oleeg kirjutas:Millisele eriarvamusele Sa jääd - võiksid konkreetsemalt väljenduda.
Eriarvamus:
Kiievi ja Tšernigivi piirkonnas rünnanud üksuse on omadega läbi. Nii tehniliste vahendite poolest, kui ka elavjõu poolest. Tehnika tõin esile, kuna see on paremini kontrollitav kui välja käidud elavjõu kaotused (a´la Oryx). Ja mulle tundub, et Kiievi-Tšernigivi-Sumõ suunal on venkud kaotanud säärasel määral tehnikat, mis ei võimalda neidsamaseid üksusi mtte mingi valemiga kasutada rünnaku-komponentidena lõunasuunast. Jah, on ajategur. Aga millest me räägime - 2 nädalat, 4 nädalat, vms?
Näiteks võtame 90GTD? Kuidas hindad - millal on valmis pealetungioppe teostama lõunasuunal? Vabandust - ei jõua praega kokku lugeda kaotusi - no aga nii puusalt?
https://twitter.com/Danspiun/status/1503460341400940555EEdit:
Tead- lugesin veelkord, ja tunnistan, et ei saanud vist ikka sittagi aru:
oleeg kirjutas:Tegemist on seltskonnaga, kes sooritas inimsusvastaseid kuritegusid ja on nüüd Harkovi suunal. Sellest on palju kirjutatud.
Millele Sa vastu väitled? Et nad uusti lahingusse suunatakse või...?
terv
o
Mida mina väitsin - need üksused, kes olid Põhja-Ukrainas - ja kogesid seal arvestatavaid kaotusi - ei ole võimelised teostama Lõuna- Ukrainas pealetungioperatsioone. Sina küsid, et mille vastu ma väidan? Ma väidan, et mehi, kes ei ole motiveeritud, ei saadeta rünakule. Mehed, kellel ei ole head/moodsat tehnikat, ei taha sõdida. Võivad, aga sõdivad sitasti. Et kui nad uuesti lahingusse suunatakse - mis see tulemus sinu arvates on? Ja sa arvad, et venkud seda ei ebla? Näe nii palju eblasid küll, et Kiievi alt mehed ära tõmmata. Mis see siis oli - tark otsus sitas olukorras. Mulle oleks meeldinud, kui ei oleks taandunud. Mida see ütleb venkude juhtimise kohta? Olid lollid ja jäärapäised või lollid aga õppimisvõimelised?