avaldavad üleriigilistes ajalehtedes paanitsevaid artikleid nagu kiievit hakataks koledasti ründama või Zelenskoi tahaks Krimmi ära anda jne.
kogu jutt oli poliitikute ja ajakirjanike noomimine,kes levitavad kuuldusi,mitte kontrollitud andmeid.

aga mingit juttu ÜHISKONNA SISEPINGETEST küll ei kuulnud.
võimalik, et olen poolkurt või siis ei oska enam vene keelt..

kõikide mu vastuste peamine mõte on see, et pole vaja siinses foorumis asjatult lokku lüüa UKR olematute probleemide teemal, tegelikke jagub neil niigi üleliia.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Polk Azov. Svjatoslav Palamar pöördumine. Mariupol.НАШИ ЗАЩИТНИКИ продолжают героически оборонять Мариуполь.

Hea teada. Mariupolis on erinevate andmete põhjal 7000-16000 hästi varustatud professionaalset kaitsjat/võitlejat . Minul paremaid/täpsemaid numbreid ei ole.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

ogrivius kirjutas:Kuidas see on seotud sisepingetega üldiselt? Sa ju ise vastad, et Mariupolis on asjad hullud. No ongi. Aga nad võitlevad ning hetkel saavad ka väga hästi hakkama (nende variantidega mis neil on). Aga sisepingetega pole see kuidagi seotud...

Mariupol
Ukr sõjaväe üksused on kaugel ja kuna õhutoetust pole siis peaksid nad linna "aitamiseks" läbima lagedas stepis ca 200 km vastase sihtmärkidena. Krimmist oleks vene lennukitel 10 lennata sihtmärgini...
Sõjaliselt enesetapp. Isegi kohalejõudes poleks asi korras, sest tuleks võitlema hakata linna piirajatega, kellele iga hetk on võimalik reserve kahelt suunalt jõude juurde tuua.
Kahekordne enesetapp... mis ei aitaks linna kuidagi.
Nii on olukorda kirjeldatud seni. Tõenäoliselt ei tea me pooltki ja seetõttu pole mõtet spekuleerida ja arvustada.

Mariupoli olukord on juba mitu päeva andnud UKR-s teatud inimestele võimalust oma isikliku mina tõstmiseks ja nüüd süüdistavad presidenti + kõrgemat juhtkonda tehtud vigades jne jne. Tegelikult on tegemist üksikute poliitikutega, kes saadavad ameeriklaste nime ära kasutades mingeid sõnumeid ja tekitavad sisekonflikti jne. Kõne all on just Mariupol ja linna saatus, mida kasutatakse ära.
Võimalik, et nimetatud isikud saavad tõestuse olemasolu korral karistada...

Tore kui kuulatakse soovitatud materjali, kahju aga kui ei kuulata tähelepanelikult :write:

Tõesti ei viitsi rohkem.

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Gerašenko esines TV-s
Сегодня в эфире телеканала “Настоящее время” рассказал о текущей обстановке в стране, о ситуации на фронте и о том, как приблизить нашу Победу.

“Настоящее время” - медиа-проект “Радио Свобода” и “Голос Америки”, русскоязычный телеканал с редакцией в Праге.

https://youtu.be/7EMPpWYHXjw
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kulgeja ja 12 külalist