Kremli trollidest

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Kriku »

Võib samas stiilis vastu väita, et naiivne on uskuda, et populistid tegelikult tahavad teha seda, millest nad räägivad - ja mitte lihtsalt mõnusat elu endale ja oma perele.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kriku kirjutas: 14 Okt, 2022 10:45 Võib samas stiilis vastu väita, et naiivne on uskuda, et populistid tegelikult tahavad teha seda, millest nad räägivad - ja mitte lihtsalt mõnusat elu endale ja oma perele.
Nad tahavad sellist mõnusat elu, mis on veidi mõnusam, kui vaid RK liikme või ka ministri palk. Selleks tuleb luua laiendatud korruptiivne süsteem, kus on võimalik kanaliseerida EL toetused ja riigi rahad enda ja enda semude taskurtesse. Aga et seda saaks teha, tuleb saada politsei ja kohtusüsteem oma käpa alla. Elik siis täpselt see mis toimub Ungaris. Seda oli ju näha, kui kohe tõmmati mingi Iisraeli õhutõrjesüsteemi tootja pakkumine lauale. Kui KVJ ei oleks vastu seisnud, siis olekski hunnik raha hakkama pandud ja midagi meile ostetud, mis oleks väga ilmselt olnud sarane tehing meie esimese iisraeli relvaostuga. Ja usu mind, juudid ei kõhkle ka altkäemaksu anda.

ega EL seda Orbani kohtusüsteemi reformi sellepärast ei kritiseeri, et see oleks mingi jube põhimõtteline küsimus. EL kardab, et seoses kohtusüsteemi reformiga kaob Ungaris täielikult kontroll EL abirahade kasutamise üle.
Viimati muutis AMvA, 14 Okt, 2022 11:01, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Kriku kirjutas: 14 Okt, 2022 9:52 Orbanil on absoluutne enamus, mille saavutamine pole ükskõik millisele Eesti erakonnale reaalne. EKRE nii opositsioonis kui koalitsioonis kärab, kuidas tahab kõike teistmoodi teha, suurepäraselt teades, et tegelikult seda tegema hakkama ei pea. Tüüpiline trollistrateegia.
Soovitan uurida, kuidas Orban selle absoluutse enamuse sai. Ükski Euroopa paremäärmuslik valitsus, mida mina tean, ei ole olnud kohe sündides absoluutse enamusega. Alates eelpoolnimetet NSDAP-st.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Kriku kirjutas: 14 Okt, 2022 10:45 .... ja mitte lihtsalt mõnusat elu endale ja oma perele.
Putin on selle mõnusa pereelu populismi ja muu säärase pasa abil saavutanud.... Hind on ikka päris karvane!
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Kriku kirjutas: 14 Okt, 2022 10:45 Võib samas stiilis vastu väita, et naiivne on uskuda, et populistid tegelikult tahavad teha seda, millest nad räägivad - ja mitte lihtsalt mõnusat elu endale ja oma perele.
Mittepoliitiku jaoks võib olla uskumatu, kuid osade inimeste jaoks aseteseb võim väärtusahelas kõrgemal, kui mõnus äraolemine.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

Gideonic kirjutas: 14 Okt, 2022 10:38
Peeter kirjutas: 14 Okt, 2022 10:24 Kui te ei taha, et Ekre võidaks, siis mõelge väga tõsiselt millist paska te suust välja ajate, või millise ainult oma pähe jätate. Nii nagu tilk tõrva rikub meepoti, nii võib ka väike ports paska varjutada arutluses arukad argumendid.
Ma ei saa aru kas sa mõtled seda tõsiselt või trollid?
Tõsiselt mõtlen.
Nii nagu ma kiidan oma peas heaks oravate mõningaid mõtteid ja mõningaid pean suisa kahjulikeks, nii on see ka Isamaa ja Ekrega. Igalühel on midagi, millele kirjutaks kohe kahe käega alla, aga samas on ka asju, millega kohe kuidagi nõustuda ei taha. Heita Ekre poliitikutele ette mingeid asju, mida "õige" partei poolt tehtuna kiidetakse takka, on kõige ehtsamalt kahepalgelisus. Monteerida valikuliselt kokku videoid, rebida kuskilt midagi kontekstist ja siis presenteerida ja ajalehtedes lokkulüüa sellega, ja siis imestada, et näe tulen siin nüüd asjaliku teemaga, aga miks küll rahvas seda enam kuulda ei taha? jne. Ma ei taha, et Ekre võidaks valimised, aga ma arvan, et see neljas või viies või misiganes võim- meedia oma vastandumistega veabki neil reitingu ise üles. Täna praegu on vaat, et kogu ühiskond juba arvestamas, et valimiste esimesed kaks kohta on eespool paigas (omavahel madin neil ainult jäänud) ja ülejäänutel on võimalik osaleda 3.nda possa jagamisel. Nii, et täitsa tõsiselt mõtlen, ma arvan, et hambutu sõnavahuga saab Ekre ainult toetajaid juurde kui ta ise just mingi erilise jamaga hakkama ei saa. See praegune kellegi väljaütlemiste ümber keksimine lihtsalt kindlustab positsioone, ekre puhul pigem isegi tõstab nagu reitingud näitavad. Just see mida tsitaadiga näitasin.

P.S. Lugedes ennast pigem heaks vene keele valdajaks, siis kui mul oleks vaja ütelda vene keeles, et "Las nad jooksevad (edasi) seal Rootsis ", siis ma kasutaksin täpselt sama väljendit kui kasutas Mart Helme selles kurikuulsas intervjus. Kui mul oleks vaja öelda, et "Las nad jooksku edasi Rootsi" (mida omistati Helmele), siis ma kasutaksin lõpus hoopis teisi tähti. Originaalis oli see ju kuulda, mida Helme ütles. Pärast toodi mängu isegi kehakeele-eksperte, kes pandi väitma, et kuigi jah Helme konkreetselt ütles ühte, siis see ütlemine ei loe, sest kehakeelest meie näeme, et ta mõtles hoopis midagi muud". Ma arvan, et selliste väljaimetud skandaalidega enam naljalt Ekre toetust maha ei jookse.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

AMvA kirjutas: 14 Okt, 2022 11:00
Nad tahavad sellist mõnusat elu, mis on veidi mõnusam, kui vaid RK liikme või ka ministri palk. Selleks tuleb luua laiendatud korruptiivne süsteem, kus on võimalik kanaliseerida EL toetused ja riigi rahad enda ja enda semude taskurtesse. Aga et seda saaks teha, tuleb saada politsei ja kohtusüsteem oma käpa alla. Elik siis täpselt see mis toimub Ungaris.
Küsimus on siin selles, kas nad peavad ise Ungari programmi realistlikuks või mitte. Eesti erakondlik süsteem ja valimiste dünaamika on ikka väga teistsugune kui Ungari oma - aga see juba väljub teemast kaugele.

Kui nüüd härrad teadvustavad endale, et Fideszi kombel võimu võtta Eestis nagunii ei õnnestu, mis on siis paremuselt teine variant? Möliseda igal pool, kuidas nii väga tahaks kõike teisiti teha, kui senised vasakliberaalid, süvariik jne., kui vaid lastaks - st. trollida. Kuna tõenäoliselt kunagi võimalust ei teki kõike teisiti teha, st. oma sõnade eest kunagi vastutama ei pea, siis võib ükskõik mida rääkida ja ükskõik mis lubadusi jagada. See tähendab siis trollida ja loota, et sellega iga kord 5% ikka ära lollitada õnnestub, mis kindlustab poliitperekonnale ka mõnusa elu.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

2 teemavälist postitust kärbitud.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Peeter kirjutas: 14 Okt, 2022 10:24
Kõige parem nali oleks nüüd see, et kui NSDAP, ptüi, EKRE saab valitsuse moodustada...
Mehed mõelge ikka kah, millist juttu suust välja ajate! Kui tahate, et Ekre saaks valimisvõidu, siis pange aga edasi, pange veel vinti juurde ja süüdistage veel mingites surmapattudes kõiki ekremeelseid. Kiitke takka valitsuse soovimatusele hinnatõusu ohjata kah. Siis on valimisvõit tulemas. Aga kellele? Kui te ei taha, et Ekre võidaks, siis mõelge väga tõsiselt millist paska te suust välja ajate, või millise ainult oma pähe jätate. Nii nagu tilk tõrva rikub meepoti, nii võib ka väike ports paska varjutada arutluses arukad argumendid.
Jätab täitsa külmaks. Vabandust.
professional retard
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Võib samas stiilis vastu väita, et naiivne on uskuda, et populistid tegelikult tahavad teha seda, millest nad räägivad - ja mitte lihtsalt mõnusat elu endale ja oma perele.
Oht ei seisne tingimatta kellegi otseses soovis Eesti riik kaotada, vaid meie institutsioonide korrumpeerimises. See on täiesti reaalne ja teistes riikideski esile kerkinud probleem. Korrumpeerunud riik halvab iseenda funktsioneerimise ja muutub kergeks sihtmärgiks välisele agressorile. Seetõttu on kõik erakonnad, mis seda soodustavad, mingil määral ohtlikud. EKRE pole siinkohal erand, vaid suurepäraselt illustreeriv reegel.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Jutupunktid ikka samad. Masendav.

https://www.delfi.ee/artikkel/120083634 ... -see-kinni

„Eesti eest olen täna siia tulnud. Eesti inimeste, meeste, naiste ja laste eest loomulikult. Mina olen siin täna lastega, kuna iga isa moraalne kohustus ja õigus on välja astuda selle röövelliku käitumise vastu. Põhimõtteliselt võiks nagu võrdluseks tuua Ukraina konventsionaalse sõja, mis on vaata et isegi inimlikum, kui meie energiasõda oma inimeste vastu, kus lapsi küll ei tapeta, aga lapsi piinatakse,“ ütles teine meeleavaldaja.
Vetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vetu »

Kuidas on võimalik, et seltskond kes kisendab kogu aeg, et on Eesti patrioodid mängib mõne tunni jooksul kremlile kätte 2 teemat mida propagandas kasutada Eesti vastu. Eesti Kommunistlik Rahva Erakond - kirjutasin seda juba mitu aastat tagasi kusagil. Ja postitades sama teksti näoraamatusse saan esimesed püstised pöidlad antud partei liikmetelt...
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kas see on seesama Geeniuse eksnõunik,kes kaabib venelaste kintsu kogu aeg.Lause,et meie panime pukki on nii tobe,et,kui mees satuks Ukrainasse,siis ei soovitaks talle igal juhul ilma turvata väljas ringi liikuda.Nagu venelane oleks,kellele iga vaba tahte avaldus on pindooside salasepitsus.Peaks tegelikult minema Kremli trollide teemasse.
NGolf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NGolf »

See vene blondiin, kes Euroopa linnades tänaval ukraina põgenikke kiusas, tegelevat hoopis maailma vanima ametiga. Inglise keelt kah ei mõista, teenindab vene keeles.
https://twitter.com/kharkiv_warnews/sta ... 7975426049
Pilt
Pilt
Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist