Kuna ei ole teada, millal jälle uue “kvaliteedi märgi” saan, siis kasutan kiiresti võimalust. Tegelikult ei osanud seda kuhugi panna, aga kuna teema on ikkagi Venemaaga seotud, siis siia. Ja see on kõigile A. Illarionovi andunud fännidele. Jutt on sellest, kuidas Illarionov sügisel ja talvel peaaegu kõigis oma intekates rääkis, kuidas USA ja Venemaa teevad Ukraina selja taga mingi sobingu, et nad on kokku leppinud sundida Ukrainat täitma Minski leppeid jne. Selle tõestuseks ühendas ta muidugi täiesti meelevaldselt mingeid fakte, kuidas ühtele kohtumistele järgnesid sellised käigud jne. Ühesõnaga, ta püüdis igal võimalikul juhul halvustada Baideni administratsiooni. Kõige “kurja juur” oli seejuures USA luurejuht Burns, koos oma “sabaraku” Sullivaniga. Ma muidugi olen selle vist maha maganud, kuid umbes 10 päeva tagasi esines Burns Georgia osariigi Tehnoloogia Ülikoolis. See on üks tema esimesi avalikke esinemisi ja seal heitis ta valgust asjaoludele, miks nad Moskvas käisid. Juba sügisel oli USA luurel andmeid, et Moskva kaldub sõja kasuks ja nad läksid sellele kinnitust või eitust otsima. Neile vähemalt sai selgeks, et nii ongi, Moskva kaldub sõja kasuks. Rääkis Patrusheviga, Narõskiniga ja telefoni teel Putiniga.
Räägib sellest 22.30 minutist alates Juri Fjodorov, üks tunnustatumaid Vene sõjalisi eksperte.
https://www.youtube.com/watch?v=yNVkDj4vXtwJa muidugi jagasid nad seda infot oma Euroopa sõpradega, kes alguses kahtlesid, kuid siis andsid nad neile lisaandmeid. Noh, ukrainlased, kellele seda infot ka jagasid, muidugi ei uskunud neid, ilmselt olid nad Illarionovi intekate mõjude all..
On üldse mõtet uskuda, mida Burns seal rääkis? Minu arvates on. Jah, muidugi, ülikoolis esinemine on midagi muud kui Kongressis või Senatis vastuseid anda, kuid valetada või sodi ajada ei tohi ta ka seal. Lisaks muidugi üliõpilastele olid seal kohal ka muud tegelased, kongresmenid ja senaatorid. Seega täiesti kannatab võrrelda kui esinemist Kongressi luurekomisjoni ees.