TUVASTADA lõhkekeha või väga selle moodi asi

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Vasta
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Kui junkersil viitsimist on siis võiks mullegi 1 või mõned nihverdada, ega ära ei ütleks. :D
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
zenker
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas zenker »

kui juba andmiseks läheb võtan ka 1 :P
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Pildil oleva miini markeering on U-TM-62M. Õppe-tankitõrjemiin, 1962.a. mudel, metallkorpusega. Miini ohutust näitab lai valge triip sütikul ja korpusel. Tavaliselt on veel sütikupesas kiri "INERT".
Kõik seni Eestist leitud sõjajärgsed tankitõrjemiinid on olnud kas õppe- või õppe- imitatsioonimiinid. Õppe- imitatsioonimiinil UITM-60 on korpus paksemast metallist, kahest osast koosnev. Markeeritud laia punase triibuga. Võib sisaldada pürotehnilist laengut, seega mitte täiesti ohutu.
Lahingmiinide üle peeti ranget arvestust ja Vene vägede väljaviimisel viidi need kõik ära. Täielikult ei saa välistada, et Tapa sapöörivägede õppeüksusest võisid mõned miinid "hulkuma" minna, kuna seal kasutati neid õppeotstarbel ja õppuste käigus võidi rohkem maha kanda kui tegelikult kulus.
Õppemiine vedeles pärast vägede väljaviimist praktiliselt igas väeosas. Kaasa Venemaale neid tassima ei hakatud.
potentate
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas potentate »

Ma riputaks ka kamina kohale põdrasarve ja kuulipilduja vahele :)

Et kui saab, siis ma ka käpp :P
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Vana hea tuttav...
Sai teda nii mõnigi kord rännakule kaasa taritud.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kasutaja avatar
junkers
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas junkers »

mina neid sealt tooma minna ei viitsi, aga muidu võin õelada kus neid vedeleb....neid vedeleb kautla järve põhjas....sobiv aeg oleks neid sealt suvel otsida, aga kes külma vett ei karda võib juba praegu minna......lihtsalt käi mööda põhja ja tunned kohe kui mõnele peale astud...mina korjasin kohe kalda äärest mõne minutiga kümmekond tükki välja valisin korralikuma välja ja ülejäänud läksid vette tagasi...aga see oli paar aastat tagasi ja ma ei oska õelda palju neid sealt ära veetud on...aga ma arvan, et neid seal ikka on...

ja miinid ja sütikud vedelevad seal põhjas eraldi...seal pidavat õppe granaate ka olema aga need vist on kaugemal, neid jõutsid venkud kaugemale loopida.

Aga kellel sinna asja ja otsija on võib praegu ka minna, sest ma kunagi nägin kuidas üks vend sealt neid välja tassis, ikka kümnete kaupa ja sinna samma kalda äärde maha mattis, aga kuna see oli ka paari aasta eest siis ma ei julge lubada, et need seal siiani vedelevad...nii, et kes kautla kandist väga kaugel elavad, ei soovita igaksjuhuks sellepärast sinna sõita.
evar1
Uudistaja
Kontakt:

mis mürsuga tegu

Postitus Postitas evar1 »

et jah mis mürsuga pistmist on ja äkki on kellegil mingit korralikku täispilti mürsust,millised tiivad sellel on jne.
pilt siin http://ww-2.com/album/displayimage.php?album=14&pos=53
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Pole mürsk vaid lennukipomm ja paistab venelase moodi.
ooblää
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ooblää »

merepoi kuskilt pihtapannud :D
kõik on võimalik,vaja ainult tahta
marukoer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marukoer »

Puhtalt lennuki oma.
Kasutaja avatar
destroy16
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas destroy16 »

sellistest signaalrakettidest pilte ka kusagil leidub??
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas west »

Sellest peaks piisama..Kahjuks vene keeles aga miskit paremat ei ole lihtsalt olemas.Kui keegi suuremas formaadis tahab siis pöörduge minu poole ,saadan Email,i peale.

Pilt
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

kui võimalik saada ictta@hot.ee. Tänud ette juba
SRT
Liige
Kontakt:

Mure?

Postitus Postitas SRT »

On foto ühest kahtlasevõitu esemest kuid pole avalikku kontot kusagil, kuhu üles panna, äkki saan kellegile saata kes paneks üles.
Et siinsed spetsid kes igasugu kola näind, avaldaksid oma arvamust, et millega tegu?

PS võibolla on mingi süütu vidin lihtsalt...
marksman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline