vaadake..

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Ma arvan ,et all 10 aasta ei saa.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Toetan kolleeg Frundsbergi! Elad riigis ja meeldivad sulle seadused, või mitte, tuleb nendest kinni pidada. Ma saan aru, et ei saa taha loovitada vanaisa tääki, no mida asja kodus mürske hoida? Peab ikka mõistust olema. Endal elu rikutud, pluss oma organisatsiooni margi täis teinud.
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

kogemused näitavad, et alati ei saa seaduslikult omandatud relvadele lootma jääda. võidakse kriitilisel hetkel ära võtta ja siis vahi nagu töll vaenlase sissemarssi. samas üle ei maksa ka pingutada.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

...või vahi vaenlase sissemarssi läbi vanglatrellide. Kasu ikkagi=0
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

heh,kui tüübil veab,lastakse vangid sõja puhkedes iidse tava kohaselt välja :lol: .
kaitseliitlased on tegijad!
Kasutaja avatar
okaloka
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas okaloka »

üllatusena olid delfi kommentaarid antud küsimuses 85% kaitseliidu/liitlaste poolt ja väga isamaalise sisuga. rõõm lausa lugeda. aga jah tõepoolest, kui korduks 1939a stsenaarium ja registreeritud relvad ära korjatakse, siis mulle jääb ainult mõõk. no eks siis tuleb sellega minna - seadusega pahuksis ka ei taha olla.
Pauk või paar peab ikka olema - kasvõi selleks et 50 aastat hiljem avada debatt teemal "okupatsioon".
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

BackInAction
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas BackInAction »

ma arvan et tyyp saab eluaegse kuna millised kõik paragrafi tulid.
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Eluaegset nüüd vaevalt saab.
Kuid jah, tuleb tõdeda, kommentaarid delfis on tõesti sellised, mida ma ühelt õigelt eestlaselt ootaks. Ise avaldan kinnipeetutele sügavat austust igatahes. :D
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
motofassist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas motofassist »

V.TTU. Kuradi kahju nüüd tõdeda ,et politsei need pulbriks laseb jahvatada. :evil:
Korjatakse avalikult ja mitteavalikult relvi ära.Kui venelane otsustab tulla siis jääb üle krahmata kas õhupüss või terariist. :?
Õigel mehel peabki olema relv kui kord ja kohus! Ja seda eriti Eestis!
extsy
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas extsy »

Kindlasti oli see sõjamees ka siin foorumi kylaline.Huvitav mis nime all????? :lol:
Born To Kill
Slinky
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Slinky »

krdi kahju on mp40 ja mg42'est
andku mulle, hoolitsen nende eest hästi :wink:
Q
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Q »

Inimestest ikka rohkem kahju. Relvakiiks inimese väärtust minu silmis ei kahanda. Ega ta üksi olnud. Pidi ju sõpruskond olema. Eks kõik lähe kohtu alla. Lahingurelvade osas võiks politsei need pärast deaktiviseerimist huvilistele müüa. Ka neid leidub piisavalt. Ülefinantseeritud nad ju pole!
Indrek
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Indrek »

no kui see stuff oktoobris konfiskeeriti, siis vahest on kolme kuuga mp40 ja muud tukid metallipurustaja juba läbinud? kurb küll, aga nii ilusas korras relvi ei tohiks lihtsalt seaduste pärast hävitada.
Another bites the dust
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

tõnis.SSS kirjutas:V.TTU. Kuradi kahju nüüd tõdeda ,et politsei need pulbriks laseb jahvatada. :evil:
Korjatakse avalikult ja mitteavalikult relvi ära.Kui venelane otsustab tulla siis jääb üle krahmata kas õhupüss või terariist. :?
Õigel mehel peabki olema relv kui kord ja kohus! Ja seda eriti Eestis!
1. Õigel mehel võibki relv kodus olla, aga selleks tuleb relvaluba hankida, sets mina küll ei taha, et meil saaks iga suvaline inimene omale tahtmise korral terve arsenali koju varuda. Mis siis saab, kui sellisele mehele kusi pähe lööb ja ta ühel päeval kahe automaadiga mõnda lasteaeda sisse astub ja lapsukesi puusalt hakkab niitma?

2. Kui tüüpidel oli huvi kollektsioneerimise vastu, siis oleks ka selleks võinud eraldi loa organiseerida.

3. Arvestades seda, et Eestil on mobilisatsioonivarudes kokku ligi 100 000 AK-4, M-14 ja Galil tüüpi relva, on sõja-aegsete Saksa relvade varumine mingi lahingutegevuse jaoks täielik lollus, sest sõjaolukorras sa küll MG42 või MP40 moona enam ei leia. Seetõttu oleks külmrelvast või õhupüssist sõja korral nendel meestel võibolla tõesti rohkem kasu olnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline