Ida suunas hävitasid Ukraina võitlejad kaheksa Vene tanki, 11 jalaväe lahingumasinat ja jalaväerühma.
https://nv.ua/ukr/ukraine/events/vtorgn ... 26413.html
terv
o
Ida suunas hävitasid Ukraina võitlejad kaheksa Vene tanki, 11 jalaväe lahingumasinat ja jalaväerühma.
rahvuslik aare kirjutas:
kõikide mu vastuste peamine mõte on see, et pole vaja siinses foorumis asjatult lokku lüüa UKR olematute probleemide teemal, tegelikke jagub neil niigi üleliia.
Ma olen sinuga 100% nõus!oleeg kirjutas:Tore kui kuulatakse soovitatud materjali, kahju aga kui ei kuulata tähelepanelikult![]()
HeiniR kirjutas:Kahjuks…on akf Oleegil õigus. Vestlesin Mariupoli teemal oma Kievi tuttavaga, kes teeb ka iga päev laiale tutvuskonnale strateegilisi kokkuvõtteid Ukr olukorrast, kuid Mariupoli osas on seis kusine. Vabastama minnes on riskid väga suured,sest palju lagedat ala.
Oma peas manipuleerisin mõttega varustada Mariupoli mingite katsetusjärgus olevate suurema kandejõuga droonidega, kuid temaga rääkides sain aru, et see ei ole täna kuidagi teema.
Kerge saak venelastele ning suures plaanis see mingit suurt edu ei loo.
Mul on pisut teistsugune ettekujutus kujunenud olukorrast... Kaugel sellest, et olla kerge saak või üleüldse saak.
HeiniR kirjutas:Mul on pisut teistsugune ettekujutus kujunenud olukorrast... Kaugel sellest, et olla kerge saak või üleüldse saak.
Sry, akf, kergeks saagiks pidasin ikka meditsiini jms varustust vedavaid kergeid droone
Mariupol ise on loomulikult keeruline võtta, seda ma tegelikult ei tahtnud üldse vaidlustada.
Ma mäletan Covid19 algust ja seda kui saartelt lennutati Eli või kellegi droonidega mandrile C19 proove.
Kuna katsetatakse ka raskemaid veoseid vedavaid droone, siis mõtlesin, et ehk see oleks variant nö lääne abi korras. Kuid Kievi semu tõi mu maa peale.
Sry veidi OT pärast.
Turist 47 kirjutas:Relvade maha panijatele tagatakse elud, neile võimaldatakse humanitaarkoridor sisenemiseks Kiievi kontrolli all olevatele aladele."
https://www.interfax.ru/russia/830091
Vastus oli - Ei.