Dynamic targeting on pisut keerulisem kui tugitoolist paistab.Kapten Trumm kirjutas: ↑25 Aug, 2022 17:58Reaalajalist pilti saab anda nutitelefoniga Põhjalahe kalda pealt

Dynamic targeting on pisut keerulisem kui tugitoolist paistab.Kapten Trumm kirjutas: ↑25 Aug, 2022 17:58Reaalajalist pilti saab anda nutitelefoniga Põhjalahe kalda pealt
See on vale küsimus. Õige küsimus meie kontekstis on: "mida oleks võinud saavutada mõne korvetiga varustatud Ukraina merevägi?"
Eesti olud ainult võimendavad seda kogemust. Olen siin korduvalt võrrelnud Eestit lennukiemalaevaga ja oma geograafilise ja geopoliitilise asendi tõttu on Eestil laevatõrje oluliselt lihtsamini lahendatav maismaalt, kui ujuvvahenditelt.
Selline uudis siis Vaindloo saarest:Kapten Trumm kirjutas: ↑26 Aug, 2022 13:19 Ma tegelikult viskan sellise maitsva kondi välja - kas peale Ussisaare ümber toimunut väidab veel keegi, et meil pole vaja panna saapaid maha meie kaugematele saartele?
Silmad võime saartele saata, relvastust vaevalt. Hea kui Vaindloo jääb nagu Maosaar praegu. Ehk pole kellegi käes.Kapten Trumm kirjutas: ↑26 Aug, 2022 13:19
Ma tegelikult viskan sellise maitsva kondi välja - kas peale Ussisaare ümber toimunut väidab veel keegi, et meil pole vaja panna saapaid maha meie kaugematele saartele?
Poti soldat kirjutas: ↑14 Mär, 2019 19:01Sellise mõttemaailmaga ei saagi hästi haakuda meresõda kus rohelises laigus mehed lasevad kadakate vahelt välja UAVi, konteineris juhtpuldi taga olev võitleja identifitseerib vastase alused, misjärel eemal männikus olev laevavastaste rakettidega veok saadab oma surmava laadungi teele, ning lõpetuseks hüppavad kõik rooli taha ja sõidavad uuele positsioonile teise männiku juures. Traditsioonilisest laev-laeva vastu meresõjast nii kaugel kui vähegi võimalik, aga ometigi miks mitte üks ratsionaalsemaid lahendusi Eesti jaoks?
Võiks kohe viski vahele panna, et kui siinkandis fekaal ventileerub, siis venelased panevad sinna Suursaarele üles S-400d, Bastionid ja asjad, mis neil on. Antud saar on väga kõrge, kõrgeim koht on 150 m merepinnast, radariväli ulatub sealt Kunda randa välja.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline