Kood: Vali kõik
Чернигов и Сумы спасли Украину от разрезания на части, - Арестович благодарен ВСУ и жителям города
Детали:
"Чернигов сделал очень важную вещь, если бы россияне пошли на Чернигов, то они бы перерезали дороги, которые ведут со Львова на Донецк и все, конец. Чернигов и Сумы фактически спасли Украину от разрезания на части.
Что касается отвода войск рф, в Кремле оправдываются заявлениями о якобы создании условий для переговоров, а на самом деле понесли военное поражение и свалили", - добавил Арестович.
Kood: Vali kõik
Tšerninišov ja Sumy päästsid Ukraina tükkidekslõikamisest, - Arestovich on tänulik Ukraina relvajõududele ja linnaelanikele:
"Tšerninigov tegi väga olulist asja, kui venelased läinuksid Tšernigovi, lõikaksid nad teed, mis viivad Lvivist Donetskisse, ja see on kõik, lõpp. Tšerninigiv ja Sumy päästsid Tegelikult Ukraina tükkideks lõikamisest.
Mis puutub Vene vägede väljaviimisse, siis Kreml õigustab end avaldustega läbirääkimisteks väidetava tingimuste loomise kohta, kuid tegelikult said nad sõjalise kaotuse ja tõid nad maha," lisas Arestovich.