Keegi nallahambast foorumi uustulnuk (3 x posti foorumis, just praegu kontrollisin) saatis mulle järgmise priva:
Tere. Ma ei taha õel olla(ilmselt suts olen) aga eelmine nädal Mariupol ei langenud. Tean, et tegelt on ka sinul selle üle hea meel.
Eks ta ole - ma ennustasin tõesti eelmise nädala lõpuks MARIUPOLi langemist..
Tänaseks linn ise kui selline on(gi)
de facto langenud - teadmata arv UKR võitlejaid hoiavad veel linnakeskel mereäärsel alal AZOVStali-nimelist (pool)maaalust tsitadelli..
Põhjusmõtteliselt langes linn siis, kui viimased väljaspool AZOVStali vastupannud võitlejad paiknesid ümber tsitadelli - sealt kuskilt linna lääneosa sadamast tulnud miski operatiivbrigaadi paramilitaarid 1-2 päeva tagasi..
Niiet kontroll linna üle on nüüd ilmsesti orkide käes ja tsitadelli varjunud vastupanijad tegelevad vaid iseenda kaitsmisega. Kui nad ka öö varjus üritavad väljahiilimisi, siis seda vaid laskemoona ja/või toiduhankimiseks..
Viimaste kuulduste kohaselt ei tahta orkid selle tsitadelliga enam tegeldagi // vaid lihtsalt isoleerivad ta muust linnast - nohh, niivõrd-kuivõrd huilood ennast üldse uskuda saab..
Vahet pole - kes tahab arvata, et mu ennustus läks nihu - aga palun..
Ise ma kaldun arvama, et linn kui selline ongi tänaseks orkidest vallutatud. Ja tsitadelli püsimine seal linna keskel on pigem nagu väike moraalne palsam ukrainlaste haavadele. Kindlasti ei usu ka, et see "tsitadell" seal jätkuvalt "seob" 10-12 orkide pataljoni lahingugruppi - see nr on tänaseks vähemalt poole väiksem..
Ja niivõiteisiti toob iga uus päev uut informatsiooni

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.