Kremli trollidest

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas krijgsvolk »

Runkel kirjutas: 11 Apr, 2023 2:47 Uuteuudiste ajakirjanik Andres Raid tõi ju tasakaalustatud vaate juurde, kuidas Mariupolis ülesehitustöö edeneb.
Te võite tema taustast rohkem teada, kui tavaline mil.neti kasutaja.
Austet kamraad, saadaks Teid õige selle "tasakaalustatud vaatega"! :D OK, oleme loogilised. Esmalt: absoluutselt ajuvaba reis, ilma igasuguse lootuseta midagi asjalikku saavutada, ajakirjanduslikult näiteks. Teenida raha artikli eest? Jama. Kusjuures mu arvamus ei muutu, ükskõik mis suunast kaeda. Ma pole temaga juba törts aastaid kokku trehvanud ja ei saa visuaalselt läbi ekraani öelda, mis seisus ta tema isiksus hetkel on. Kas tarvitab midagi või ei. Käesoleval ajal. Ok, fanyaseerime- oletame, et tema munad on naabrimehe kruustangide vahel ja , et äkki on võimalus, et on tema "uinuv kaunitar"? Huvitav, kas sellisel juhul tema operaator on 24/7 jne lakku täis, ei tunne üldse Eestis valitsevat mentaalset fooni, kui sellisele missioonile saadab!? Ja ülesandega Vene Reichile hosiannat laulda? Lootusetu ja tühise mõjuga, pigem miinusmärgiga ettevõtmine. Ma juba törts aastaid pensionil ja isegi kuulujutud siia külla minuni nii lihtsalt ei jõua. :mrgreen: See käib minu operatiivsete teadmisete kohta. Samas endise ametniku kahtlev loomus on hoopis huvitavat versiooni välja haudumas, aga versioon veel toores, ple mõtet niisama leelotada ja sooja õhku toota. :write: Eks näis. PS Ausalt öeldes ei uskunud ma alguses oma silmi kui seda AR produtseeritud jampsi nägin... Umbes nii.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Hää vastus akf krijgsvolk!
Kui Pihkva dessantnikud viimati Eestis vabalt ringi sõitsid 1991, siis oli Raid ju see püstolreporter, kes dessantnikega kohe sinapeale sai. Mehel oli ka hea ameerika inglise keel. Uinuvad on jalule aetud?
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Runkel kirjutas: 11 Apr, 2023 4:56 Hää vastus akf krijgsvolk!
Kui Pihkva dessantnikud viimati Eestis vabalt ringi sõitsid 1991, siis oli Raid ju see püstolreporter, kes dessantnikega kohe sinapeale sai. Mehel oli ka hea ameerika inglise keel. Uinuvad on jalule aetud?
Hmm... kaen, et mina pole siin ainus unetu!
Kuulan hetkel asjalisemaid ukride poliitilisi ja militaaranalüütikuid, aga ka nt Rustam Agil- Zade, Ramiz Junuzi jt juttu. Tujutõstmiseks pan Juri Velikij sketše. Aga mis AR puutub, siis mul turgatas pähe: moskoviidi SVR peab agentide/mõjuagentide osas ikka küll väga näljapajukil olema, kui tema sellise vana kronu välja ajas. :P No ei tunta ikka siinset olukorda mitte. Ma pelgan hoopis vahel, et GRU leelotab ja ajab Putleri jälle ulluks ja too hakkab arvama viimati, et teda hoopis siin lilledega vastu võetakse. :mrgreen: ja kargabki kallale. :twisted: Nuvott. Samas ega nad ikka päris debiilid ka pole. Ütlen nüüd Sulle kamraad ühe mõtte mis pähe tuli: annaks kristlaste, juutide ja moslemite taevas ning kõik Valhalla jumalad ja kangelased, et mingeid selliseid sarnaseid või ka muid info- opertasioone meie endi erakonnad ei hakka üksteise vastu sisepoliitikas tarvitama! Mitmetelgi erakondadel on jõustruktuurides ja õiguskaitseorganites nö käpp sees ja pisukegi abi teinekord võib aidata. Loodan, et mu paranoia on alusetu. Aga kes teab! Liiga palju kaitsmeid on kilbis ära põlenud. Ja asju mida eile ei tehtud mitte, on täna ordinaarne reaalsus. Parimat AJ
Runkel
Liige
Kontakt:

Loogiline.
Vaatame, mida tõrreusu kõigevägevamad meile ette toovad.
Runkel
Liige
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Kapo peadirektor UU ajakirjaniku Raidi külaskäigust Donbabwesse.
Andres Raid käis samuti Donetskis ja okupeeritud Mariupolis. Kas kaitsepolitsei on välja uurinud, kuidas tema sinna sai ja mis ta seal tegi?

