Jeerum, aga palun tee siis ise ka paar pilti ja pane üles. Mul sa selleks ajaks kui sinu mudelid laekusid juba film otsa...Seersant Steiner kirjutas: ↑04 Nov, 2022 21:19 Kus minu masinad ja mehikesed on minu asjad olid ka seal aga ju vist ei kõlvanud panna
Mina siis tunneksin kohe huvi, et mis kuradi diskrimineerimine see siin on? Kas teiste mudelid polnud siis väärilised või miks need pildida ei kõlvanud? Või sain ma kõigest valesti aru ja selleks, et saaks isiklikust toodangust teie tehtud pilte, peaks eelnevalt teie mudeleid fotografeerima? Sellisel juhul tunnen ennast samuti petetuna, kuna ma olen eelnevalt oma kaamera sensorit kulutanud, kuid vastupidist situatsiooni siit teemast otsides ei meenu küll midagi. Isegi üritases takkajärgi kõigi kustutatud postituste sisu meenutada.Seersant Steiner kirjutas: ↑06 Nov, 2022 7:30 Kalle pildistas minu omi , mina pildistasin tema lennukit ainult
tõesti! ma tänan Sooblit, et ta muretseb ka tagasihoidliku maa-aadli pärast. Tähelepanu on igati tänuväärne.
peale kõiki neid aastaid pole suudetud selgeks saada kuidas pilte foorumisse panna... olgu.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline