Vene MOBILISATSIOON

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
NGolf
Liige
Kontakt:

Re: Vene MOBILISATSIOON

Postitus Postitas NGolf »

Nojah, Venemaal, normaalses riigis, mitte "lääne pedede hulgas".
igas vaid meestest koosnevas kollektiivis
muruniiduk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas muruniiduk »

NGolf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NGolf »

Sellest video stoppkaadrist saab geniaalse meemi:

Pilt
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Nägin twitteris ühe burjaadi moodi mobiku esinemist,kus otseselt põõrdus ta Kadõrovi poole palvega tema mehed korrale kutsuda,sest nende nii õelda sportlikud harrastused on muutunud juba nii sagedasteks,et enam ei suudeta mehi kotrolli all hoida.Ja,kui nii edasi läheb,siis hakkavad mobikud kadõrovlasi sõna otseses mõttes maha laskma.
Tundub ka,et tõkkesalkadena tegutsevad kadõrovlased on ühe karistusmeetodina rindelt jalga laskvate mobikute vastu kasutamas videol nähtud "meheks tegemist".
Milline moraal sellisel väel on oleks ise küsimus,varsti tundub,et ukrainlased ei pea isegi suurtükke enam kasutama.Venelased,kadõrovlased,mobikud,ajateenijad hakkavad omavahel kõrisid lõikama.
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Meenub see anekdoot

Tüüp läheb körtsist koju ja tee peal tuleb vastu 4 venelane. "Suitsu on?" küsib köige pikem ja jämedama kaelaga tüüp. "sry, ei suitseta" vastab eestlane.
Jämekael: oi jeestlane, nüüd sina peksa saama.
eestlane:aga ei ole ju võrdne, teid on neli ja mina olen üksi.
jämekael: idi Jurik jeestlase poolele.
eestlane: ikka ei ole ju võrdne, meid on 2 aga teid on 3
jämekael: da, idi Kolja jeestlasele appi
eestlane:aga nüüd on ju meid rohkem
jämekael: Pravda? a sina jeestlane tõmba vabsee nahhui siit, mõ sami razberjomsja
vilhelm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vilhelm »

Nüüd, kus Hersoni loovutamise õigustamiseks olid Venemaa kaitseministri üks põhilisi põhjendusi: antud olukorras on meie peamiseks ülesandeks säilitada sõdurite elusid - kas just nüüd ei hakka muudel rinnetel IGA Vene väkke mobiliseeritu endalt küsima: aga kuidas on minu elu säilitamisega? Kas minu elu säilitamine on vähem tähtis, kui Vene sõduri elu Hersoni rindel?
kaupo51
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaupo51 »

NGolf kirjutas: 09 Nov, 2022 11:39 Solovjov ärgitab mobiliseerituid ise aktiivsem olema. Ärge küsige, miks väljaõpe on vilets ja ülemused sellised ja sellised. Küsi, mida sa ise oma väljaõppe ja varustuse heaks teinud oled? Kas sa ikka kasutasid polükal kõiki võimalusi väljaõppeks? Iga mees on oma saatuse sepp ja peaks esmajärgus vaatama, kuidas saab riiki aidata.
https://twitter.com/brewerov/status/1590054916881813505
Solovjov räägib polügoonist. Mida sina mobiliseeritu seal polügoonil tegid, kuidas valmistusid lahinguks? Iroonia on aga selles, et enamus mobiliseeritutest, kes täna Ukrainas on, ilmselt ei sattunudki mingile polügoonile (ettevalmistusest rääkimata), vaid kupatati otsejoones rindele.
kaupo51
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaupo51 »

vilhelm kirjutas: 09 Nov, 2022 22:20 Nüüd, kus Hersoni loovutamise õigustamiseks olid Venemaa kaitseministri üks põhilisi põhjendusi: antud olukorras on meie peamiseks ülesandeks säilitada sõdurite elusid - kas just nüüd ei hakka muudel rinnetel IGA Vene väkke mobiliseeritu endalt küsima: aga kuidas on minu elu säilitamisega? Kas minu elu säilitamine on vähem tähtis, kui Vene sõduri elu Hersoni rindel?
Kuna see etendus korraldati suurele venemaa publikule, siis neile on vaja jätta mulje (vähemalt sõnades), et me hoolime väga vene sõdurpoiste eludest. Kuidas tegelikult vene sõdurite eludest hoolimisega on, seda loeme me igapäevaselt siitsamast foorumist.
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

