Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas ruger »

Põhjus, miks lääneriigid tahavad orkidele viisapiiranguid on see, et kohalikud võivad tunda õppida orkidest turistide tegeliku olemust ja saavad teada tõe nende kohta. :lol: :lol: :lol:
This one's really good
Russian MP Andrei Isayev offers his explanation for why several EU countries want a tourist visa ban for Russians
"Western politicians are afraid that ordinary Europeans will find out the truth from Russian tourists!"
Pilt
https://twitter.com/francis_scarr/statu ... 8292295685

Orkid on uued juudid ja vajavad vaid tähe peale panemist. No Z on neil juba peal.
Amid the ongoing debate on a possible EU tourist visa ban for Russians, Olga Skabeyeva claims that polls suggest more and more of her compatriots now understand that they're fighting a "war for survival" against the West, and that "Russians are the new Jews"
https://twitter.com/francis_scarr/statu ... 7784631296
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
rainer.k
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rainer.k »

https://www.youtube.com/watch?v=V2iDJjQnD70
Mingitel andmetel eemaldati šoigu armee juhtimiselt ebapädevuse pärast.

Väga keeruline tekst oli aga Sergei Huzenekudovitš :D jäi kõrva.
rnrnrn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rnrnrn »

šoigu.jpg
šoigu.jpg (27.29 KiB) Vaadatud 2573 korda
"Andke mulle desantlangevarjupolk ja kolme tunni pärast seda ei ole!"
Kasutaja avatar
weix
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas weix »

rainer.k kirjutas: 31 Aug, 2022 22:14 https://www.youtube.com/watch?v=V2iDJjQnD70

Kozhuodetovits oli ikka kuuldav isanimi :mrgreen:
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Shoigu on hetkel Ida SVR-is toimuvat Vostok 2022 õppust juhtimas. Eks peale seda näeb, kas ja palju alles teda jääb.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

VMO
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VMO »

weix kirjutas: 01 Sept, 2022 8:27
rainer.k kirjutas: 31 Aug, 2022 22:14 https://www.youtube.com/watch?v=V2iDJjQnD70

Kozhuodetovits oli ikka kuuldav isanimi :mrgreen:
Heal lapsel on palju isasid. Maakeeli kostis vkožuodetovitš/huženekudavitš järgmist
- Tere päevast lugupeetud kolleegid, alustame meie pressikonverentsi. Minu nimi on soigu Sergei vkožuodetovitš (nahkariietatupoeg), nagu mind veel rahva seas kutsutakse sekreetföderatsiooni aeglusministeeriumi vineermarssal. Esitage oma küsimused.
- Tere päevast. Anatoli Punapõsk (krasnoštšokov) Telegrami kanal Üks-väljal-pole-girkin. Kuidas te kommenteerite olukorda teie ametist kõrvaldamisel?
- Alustame sellest, et ma tulin sellesse ametisse juba kergelt olukorrast kõrvaldatuna. Aga mis puudutab seda, et mind kõrvaldati, võin vaid öelda, et see oli rumalaim otsus mind alguses sellele kohale panna. Juba siis ma rääkisin – armeed juhatada pole teil mingi põtrade sabasid keerutada, kuigi ka põtrade sabakeerutamises pole ma eriline ekspert.
- Millega plaanite nüüd tegeleda?
- Nagu kogu ametis oldud aja jooksul – mitte millegagi. Aga edasi vaatame, võib olla veel millegi mittemillegagi tegelen ja te arvate, et mul pole millegi mittemillegagi tegeleda?
- No näiteks…
- No näiteks kohvrit putini järel tassima hakkan, neil seal on pidev kaadri vool ja need hunnikud on vaja pidevalt kellegil ära koristada. Seda enam praegu olukord teravnes, tõenäoliselt teeb ka VV ise end täis, aga see tähendab tuleb minimaalselt kahte kohvrit tassida, nii et kuidagi tulen toime.
- Selline küsimus – öelge, miks aeglustusid spetsopi tempod?
- Esiteks nad ei aeglustunud, negatiivselt kiirenesid. Väljendage õigesti ja kellele me poolaastat metoodikat kirjutasime? Teiseks on selleks hulgaliselt põhjuseid.

Esimene põhjus oled sa
Ja teine unistused su
Kolmas kõik su sõnad
Vaevalt uskusin neid mina
Blin, miks see tobe lauluke mul peas keerleb? Kes seda laulab? Nikolajev? Ah jaa, me ei suuda Nikolajevit kuidagi võtta, seetõttu ka keerleb. Ja pealegi enne selle pipetsoperatsiooni algust ütles putja, et võtame Ukraina 2-3 päevaga. Juba siis vastasin, et see on täielik jama, meile piisab selleks 2-3 tundi. Kui ukrainlased poleks vastu hakanud, poleks meid ammu enam Ukrainas. Ilmselt oleksime juba kuskil Poolas või Pribaltikas, täpsemalt ei oska praegu öelda.
- Kas te saate kommenteerida, mis on praegusel hetkel Hersoni all?
- Muidugi saan. Praegusel hetkel on Hersoni all nagu ennegi must- ja pruunmullad, on ka liivmullad, mis aitavad kaasa künnikultuuride kiirele kasvule. Miks ma seda nii detailselt tean – lihtsalt putja esitas mulle neil päevil sama küsimuse – mis on Hersoni all? Nagu näete olen ma põhjalikult ette valmistunud.
- Hästi öelge siis vähemalt, mis on Nikolajevi all?
- Nikolajevi all ligikaudu 100 km kaugusel asub Herson, aga Hersoni all on, nagu te juba teate, enamasti must- ja pruunmullad, no mida ma hakkan teile kaks korda kordama, te pole ju putja.
- Selge. Öelge Sergei huženekudavitš (enamuhullemakseisaapoeg)…
- Kužugetovitš
- Ja, jaa. Ilmus info, et venemaa ostis juba tuhat kamikaze-drooni. Kas see on tõsi?
- See on tõsi. Tõsi mittetäielik tõde, seni ostsime tuhat kamikazet range režiimiga kolooniast ja nüüd ootame droonide saatmist.
- Öelge, miks fsb ohvitserid viivad kiires korras oma pered Krimmist välja?
- See on absoluutne vale. Nad kedagi kuhugi ei vii. Lihtsalt ostsid soodushinnaga tuusikud Siberisse ja kiirustavad sinna puhkama oma perede, naistega, lastega, koertega, kasse võtavad, papagoisid. Esmatarbe asjad kohvrikeses, see kõik võib puhkusel vaja minna.
- Aga miks nad siis seal kortereid müüvad?
- Kuidas miks! Te teate kui palju maksab Siberisse puhkama sõitmine? Raha tuleb selle jaoks kusagilt võtta! No ja nad müüvadki korterid, häärberid, jahid, ärid – ega nad sinna kaheks-kolmeks päevaks lähe vaid 10-15… aastaks. Täpselt niipalju kulub aega, et harjuda siberi subtroopikaga.
- Hästi, küsin otse. Miks meie õhukaitse ei taba Ukraina rakette?
- Esiteks, kes teile ütles, et need on raketid? Mäletate kuidas krimmlased koos laulsid – nüüd oleme kodumaal, tulgu taevast või kive… No nüüd saadi, need kivid taevast lendavadki, proovi vaid alla lasta. Ja teiseks need kõrgTÄPEstunud raketid C-300…
- Ülitäpsed…
- Ära sega, ma tean millest räägin. Näe vaadake, need kõrgel täpestunud raketid C-300 iseenesest pole halvad kui nad ei lase iseenda pihta. No nad konserveerisid lahti vana relvastuse aga see ei kõlba soigule ega punaarmeele.
- Ja viimane küsimus Sergei kuluvduitevitš…
- Kužugetovitš.
- Jah, miks laskemoonaladudes nii palju suitsetatakse?
- Esiteks pole vaja välja mõelda, keegi seal ei suitseta… palju. Seal piisab 1-2 mahvist, et kogu isikkoosseis koos tehnikaga hästi tossaks. Teiseks viisime me läbi kasvatusliku-profülaktilise töö ja keegi enam seal ei suitseta, sest suitsetada pole seal enam kusagil ja eriti enam ka kellegil. Tervikuna ütleme on olukord kontrolli all, tõsi küll hetkel ei oska öelda kelle, aga teisest küljest on üldiselt mul poffig, sest mul pole sellega mingit pistmist. Kuigi keda ma petan, ka enne seda oli mul poffig.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Orkistanis hauakaevamise võistlused.
It turns out that Russia has traditional speed grave-digging competitions.

I think that now that they're banned from sports championships, these contests will have even more participants.

What else should they compete in?
https://twitter.com/Gerashchenko_en/sta ... 8153962500
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

Kui meemist saab päris elu:
AC99A1B2-BF7B-435F-9F53-7A9F5D5BB4B6.jpeg
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Olukorrast rindel (Juri Velikii)
https://youtu.be/rfAsw7nWdpE
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
rainer.k
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rainer.k »

Sam Beaver kirjutas: 02 Sept, 2022 12:04 Olukorrast rindel (Juri Velikii)
https://youtu.be/rfAsw7nWdpE
Väga hea reportaaz oli, kuidas kõik on korras ja silla nimi muutus :D :D :D
Antonovskist sai Pontonovski ja siis Podvodovski. :D :D :D

Kiidaks ka lugupeetavat tõlkijat, et väga hea loetav neile kes keelt hästi ei valda.
Jääme põnevusega ootama järge!
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

EA, EU, EH
Kasutaja avatar
wk2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wk2 »

Venelased tahtsid toitu soojendada ja ... põletasid soomustransportööri, BTR-i ära
https://twitter.com/MarkRid89403375/sta ... 5707398146
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Crispy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Crispy »

Seda oleks juba nagu aastaid tagasi näinud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist