Isegi kui Saaremaal on dessant ja püsti S400 või minugipoolest kasvõi S1400, seega teemas püsides, tehke oma Rootsi ja Soome sõpradele igakülgset selgitustööd, et lõpetame koos selle venelaste Läänemerel laiamise ära!
_dumbuser_ kirjutas:Pekkeri kirjutas:
1) Tegutsema tuleb hakata siis, kui juba esimesed tõsised märgid on õhus
Mingi pea kaks kuud on juba jama ja. Millal siis minek on ? Või kribad juba Gotlandil seda jura ?
_dumbuser_ kirjutas:Pints kirjutas:OT aga milleks norida, pigem on hea kui kodanik erinevaid võimalusi on kaalunud ja teadjamatelt(mina nende hulka ei kuulu ja see pole minu pädevus) tagasisidet küsib. Ikka parem, kui paljud, kes alles hädas avastavad, et pole piisavalt varusid või puudub igasugune ettevalmistus - olgu selleks patareid, alternatiivsed sidevahendid, valgusallikad, jahu või ohutu/ohutum paik lähedastele. Igasugu päästeameti poolt tellitud uuringud kinnitavad, et meie elanikkonna valmisolek hädaolukorras hakkama saamiseks on ohtlikult madal. Mitmetunnine veeavarii Õismäel oli juba piisav, et inimesed karvupidi kokku läheks. Alles päev/kaks tagasi kirjutati, et ka Ukrainas polnud inimesed valmis ega valmistunud - sellest võiksime ju õppida küll.
Väga mitu korda seletati mis selle saarekese peale mineku plaaniga valesti on. Ikka ajab mingi joga. Seega ta ei tahagi teada mis selle plaaniga valesti on vaid otsib tegelasi kes kaasa kiidavad. Üsna mõttetu ja isegi ohtlik tegevus kuna tulemusena jäädki omaenda arvamusele kindlaks. Idapool on üks samasugune kelle jaoks "minu tõde on kõige õigem" ja kellel on kahjuks mõõtmatult rohkem võimalusi.
LupusII kirjutas:Kui minna siis tuleb sõda ennetada . Aga selleks peab julgust olema. Ja teadma indikaatoreid, mida jälgida meid ümbritsevas inforuumis. Autoga minekuks oleks vaja puhvrit minimaalselt 16 h. Kesk-Eestist startides jõuab 10 tunniga kõige kriitilisema kohani ehk Suwalki koridori.
Huvitav on see, et teises teemas, täpselt siin samas alafoorumis räägib Trumm "manööver - kolonnisõja" mõtekusest, mis tahestahtmata paneb sajad tuhanded kohe sõja algul liikuma ning aluse laialdasele paanikale kõigil tasanditel.
Kriku kirjutas: omapead paadiga üle mere?
Kapten Trumm kirjutas:Selle mõttekuses on veendunud inimesed, kelle kvalifikatsioon käib mitu korrust üle minu oma. Mul jääb üle vaid uskuda ja arvata, et minuarust teeb soomlaste idee "perfektset senssi".
Kapten Trumm kirjutas:Kõike väiksem on põgenikeprobleem ikka siis, kui sõjategevus vastaste vastu on meile edukas.
Kapten Trumm kirjutas: Lihtsalt hambad ristis Narva jõel kaitseliini pidada, mis 2. või kolmandal päeval langeb ja vastane tormab avanenud tühjusesse, kus enam pole vägesid, ei pruugi põgenikele parem variant olla. Pealekauba on venelastel rahvuslik omapära kättemaksuks enda peatamise eest kõik käeulatuses olevad asulad rusuhunnikuks pommitada. Narva on ajaloos juba korra maatasa sedasi tehtud.
Lihtsalt vananenud ja oludega väheses seoses olevat taktikat on nüüd võetud lausa põgenikega õigustada, nõrk, väga nõrk.
Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 2 külalist