kaupo51 kirjutas: 09 Nov, 2022 22:23 , et enamus mobiliseeritutest, kes täna Ukrainas on, ilmselt ei sattunudki mingile polügoonile (ettevalmistusest rääkimata), vaid kupatati otsejoones rindele.
Üks demobiliseeritu sattus , tulistas raketi lakke ja põletas" polügoni" maha :)
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Härrased,mul on tekkinud seoses mobikutega küsimus.Palju on olnud infot,et ohved on mobikuid palju maha jätnud ja nood kolavad mõttetult ringi,pahatihti sattudes Ukraina patrullide otsa,kes nad kas vangistavad või teise ilma saadavad.
Küsimus mul selline,kogu seda kampa tuleb ju ohvitseridega ka täiendada.Tundub mulle aga,et kaaderohvitserkond on läbi kulumas ja neid asendatakse kas erru läinutega või nn.sõjaväekateedris koolitatutega.Kuidas on nende ettevalmistus ja millise ettevalmistusega võivad olla reservis olevad kaaderohvitserid?
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

See-ep venelaste mobilisatsiooni hädade algus on. Sellest räägib ühes oma viimastest videotest Maksim Katz.
300 000 mobiliseeritu kohta on laias laastus vaja umbes 10 000 seerut, 3000 kaptenit ja 1000 majorit.
Ja kui neid praegu pole, siis neid ka kusagilt ei tule. Seda seltskonda ei õpeta välja 3 nädalaga. Nende õpetamiseks ei piisa näitamisest, kummast otsast automaat kuule välja tulistab.

Sellel teosel on ka ingliskeelne tõlge.
https://m.youtube.com/watch?v=IODooFBkg4Q
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

kaugeltuuriv kirjutas: 10 Nov, 2022 1:01 Küsimus mul selline,kogu seda kampa tuleb ju ohvitseridega ka täiendada.Tundub mulle aga,..
Viidet netu. Aga mopi käigus, mobiliseeriti ka "juhte". Seerud olevat olnud üks prioriteetidest.
Reservist võeti neid, keda "kätte saadi". Sõjakoolide vanemate kursuste kadetid, õppejõud läksid ka "kaubaks".
Afganistaani kogemusega, võimalusel mobiliseeriti. - Kaug-Ida kohta oli mingi pikem lugu, sealt saadi "tuhandeid"(peaksid olema vanuses 50+, vist)
Taaniel Tina
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Taaniel Tina »

Afganistaani kogemusega, võimalusel mobiliseeriti. - Kaug-Ida kohta oli mingi pikem lugu, sealt saadi "tuhandeid"(peaksid olema vanuses 50+, vist)
Andke mulle andeks, aga mul on sügavad kahtlused nende reservist tulnud 50+ aasta vanuste seerude füüsilise vormi, teadmiste ja oskuste kohta tänapäeva lahingus. Kindlasti on seal erandeid aga arvan, et valdav mass siiski ei anna vajalikku mõõtu välja.
Kasutaja avatar
wk2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wk2 »

Mobiki Kurskist
https://twitter.com/VictorKvert2008/sta ... 2766058498
Vologda mobiliseeritud elanike sugulased salvestasid videosõnumi piirkonna kubernerile Oleg Kuvšinnikovile, milles nõuti nende abikaasade ja poegade kojutoomist . Video avaldas eile õhtul kohalik elanik Jelena Kuznetsova. Sota juhtis sellele tähelepanu.
Naiste sõnul kutsuti nende lähedased 1. oktoobril mobilisatsiooni raames ja saadeti väljaõppele Nižni Novgorodi oblastisse Mulino külla, kus õppusi viidi läbi "väga madalal tasemel": mobiliseeritu läks. neli korda polügoonile ja 16. oktoobril saadeti nad 9. polgu koosseisus Luganski oblastisse. "Seal elasid nad kaevikus ilma toetuseta, ilma täiendava koolituseta ja ilma käsuta," rääkis naine.
Tema sõnul viidi piirkonna mobiliseeritud elanikud novembri alguses üle Svatovo külla, kus relvadest väljastati ainult kuulipildujaid. "Tüübid jäid tulelõksu, nad said surma nii vaenlase poolt kui ka meie suurtükivägi tulistas meie tüüpe," rääkis naine. "Me teeme selle avalikustamise. Palume teil seda olukorda uurida ja süüdlasi karistada. Miks puudus korralik sõjaline väljaõpe? Miks puudus juhtimine ja selged ülesanded? Miks nad sattusid lahingutsooni? Miks seal on pole tehnilisi vahendeid ja erivarustust? On aeg tegutseda, aga mitte mõelda ja oodata, kuni kõik selles verises hakklihamasinas maha lõigatakse. Palume teil meie abikaasad, pojad siit põrgust tagasi tuua," seisab pöördumises.
https://t.me/sotaproject/49406
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Crispy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Crispy »

Naljakas jah kuidas süüdistatakse kehva väljaõpet jne, mitte aga seda tonti kes hakklihamasina tööle lülitas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist