Anonymous ähvardas lõhkuda 40 Venemaaga koostööd jätkavat ettevõtet
https://www.youtube.com/watch?v=icPNLzk ... 0%B0%D0%BB
terv
o
Anonymous ähvardas lõhkuda 40 Venemaaga koostööd jätkavat ettevõtet
chill kirjutas:värske ringkäik kaubanduskeskuses. osad poed on kinni
Russian MALL after SANCTIONS 2022. What’s CLOSED? Full Inside Review from “Galeria” in St Petersburg
https://www.youtube.com/watch?v=Q9AwRs1003Y&t=150s
tossom kirjutas:Renault alustas Iltalehti andmetel oma Moskva tehases uuesti sõiduautode tootmist. Ettevõtte juhatus kaalus põhjalikult kuidas edasi, kuid otsustati ikkagi, et jäävad Venemaa turule. Muide Prantsuse Vabariik on Renault osanik.
Data from June 2021 also show China holding 14.2 percent of Russia’s foreign reserves, the largest share of any country. And their partnership extends well beyond the financial arena: late last year, Russia and China held a series of joint military exercises and issued joint diplomatic statements aimed at the West. It would make sense, therefore, for Russia to deposit $41 billion in renminbi or assorted currencies with the PBOC. The PBOC could have then exchanged the currencies for dollars, crediting Russia for a $41 billion deposit, and used the dollars to buy Treasuries for storage at Euroclear. Chinese President Xi Jinping, who just last week condemned Western sanctions as “harmful to all sides,” appears fully supportive of that sort of maneuvering.
---
But our research suggests that Western governments may not be doing all they can—and should—to choke off Russia’s access to the dollars it needs to fund its war in Ukraine. The keys, we believe, lie in Russian money flowing through Brussels and Beijing.
As financial sanctions become the West’s weapon of choice in facing down aggressive autocracies, the United States and its allies need to better integrate cross-border “follow the money” strategies into their diplomatic and military arsenal to ensure success. Such strategies can help authorities close loopholes in existing sanctions, detect and restrict evasive transactions through financial intermediaries, and penalize state and third-party actors that undermine global restrictions. Moreover, they can buttress conventional intelligence efforts in predicting and countering adversary behavior. Sanctions programs that do not root out large-scale evasive money flows, however, will prove too porous to deter or reverse targeted behavior.
OhYeah kirjutas:chill kirjutas:värske ringkäik kaubanduskeskuses. osad poed on kinni
Russian MALL after SANCTIONS 2022. What’s CLOSED? Full Inside Review from “Galeria” in St Petersburg
https://www.youtube.com/watch?v=Q9AwRs1003Y&t=150s
Häbiväärselt paljud Lääne moe- ja tilulilubrändid lasevad rahumeeli edasi seal, neist julgelt 95% on endiselt lahti. Küll oli aga suhteliselt vähe inimesi näha liikumas, paljud poed olid inimestest täiesti tühjad. Ei välista, et klipi tegemise ajaks oligi valitud selline aeg, kus poes on vähem rahvast.
Kilo Tango kirjutas:2korda2 kirjutas:... Kui keegi tuleb mulle väitma, et lehmale vajaliku koguse niidab vikatiga ära "pingutamatta", siis tõmban kohe Rait Ratassepale traati - ilmselgelt on tegemist samaväärse ultravastupidava mehega...
Pingutamata mitte - higi ikka lippab nii, et vähe pole. Ja mingit põhjust pole ka, miks peaks seda üksi tegema. Ma olen ise heina niitnud käsitsi lehma jaoks. Raske on, aga tehtud saab. Eriti kui seda ei pea üksi tegema. Ja ma ei ole kaugeltki mitte Ratassepa konkurent. Lihtsalt niitmise tehnika ja korralik vikati teritamise oskus on kriitilised. Kraaviserva niitmine on hoopiski teine lugu, kui heinamaa niitmine.
Lemet kirjutas:Tehnoloogia ise ei pruugigi ületamatu olla, lihtsalt siiani oli pakkujaid hulgi ja osta odavam, kui ise toota. Selles ongi suuresti ju sanktsioonide mõte- lõigata ära ülejäänud maailmast.
See on metroorongi katsesõit täiskoormaga, need on liivakotid.ruger kirjutas:Huvitav Vene reisirongikoosseis... Vagunid on mida täis???
В РФ в магазинах давно нет сахара, но в метро увидели вагоны с мешками с сахаром или гексогеном
https://twitter.com/NeuromirTV2/status/ ... 1214116869
2korda2 kirjutas:klemm kirjutas:Pole see asi nii hull midagi. Mul talu aint nime poolest, pole ei traktorit ega mtztti. Oma pere toidu suudan isegi ilma pingutamatta toota ( labidad ja rehad on olemas) kartulit veel ei kasvata, osta on odavam, lihtsam.
Piim, muna, liha on olemas igapäevaselt.
See on nüüd pisut offtopic aga mina tahaks küll teada kuidas on võimalik igapäevaselt piima ja liha tarbida ilma, et sisendis kordagi tehnikat kasutatud oleks. Teravilja ja heina kasvatus ilma igasuguse mehhaanikata on pehmelt öeldes problemaatiline. Sina võid ju naabrilt heinapallid sisse osta aga kui naabril ka traktorit pole, siis lõpevad piimaandjate päevad õige ruttu. Ma olen piisavalt vana ja teinud heina küll ja küll, vanamoodsalt, rõukudes kuivatades, küünis lae all kinni trampides. Vikatiga olen ka niitnud aga ainult aia/kraavipervede hooldamiseks. Kui keegi tuleb mulle väitma, et lehmale vajaliku koguse niidab vikatiga ära "pingutamatta", siis tõmban kohe Rait Ratassepale traati - ilmselgelt on tegemist samaväärse ultravastupidava mehega.
Ehk siis võta oma valemist maha "igapäevaselt piim" ja ma võiksin uskuda. Liha igapäevaselt on ehk võimalik, kui metsas osav oled - põdrast jätkub tükiks ajaks ja säilitada on suhteliselt lihtne (vorsti või suitsutatud kujul). Sigadelt aastaringi liha saamiseks peab neil sööta ees olema ja seda kulub omajagu.
Seda kõike ütlen isikliku kogemuse pealt: ämmal oli veel paarkümmend aastat tagasi kolm lehma, sead, kanad. Hein niideti traktoriga, kartulipõld künti, vaostati, aeti lahti traktoriga, sigadele sai kogu müümata jäänud piim ning külapoest kõik tähtaja ületanud leib jms sisse söödetud. Ämm hariduselt veterinaar - tegi kõik süstid jms ise ära. Ei tulnud see kõik "pingutamatta" ja müügiks läks vaid piim ja põrsad, heal aastal pisut kartulit ka.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist