On see tegelikkuses ka nii?!?!?
ma kuulsin isegi Kevadtorm 2006 kohta, et poisid metsas popsutasid ja alkoholi pruukisid. Ei tea krt, kas siis tõesti ei väärtustata sellist asja? Kurat, kelle alla see riik seda raha siis taob. Muidugi ma saan aru, et komisarjaadis olles, kõik kihelesid seal "tra, milleks mul sea kõike vaja on? mingi mõttetu 8 kuud läheb raisku!" endal tress seljas, hommikused pohmalõhnad käivad üle pea. sellised raiped tulekski kuskile eraldi jakku saata, maad kaevama ja tsementi tassima või ma ei tea. pff, krt küll!
Pro patria, pro liberate, pro grex!
poolt !! nelja käega !caudillo kirjutas:ma kuulsin isegi Kevadtorm 2006 kohta, et poisid metsas popsutasid ja alkoholi pruukisid. Ei tea krt, kas siis tõesti ei väärtustata sellist asja? Kurat, kelle alla see riik seda raha siis taob. Muidugi ma saan aru, et komisarjaadis olles, kõik kihelesid seal "tra, milleks mul sea kõike vaja on? mingi mõttetu 8 kuud läheb raisku!" endal tress seljas, hommikused pohmalõhnad käivad üle pea. sellised raiped tulekski kuskile eraldi jakku saata, maad kaevama ja tsementi tassima või ma ei tea. pff, krt küll!

masendav, et selliseid infantiile ringi liigub.
-
- Liige
- Kontakt:
- starkatter
- Liige
- Kontakt:
Lähiajal on siis oodata laialdast skandaali
Mina igatahes loodan.

Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
Liigne demokraatja ja inimõigused sõjaväes teevad sõjaväe pehmeks. Sõduril pole enam mingit austust ja hirmu allohvitseri ees. Veeblid ajasid ennemalt väga lihtsalt asjad joonde kui mõni mees ikka liiga kõvatama hakkas sai tappa ja rahu majas . A meil on nüüd nii , et kui paned sõduri kätekõverdusi tegema võib sõdurike sind kohtusse kaevata . Ei saa sellest asjast nii enam asja
-
- Liige
- Kontakt:
kaitsevägi
Pole mõtet süüdistada kaadrit, kui seadused sellised on.
Kõik need head EW aegsed distsiplinaarmäärustiku sätted, mis võimaldasid korda hoida, on jäädavalt kaotatud, kui tänapäeva demokraatiasse mittesobivad. Ja paraku ei jätku iga ajateenija taha järelevaatajat.
Ning ajateenija on piisavalt harituks muutunud, et teada oma ÕIGUSEID, kuid kohustustest ei taheta eriti midagi teada. Eks see sama tendents ole igapäevaselt nähtav ka tsiviilelus. Mõnikord isegi imestan, et distsipliini niigi palju on, sest distsipliinitagamise hoobasid ju enam sisuliselt ei ole.
Kunagi, kümmekond aastat tagsi tegime kompaniis, kui distsipliin lonkama hakkas, nn. stressinädala (igapäevaselt 4 kohustuslikku unetundi ja ülejäänud aja, 20 tunni jooksul intensiivne väljaõppetegevus). Ja see toimis. Kuid ise olime peale seda järgmisel nädalal poolsurnud, sest, mõelge ise - üle üheksakümne 7,5 klassilise keskmise haridustasemega ajateenijat ja sinna juurde vaid 4 kaadrikaitseväelast. Kuid sellise ettevõtmise juures ei tohtinud see seltskond minutikski tähelepanuta jääda, 24 tundi ööpäevas. Kuid see oli veel siis, kui karistusena olid kehtivad ka arest jms. repressioonivahendid.
Ehk olete kuulnud, et Kaitseväest vabastatakse selliste omapäraste formuleeringutega, nagu kohanemisraskused, arvutisõltuvus, ülemäärane stressiseisund teenistusest jne. Ning seepärast tullaksegi Kaitseväkke (need muidugi, kes seda mitte vabatahtlikult teinud ei ole) tsiviilelust puhkama. Siin ei pea mitte stressi olema, ei pea muretsema igapäevase toidu ja sooja pärast ning tegeldakse stressimaandamise protseduuridega, et teenistuse lõppedes söösta puhanult ja jõudu kogunult metsiku kapitaliühiskonna igapäevaellu.
Kõik need head EW aegsed distsiplinaarmäärustiku sätted, mis võimaldasid korda hoida, on jäädavalt kaotatud, kui tänapäeva demokraatiasse mittesobivad. Ja paraku ei jätku iga ajateenija taha järelevaatajat.
Ning ajateenija on piisavalt harituks muutunud, et teada oma ÕIGUSEID, kuid kohustustest ei taheta eriti midagi teada. Eks see sama tendents ole igapäevaselt nähtav ka tsiviilelus. Mõnikord isegi imestan, et distsipliini niigi palju on, sest distsipliinitagamise hoobasid ju enam sisuliselt ei ole.
Kunagi, kümmekond aastat tagsi tegime kompaniis, kui distsipliin lonkama hakkas, nn. stressinädala (igapäevaselt 4 kohustuslikku unetundi ja ülejäänud aja, 20 tunni jooksul intensiivne väljaõppetegevus). Ja see toimis. Kuid ise olime peale seda järgmisel nädalal poolsurnud, sest, mõelge ise - üle üheksakümne 7,5 klassilise keskmise haridustasemega ajateenijat ja sinna juurde vaid 4 kaadrikaitseväelast. Kuid sellise ettevõtmise juures ei tohtinud see seltskond minutikski tähelepanuta jääda, 24 tundi ööpäevas. Kuid see oli veel siis, kui karistusena olid kehtivad ka arest jms. repressioonivahendid.
Ehk olete kuulnud, et Kaitseväest vabastatakse selliste omapäraste formuleeringutega, nagu kohanemisraskused, arvutisõltuvus, ülemäärane stressiseisund teenistusest jne. Ning seepärast tullaksegi Kaitseväkke (need muidugi, kes seda mitte vabatahtlikult teinud ei ole) tsiviilelust puhkama. Siin ei pea mitte stressi olema, ei pea muretsema igapäevase toidu ja sooja pärast ning tegeldakse stressimaandamise protseduuridega, et teenistuse lõppedes söösta puhanult ja jõudu kogunult metsiku kapitaliühiskonna igapäevaellu.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: oliver253 ja 4 külalist