Ma praegu ei tahaks seda põhjalikumalt kommenteerida. Küllap aeg annab arutust, et mis ja kuidas ja nii edasi.

Aga see pakkus teile huvi?

See on täiesti loomulik, et meile pakuvad huvi inimesed, kes seda piirkonda külastavad. Sinna ei ole ilmvõimatu minna, kuid sinna iga suvalist inimest ka ei lubata. Nii et kindlasti me peame kaaluma neid asjaolusid ja vaatama, mis põhjusel, ja analüüsima seda kõike tervikuna. Aga ma sellele üleliia suurt tähelepanu ei osutaks.

Kas sinna on võimalik saada ilma, et Venemaa näeks, et neile tõuseb sellest kasu?

No ilmselt see on suhteliselt keeruline jah. Et miks nad peaksid sinna lubama sõja ajal inimesi, kes on selgelt Kremli režiimi vastased. Ma ei näe tõesti sellel mingit põhjust.
https://www.err.ee/1608945737/sinisalu- ... se-kuriteo
Saturn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Saturn »

Martin Lainelt jälle hea uuriv ajakirjandus.
Lugu sellest, kuidas paljude Keskerakondlaste isiklikke muresid lahendanud ja parteile kokku 20 000 eurot annetanud Sergei Geller üritas siia tööle sebida 300 IT-spetsi Venemaalt.

Tuleb välja, et osa nendest olid ka saanud lisaks akadeemilisele haridusele väljaõppe sõjalise ettevalmistuse kateedrites ning on Venemaa reservohvitserid.
Kiitus ka KAPO-le.
https://twitter.com/Martinlaineolen/sta ... 4796650499
https://epl.delfi.ee/artikkel/120172478 ... urdas-kapo

-----

Teisel teema. Andmeleket edastab Fox News ja Tucker Carlson nõnda:
Ukaina on sõda kaotamas, iga 7 ukrainlase surma kohta, sureb 1 ork, õhutõrje täielikult hävinud jne.
Seda tüüpi vaatab iga kord 3-4m ameeriklast.
https://twitter.com/EliotHiggins/status ... 3023524864
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Riias algas kohtuprotsess 16 Läti ajakirjaniku üle, kes tegid koostööd Sputniku ja Baltnewsiga, lisaks süüdistatakse neid EL-i sanktsioonide rikkumises.
https://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/ ... d=55418322
Viimati muutis soul, 16 Apr, 2023 13:16, muudetud 1 kord kokku.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

See,et linnakodanik Penu Raidi kaitseks välja astus,mind üllatama ei pane.Mul tuli isegi ammustel kaugetel 90-nendate keskpaigas tema juures töötada,kui too herra veel rannarajoonis pisikest baari pidas.Stammkundedeks olid seal kohalik maffia,vene eruohved ja esimesed tollased rikkamad linnakodanikud,koos enam vähem paremate tasustatud tüdrukutega.
Rabasin kahes kohas tööd teha,kuna olin noor pereisa aga üle paari kuu ma seal vastu ei pidanud.Liiga palju tuli püstoli torusid vaadata,eksnaine polnud rahul särgikuludega,mis vaenutsevaid pooli lahutades tuli sagedasti prügikasti visata ning palkade väljamaksmise ja hilinemiste tõttu.
Tundub mullegi,et igasugu vähjad on kivide alt välja ilmuma hakanud,olen ennegi siin maininud,et kaitsepolitsei peaks linnakodanik Penul silma peal hoidma.Ammustel nõuka aegadel liikusid jutud tema kooliajal ringi,et linnakodanik olevat olnud koputaja.
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _dumbuser_ »

Eriti segane lugu. Justkui kahetseb midagi, samas on endine orkistani passiomanik. Võibolla aga üritab tankist olla.https://www.delfi.ee/artikkel/120173780 ... tte-astuma
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Polegi troll, vaid hoopis kunstnik-satiirik?

Pilt
„Ema, andesta! Ma olen valmis oma tegude eest vastutama,“ pahvatas Narva kunstnik Vladimir Kaštan internetis. Mees tunnistas, et maalis Narva tanki endist asupaika piiravale kiviaiale grafiti, mida kõik pidasid provokatsiooniks.

Ta kirjutas ühismeediasse postituse, kus tunnistas kõik üles. Kaštan rääkis ka Rus.Delfiga: kuidas see kõik toimus, mida ta oma teoga öelda tahtis ja miks ta selle üles tunnistas.

Ülestunnistus ilmus veebi 16. aprillil kella 21 paiku. Öösel rääkis RusDelfi korrespondent Vladimiriga. On võimalus, et 17. aprillil võidakse ta kinni pidada. Ta ise valis vestluse koha – Sõpruse silla kõrval. Kunstnik, aktivist Vladimir Kaštan, keda paljud tunnevad Vovan Kaštani nime all, saabus jalgrattal, turjal seljakott - selles oli ikoon, mille leidis kunagi Peterburis prügimäelt tema tüdruksõber. Läkiläkilaadse mütsi tegi ta ise - kiirnuudlitest.

Kaštan on mures, sest usub, et on ta kogu Eesti venekeelset kogukonda alt vedanud. Seda ta kindlasti ei tahtnud, rõhutab mees. Mõte maalida grafiti oli spontaanne, selle mõte oli öelda oma sõna sõja vastu. Kuid kõik leidsid, et see oli provokatsioon.

„Kirjutasin kõik oma ülestunnistusse,“ ütleb Kaštan. „Sellest, mida sellised sõnad endas kannavad, mida selline positsioon tähendab, kui hävitav see on, kui kohutav see on. Pean silmas konkreetselt Tatarski sõnu, mida ta ütles Ukraina nelja piirkonna vabastamise puhul toimunud vastuvõtul. Kui ta seda ütles, võeti teda kuulda, see öeldi avalikult, see salvestati videole, see kogus meeldimisi. See mees kutsuti kinnisele pidulikule üritusele, talle anti autasu. Nüüd voolitakse temast meie silme all kangelane. Kuidas kangelasi voolitakse Wagnerist, teistest täiesti vääritutest inimestest. Ja ma tahaksin, et inimesed kaaluksid, kas nad tahavad sellega liituda,“ selgitas Kaštan, miks kirjutas ta kiviaiale loosungi „Võidame kõiki, tapame kõik, röövime keda vaja. Ja kõik saab olema nii, nagu meile meeldib.“ Need sõnad lausus tapetud putinist-sõjapropagandist Vladlen Tatarki (õige nimega Maksim Fomin) eufoorilises meeleolus otse kaamerasse, kui viibis vastuvõtul Kremlis.
https://www.delfi.ee/artikkel/120173880 ... uu-puhtaks
Sektor gazovoi ataki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sektor gazovoi ataki »

Selgelt troll. Tänapäeva inimene ei saa tema sõnumist päris õigesti arugi. See nuudlimüts ei ole läki-läki vaid vene armee talvemüts. Postimees polnud isegi seda loosungit suutnud veavabalt tõlkida. Akf Kriku postituses on õige tõlge.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tänavu on 12 trolli trahvi saanud: https://www.err.ee/1608950152/politsei- ... ud-inimest
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Rubriigist "internetis ei tea keegi et sa oled koer": venemeelset propagandat postitav sotsiaalmeedia kanal "Donbass Devushka", kes väitis end olevat tüdruk Mila Luhanskist kes 2014 aastal lapsena jäi Ukraina suurtükitule alla, oli tegelikkuses 37 aastane endine USA mereväe allohvitser Sarah Bils.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1647729855587385347
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Poti soldat kirjutas: 17 Apr, 2023 15:57 Rubriigist "internetis ei tea keegi et sa oled koer": venemeelset propagandat postitav sotsiaalmeedia kanal "Donbass Devushka", kes väitis end olevat tüdruk Mila Luhanskist kes 2014 aastal lapsena jäi Ukraina suurtükitule alla, oli tegelikkuses 37 aastane endine USA mereväe allohvitser Sarah Bils.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1647729855587385347
Tundub,et siin on tegemist sellise isikuga,kes tahaks ratsa rikkaks saada ja otsustas selle nimel dokumente noormehelt välja meelitada,et siis neid hiljem kinnimakstud propa eest kasutada.Ning mine sa tea,vast isegi originaale vahendada.Räägitakse,et USA sõjaväevanglad pidid eriti karmi korraga olema. :D Hullemad,kui tavavanglad,edu talle seal elamisel.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Saksamaal toimus orkide toetajate paraad
Sain privaatse salvestuse. Schwedt/Oder #Niemcy, Szczecinile väga lähedal. Putini toetajate paraad. Saksamaa, Venemaa on sama!
https://twitter.com/DariuszMatecki/stat ... 9707624448
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline