Vene-Ukraina sõda I osa
Re: Vene-Ukraina sõda
Siia enne keegi kirjutas talle omase allikaviideteta ja originaalse ortograafiaga SEPKA, et Limani ruumis olevat põllud mülkaks muutunud ja teid pidi vaenlase kindlustatud positsioone UA ründama ei hakkavat. Postitus ja selle saba suunati moderaatorkoosseisu ühiste jõupingutustega õigesse kohta, kuid mul jäi natuke siiski kripeldama, et peaks midagi arvama selle kohta.
Niisiis ma arvan, et kui see ka tõsi oleks, küpseks Limani kott oma praeguses olekus nagunii ise ära: juurdepääsuteed on tule all ja venelastel on selle vabastamisel samasugused probleemid kui UA-l selle ründamisel.
Niisiis ma arvan, et kui see ka tõsi oleks, küpseks Limani kott oma praeguses olekus nagunii ise ära: juurdepääsuteed on tule all ja venelastel on selle vabastamisel samasugused probleemid kui UA-l selle ründamisel.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Selle ma postitasin juba PÄRAST sinu vingumist, et kustkohast ma seda võtan ja tegin seda nutitelefoniga allikat uuesti üles otsides ja otse siia kopeerides ... EI SAANUD enam teloga asju redigeerida ega kopeerida ega härradele meelepäraseks kohendada, nagu täna arvutis seda teha sain... seda enam kohas ja olukorras, kus ma eile sellel hetkel olin.Seda enam, et isa sa postitasid "algandmed" siia koos täieliku hävitamisega, mida sa nüüd eitad :
Tahtsid algallikaid, said.
Täna said veel personaalse seletuse otsa.
Möla hakkas pihta enne seda kui ma allika siia panin.
..ja tra see möla ei lõpegi enam ära või?
Ma olen surmani väsinud igasugusest mölalaadast, milnetist ja siia telode ja arvutitega 24/7 postitamisest.
Seega ma rohkem ei vasta demagoogiale ega muudele küsimustele.
Aitab küll.
Võtan pikema puhkuse.
Fucs, asi oli ehk liigses konkreetsuses. Fab pommid tulid sisse voenkoeride kaudu ja kui ma näen, et nad on lausa kaardile joonistanud, mida nad pommitasid, siis mul küll kulm kerkib.
Et kust nad teavad? Kahtlustan, et isegi Vene väejuhatus ei tea kuhu pimedas allaloobitud lollmoon kukub, ammugi siis voenkorid.
Nende üksikute videode põhjal mida mina olen sellest soolikast näinud, siis rindejoon ja see mida ukraina kontrollib või kus on Ukraina positsioonid, on üsna tinglik. Jõe ümbrus ja lähemad alad on Ukraina kontrolli all, sest saavad suht vabalt soolikast sisse-välja käia. Aga sealt edasi, jah, ukrainlased toimetavad ja liiguvad seal, aga kas seal on mingeid püsivaid Ukraina positsioone, pole üldse nii kindel.
Et kust nad teavad? Kahtlustan, et isegi Vene väejuhatus ei tea kuhu pimedas allaloobitud lollmoon kukub, ammugi siis voenkorid.
Nende üksikute videode põhjal mida mina olen sellest soolikast näinud, siis rindejoon ja see mida ukraina kontrollib või kus on Ukraina positsioonid, on üsna tinglik. Jõe ümbrus ja lähemad alad on Ukraina kontrolli all, sest saavad suht vabalt soolikast sisse-välja käia. Aga sealt edasi, jah, ukrainlased toimetavad ja liiguvad seal, aga kas seal on mingeid püsivaid Ukraina positsioone, pole üldse nii kindel.
-
- Liige
- Kontakt:
Aitäh kutid, saite ühe teenekama AKFi lahkuma. Joppenpuhh. 

otsin puude taga metsa
Fucs, ma olen su andunud jälgija siin foorumis, palun ära lõpeta mingi idika pärast seda, mida sa teed.
Ühinen. Neli postitust eemaldatud.Nibelungen kirjutas: ↑29 Sept, 2022 18:20Loodetavasti siis mõne tunni?
Savisaar vist kunagi ütles, et virisejad pole siia ilma midagi uut toonud ja ega nad militaar.neti ka pole midagi lugemisväärt toonud.
Seega lase julgelt edasi.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Pole mina siin näinud kedagi teist kes oleks nii palju vaeva näind kui Fucks. Alati mingid uued kasutajad hädaldavad ja kurdavad. Fucks ole mees ja jätka 

- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
Fucs , oled väga tubli ja sinu postidusi loen väga hea meelega ,loodan siiralt ,et jätkad . Aga nii mõnedki tegelased võiksid kaasa foorumlastega viisakamad küll olla . Võiks enne mõelda kui palju vaeva Fucs näeb ,et teile materjali otsida ja seda tõlkida . Kui tahate norida minge trollige parem venemeelseid lehtesid ,teete niigi palju kasu vähemalt .
Ühinen eelkõnelejatega, kui vähegi jaksu, akf Fucs, siis üldjoontes on auditoorium tänulikke kuulajaid/lugejaid tuubil täis. Tagareas norskamist ja valjuhäälset peeretamist esineb paraku ka. Aga seda tuleb loenguid andes ikka mõnel aastal ette.
Afk oleeg, borja?
Afk Fucks on elujõuline tegelane, kuigi puges aastaid tagasi ämbrisse. Olla staatusele vastav paik.
Foorum on siiski koht, kus räägitakse ja ei sildistata.
Afk Fucks on elujõuline tegelane, kuigi puges aastaid tagasi ämbrisse. Olla staatusele vastav paik.

Foorum on siiski koht, kus räägitakse ja ei sildistata.
Ühinen ja selgituseks, et küsimus õhutõrje kohta ei olnud suunatud Akf Fucsile vaid üldisemalt, et mis võivad selle puudumise põhjused olla
Sobib ka otsapidi siia. FBI võttis vahele kaks orkide kaasmõtlejat, kes omasid kuba saldustega töötada. Mõlemad arstid
https://www.thebaltimorebanner.com/comm ... moreBannerHer spouse had access not just to medical information, she said, but insight into how the U.S. military establishes Army hospitals in war conditions and about training the military provided to Ukrainian military personnel. Henry also told the agent she had looked into volunteering to join the Russian Army after the conflict in Ukraine began.
Ka mina loodan väga, et akf Fucsi puhkus jääb siiski lühikeseks. Väga kurb oleks vastasel korral.
Teemasse tagasi: ukraina luure on hakanud taktikalise tuumapommi riski pidama juba "väga kõrgeks".
https://twitter.com/osintschizo/status/ ... ecALPHUPTg
Selliseid hinnanguid ei loobita niisama, peab olema ikka palju allikaid mis sellele viitavad
Teemasse tagasi: ukraina luure on hakanud taktikalise tuumapommi riski pidama juba "väga kõrgeks".
https://twitter.com/osintschizo/status/ ... ecALPHUPTg
Selliseid hinnanguid ei loobita niisama, peab olema ikka palju allikaid mis sellele viitavad
Põhjalik uurimus Vene tsiviiladministratsiooni kohta okupeeritud aladel.
https://www.proekt.media/guide/kto-ruko ... i-ukrainy/
https://www.proekt.media/guide/kto-ruko ... i-ukrainy/
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dm7 ja 1 külaline