Enamasti on ju probleem selles, et mitte naelu pole rehvis vähevõitu, vaid selles, et sõidetakse sisuliselt suverehvidega, millel on M+S peal ja millega senini oldi õiged mehed.
See tähis on muidu peal tänapäeval 90% SUV suverehvidel. Mul näiteks on ühel 4x4 sõiduautol all Goodyear Efficientgrip SUV relvid, mille muster koosneb peamiselt pikisoontest. ja M+S on kah. Loomulikult ma pole enesetapja ja talvel sellistega ei sõida, kuid on piisavalt idioote, kes siiani sõitsid. Ma ei julge talvel isegi lamellidega sõita, samal autol olid ostes täitsa uued lamellid all, no sõit oli (oli siis ka talvesid) nagu lehm libedal jääl. Mulle meeldivad liblikad kõhus, aga mitte olukorras, kus auto läheb ringteel otse ja torupiire läheneb, piduri kasutamine auto kiirusele mingit efekti ei anna

Aga mehed, tõmbame sae käima, kellele lamell ja kellele nael!

Rehvide vanuse teemad tekitavad mul vastakaid tundeid. On paar autot, millega ma sõidan suvel ehk 500 km. Panin 20a tagasi alla täitsa uued rehvid, mis pole eriti kulunudki. Kas pean ära viskama? Mingeid pragusid pole. Näevad välja nagu uued. Ja mis kõige hullem, taolisi rehve enam osta polegi, näiteks hästi laiad 16 tollised rehvid, mis saksa võimsatel autodel 80-90ndatel tavalised olid. Näiteks 225/45 R16. Või 245/40 R16 (näited elust endast).
17 tolli on veel küll, aga 16 tolli mitte. Originaalvelgedest ei taha ka loobuda.