On see tegelikkuses ka nii?!?!?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Siin veel üks seda laadi video-----vaadake lõpuni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8gaUt4bTeDI
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

See tüüp läks lõpus vist õllede järgi.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

nonii ,leht on varjamiseks kähku maha võetud,äkki siis militaar.net paneb need oma lehele või panevad siis selle ka kinni

kõikidel videot vaadanud kasutajatel on harilikult see video temp folderis

:D
marksman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

mul on nad kõik alla tõmmatud, kui kellelgi peaks vaja minema
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Eheee
ma siin tegelikkuses enne omaette arutasin, mis saab!?
Oletame: kui hakata asja ajama, uurida, keegi ei vasta, vaikitakse maha. Anda see asi kuskile raadiosse, telesse, kas keegi sekkuks selle asja mahavaikimiseks? Kapo, jupo...
Järgneks sellele, miski vaiki sundimine, kuna keegi/kellegi maine saab kannatada?!
Mis oleks teoorias nende töllide karistus? Riigivara rikkumine?!
Samas, kas keegi midagi ka löhkus: relv kukub sõjaolukorras maha, vette?! No mis siis?!
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Kõige kindlam oleks panna kuskile youtube-sse üles ja ei saa ükski võim seda sealt enam maha. Iseasi on see kas meil oleks vaja sellist meediakära. Idanaaber kindlasti ei jätaks rõõmustamata ja see nõme video leviks paari päevaga üle kogu Venemaa. Hea ju mõnitada taas "väikese vastiku natsiriigi" tegemisi.

Peale selle on need tüübid vist nüüd ju Kaitseväest lahkunud? Seega karistada neid nagunii ei saa.
Blitz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitz »

Kui asi avalikuks teha, siis ma usun, et "töllide" karistuseks oleks avalik hukkamõist ja miks mitte ka midagi konkreetsemat. Oleksin ma tööandja ja näeksin, milliseid "tempe" mu alluv sõjaväes tegi, siis tekiks mul küll küsimus, et kas ma ikka soovin sellise mentaliteediga venda oma firmasse-asutusse? Võibolla viskab minu seljataga läppariga kaugust? Bardakile tuleb lõpp teha ja kui asja avalikustamine sellele kaasa aitab, siis tuleb see mõru pill meil alla neelata...
PATRIOOT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PATRIOOT »

äkki oleks võimalik need videod uueti kuskile ülesse riputada.... magasin õige hetke nende vaatamiseks maha... :cry:

patrioot
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
alari
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alari »

miks neid videosid on vaja uuesti üles panna? Midagi positiivset neis ju pole. Kõige hullem oleks, kui need jõuavad ajakirjandusse, mis tähendaks, et kaitsejõudude maine langeb veelgi ning mõned poliitikud saavad öelda, et vaadake mis ajateenijad teevad- lõhuvad riigi vara, meil pole seda vaja, teeme palgasõjaväe, kus pole ajateenijaid, kes lõhuvad riigi vara.

Ja avalik hukkamõist ei tähenda nendele noortele tõenäoliselt midagi, nad saavad vaid kelkida - vaadake mida me tegime, aga meile karistust ei määratud, sest avalik hukkamõist pole ju tegelikult mingi karistus. Oma sõprade seltsis on nad kõvad mehed, sest julgesid selliseid asju teha
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

alari kirjutas:miks neid videosid on vaja uuesti üles panna? Midagi positiivset neis ju pole. Kõige hullem oleks, kui need jõuavad ajakirjandusse, mis tähendaks, et kaitsejõudude maine langeb veelgi ning mõned poliitikud saavad öelda, et vaadake mis ajateenijad teevad- lõhuvad riigi vara, meil pole seda vaja, teeme palgasõjaväe, kus pole ajateenijaid, kes lõhuvad riigi vara.

