Olen kuulnud ,et mägiküttid olid ka Löuna-Eesti piirkonnas tegelenud,neil vöisid sellised medalid olla.See on kummaline ,et selle lint oli saksa mg-kastis`?
Lint oli selles kastis tõepoolest. On see ikka kindlalt saksa kast.? Lukustus kuidagi teistmoodi ja sang ka.Pole kastide alal asjatundja,kui keegi oskab seletada,mis kast see on oleksin tänulik.
Kas sanga alla markeeringuid pole?Vöi siis on liivaprits need jäädavalt kustutanud.Olen täpselt sellise neljakandilise profiiliga sangaga kasti saksa markeeringutega käes hoidnud.
Mitmel teisel pildil olid sellise tegumoega kastid meenutab kahtlaselt puitu.
Pole liivapritsi kasutanud?Väga imelik Ise olen vanaaegse jalgratta osasid puhastanud liivapritsiga siis on samasugune höbeda värvi olnud.
Kas foorumis on ka kodanikke kes aktiivselt sukeldumas käivad, eesmärgiks laevade ja lennukite vrakkid? Meresügavused peidavad endas palju saladusi ja lugedes siinseid arutelusi vägede liikumise, varustuse ja kaotuste kohta tekkis küsimus, et palju on veealusei kammitud?
tehumardis käisin sukeldumas, isegi püksinööpi ei leidnud. Pärnu jõest ja reiu jõest olen ühtteist ikka leidnud. olemas ka tuleviku plaanid kuhu sukelduma minna
Säärel sukelduma minnes tuleb arvestada sellega et tuleb väike vestlus piirivalvega.Isegi sai suvel seal sulistatud siis tulid meiege vestlema piirvalveonud kes väitsid et antud kohas on sukeldumine ilma loata keelatud.