Ja avalik hukkamõist ei tähenda nendele noortele tõenäoliselt midagi, nad saavad vaid kelkida - vaadake mida me tegime, aga meile karistust ei määratud, sest avalik hukkamõist pole ju tegelikult mingi karistus. Oma sõprade seltsis on nad kõvad mehed, sest julgesid selliseid asju teha
Minu silmis Kaitseväe maine ei langeks.Loomulik, et kaitseväelaste üle ei saa olla absoluutselt 24/7 valve, muidugi on nad mingid ajahetked ka omapäi.Minu seisukoht on ,et asi tuleks ülesse võtta, neile jobudele maksimaalseimad karistused määrata, võibolla näevad siis tulevased ajateenijad, et ajateenistus pole naljaasi ja riigi vara ja meile kõigile armasks saanud AK 4 lõhumine on ülim perverssus kuubis :!:
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
SET
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SET »

mul need videodl said alla laetud nii et arvutis olemas kui vaja läheb :twisted: . aga Kv mainet need videod nagu rikkuda ei saaks kui eesti ajakirjanikel oleks piisavat südame tunnistust neid õieti tõlgendada.
nuh samas kanepi (või siis mitte) suitsetamise kohta ei kommentaari kuna mõned tuttavad seda tervitavad ja nende kohta võib öelda et et kui tuleb sõda ja on eesti riiki vaja kaitsta siis on nad kohal(nuh kuigi kroonus neid tarvitada???). mida ei sa öelda noorte arvuti frrikide kohta. (minu arvamus) . aga see relva loopimine ja mutta toppime... maha lasta!!!! :evil:
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Nõus kolleeg tlpWFG-ga, üldine maine sellest kannatada ei saa ja kui saabki, siis ta on juba kannatada saanud, kasvõi meie foorumi sadade liikmete silmis. Kuid juhtkond peab selliste lontrustega midagi ette võtma, kahju kui need on juba reservis. Või on parem , et jäägu ka edasi nii- las lõhuvad relvi, suitsetavad kahtlast puru jne. Samuti peaks juhtkond mõtlema ka sellele, et kuna analoogilised idiotismi ilmingud võivad aset leida, siis vähemalt teha vähemalt seda, et lontrustel puuduks võimalus oma nõdrameelsusi filmida, lindistada, pildistada... Võib olla, kui puuduks reaalne võimalus oma "kangelastegusid" jäädvustada, siis poleks seda ka tehtud?! Ehk siis, pole vaja õppustele kaasas tirida kaameraid, fotokaid, mobiiltelefone. Et tegemist on karistatava idiotismiga, see on ainult probleemi üks tahk. Teine tahk on see, et sellised kõikvõimalikud tegemised võivad vabalt lõppeda kurvemalt- haiglavoodil ja invaliidi ratastoolis.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas starkatter »

alari kirjutas:miks neid videosid on vaja uuesti üles panna? Midagi positiivset neis ju pole. Kõige hullem oleks, kui need jõuavad ajakirjandusse, mis tähendaks, et kaitsejõudude maine langeb veelgi ning mõned poliitikud saavad öelda, et vaadake mis ajateenijad teevad- lõhuvad riigi vara, meil pole seda vaja, teeme palgasõjaväe, kus pole ajateenijaid, kes lõhuvad riigi vara.

Minu meelest on selline suhtumine vale,ehk siis pea liivaalla toppimine.Parem juba suur shokk ja skandaal mis asjad paikka raputaks.Mitte selline salgamine ja mahavaikimine a'la muidu saab maine rikutud.Reeglina selline mahavaikimine päädibki sellega et asi lihtsalt vaikitakse maha,elu läheb edasi ja keegi juhtunust midagi ei ôpi.
Nüüd saaks vähemalt laiem üldsus aru et teatud karistused sôjaväes sobivad sinna nagu rusikas silmaaukku.
"Ja kui kôik teisedki valed,mida partei oli kinnitanud,heaks kiideti-kui kôik lood olid ühesugused-pidi vale minema ajalukku ja muutuma tôeks."
George Orwell,1984
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

PATRIOOT kirjutas:äkki oleks võimalik need videod uueti kuskile ülesse riputada.... magasin õige hetke nende vaatamiseks maha... :cry:

patrioot
olemas !

http://www.zone.ee/white-spirit - 'avaleht'

http://www.zone.ee/white-spirit/v1.avi no comments

http://www.zone.ee/white-spirit/v2.avi niisama lollitavad

http://www.zone.ee/white-spirit/v3.avi tüüp tulistab vette

http://www.zone.ee/white-spirit/v4.avi - AK-4
Viimati muutis Takishi, 14 Jaan, 2007 14:45, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

JAMA

Postitus Postitas harri13 »

krt, ongi kuperjanovist.
KUS ON ÜLEMUSED KUI MIDAGI SELLIST TEHAKSE ?
Need mehed on täitsa rüvetajad.Ja kui midagi sellist tehakse siis võtku Eesti tunnusedki maha.Ja relvaga nii käituda...TITED NOH
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist