Me oleme seda videot näinud ja me teame et see on vana asi. Aga sellega, et hakkad naljanurgas õigust (või õiglust või midaiganes) jalule seadma, rikud sa kulla sõber teise mehe nalja lihtlabaselt ära. Milleks?isakene kirjutas: ↑10 Mai, 2023 17:39Kursk, 2018.ahto42 kirjutas: ↑10 Mai, 2023 16:30 Tank ei taha sõtta minna
https://twitter.com/DarthPutinKGB/statu ... 5836262400
https://www.youtube.com/watch?v=qQqCZ1VM6hI
Nali
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Re: Nali
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Elik meie tingimustes võiks kaaluda sellist käitumist kui metssea emme põrsastega teel ees?ruger kirjutas: ↑11 Mai, 2023 11:16 Kaamelid teel ja õnnelik autojuht
https://twitter.com/_B___S/status/1656436135965360139
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Head nalja nüüd küll kuupäeva lisamisega ära ei rikuSam Beaver kirjutas: ↑11 Mai, 2023 11:42 Me oleme seda videot näinud ja me teame et see on vana asi. Aga sellega, et hakkad naljanurgas õigust (või õiglust või midaiganes) jalule seadma, rikud sa kulla sõber teise mehe nalja lihtlabaselt ära. Milleks?
Aga jäägu iga nali oma ajastusse. Päris kindlasti kõik ei tea, millal miski juhtus ja mõni mees võib piinlikku olukorda sattuda seletamisega, et Moskva paraadi ainuke tank päeva lõpuks veel kummuli ka käis. Nii meeldiv kui see oleks ka olnud.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Puhhi ja kartuli omavaheline vestlus paraadi teemadel.
https://www.youtube.com/watch?v=rc8eYf6F5Es
Kehv tõlge ka ja kes viga näeb laita võib julgesti laita.
-Kallis vladimir vladimirovitš, tahan teid tänada paraadikutse eest.Sain mõnulombi...oi...palju naudingut(luzu udovolstvija vs. more udovolstvija)
Jah tänan, tore et kohale jõudsid.
Oh mul on hea meel, et ma paraadile tulin.
See pole muidugi ammu paraad olnud aga teie armee täit jõudu oli kohe tunda.
Ma ei saa ikka veel aru, miks teil on meie armeed vaja kui teil on nii võimas?
Ja need teie tankid, no see kes oli üksi, kuidas ta üldse sõitis nii palju aastaid...?ja mis auto šoigul on...tahan endale ka sellist aga ilma šoiguta!
Ühesõnaga paraad meeldis mulle väga, sest see oli kahtlemata lühim mis senini olnud.
Selge, tahtsin teada, kuidas sa end tunned?
Täiuslikult!Aga miks sa küsid?
No ma märkasin, et sul oli käsi sidemega ja pealegi si saanud 300m üle platsi kõndida.
Aa, sa räägid sellest!
Siis vaidlasin just pashindjaniga(?)et ei suuda seotud käega 300m minna aga muidu vobsee terve nagu piison.
Mind taheti kosmosesse saata ainult et siin on piisonite saatmine kosmosesse keelatud sest nad on kantud punasesse raamatusse.
Niiet ära muretse mu tervise pärast.
Noh, mulle tundus ikkagi, et sa ei näinud paraadil kuidagi hea välja.
Oh, sa ei näinud ka paraadil eriti hea välja.
No ei näinud tegelikult välja nagu sina...
Suhtlesid kõigiga, kallistasid, surusid kätt ja suudlesid.
See pole üldse sinu moodi.
Noh tead see on tuju küsimus, lõppudelõpuks saan täna olla üks ja homme juba täesti teine.
Jah ja ülehomme kolmas ja neljas läheb Maiupoli, me oleme ka kõik teadlikud.
No ärme sellest räägi.
Tahtsin küsida, miks sa nii kiiresti lahkusid?
Kuhu?
No Minskisse.
Ma elan seal!
No see on arusaadav, ma mõtlesin miks nii kiiresti?
Miks kiiresti?sest lennukiga, rongiga võtab kauem aega.
Küsigem siis teisiti, miks sa pidulikule õhtusöögile ei jäänud?
Ausalt?
Ma ei olnud näljane.
No ma saan aru, aga oleksid võinud vähemalt sündsuse huvides sinna jääda.
Tead, ma ei olnud nilbe ega näljane, niiet ma ei jäänud.
Aga ma arvan, et põhjus on milleski muus.
Võib olla milleski muus, ma ütleks aga sa ei mõistaks.
No ütle.
Eiei, sa ei mõistaks.
Krigoritš, räägi juba!
Noh, ma lihtsalt mõtlesin, et proovite mind seal mürgitada...
Ei mõista???
No vot, ma ütlesin, et sa ei mõista.
On see tõsi, et sa tahtsid mind mürgitada?
Milleks?
No näiteks et ma sureks...või lihtsalt pühade puhul.
Muidugi see pole tõsi, mis see see meile annaks?
No siis paneksid minu asemele koostöövalmima mehe ja valgevene ühineks spetsoperaatsiaga(?)
Ütleme nii, et mõte on hea aga ei.Ja miks ma sind mürgitan?
Ja pealegi sa pole mingi vuntsidega tarakan.
Ära ütle mulle.
Enamik valgevenelasi usub seda.
Muide, kuidas ülejäänud juhid end peale teie pidulikku õhtusööki tunnevad?
Kas neil on tervis korras?
Kas see on tõsi?
On.
Jamasti, oleks vaja olnud jääda...
Muidugi oleks olnud vaja, eriti kuna laual oli nii palju maitsvaid roogasid.
Kas kartuleid oli?
No muidugi!
Blin!(pannkook Ek)
Blinne oli ka!
Kartuliga?
Jah.
Põrgu, nüüd lämbun süljest!
Pakuti veini, teie lemmikut.
Kartuliveini?
Jah.
Mmmida te küll minuga teete...
Muide, kartofeljee (sommeljee kohalik asendus)ütles, et vein on Vitebski kartulist, 94 aasta saak.
Oh, kui see on 94 siis ma isegi ei joo seda!
Just sel aastal valgevenes juhtus 2 ebameeldivat sündmust-kartul ei läinud koledaks(?ei saa aru)ja minust sai valgevene president.
No siin ma ei nõustu sinuga, kartulid olid ikka headsel aastal.
Olgu, ära muretse liiast.
Aga kuidas ma ei ärritu?
Selliseid pidulikke pankette 9 mai auks juhtub ainult kord aastas.
Kõik on korras, saame seda uuesti teha, uskuge bankett ei lähe enam halvemaks.
Oi, ma kahtlen vladimir vladimirovitš.
Miks?
On ebatõenäoline, et meid järgmisel aastal Haagis pole(blin, midagi läheb kaduma...).
Ei mõistnud,,,Millises teises Haagis?
Oh, te pole veel kursis, no siis ma ma ei räägiet mitte üllatust ära rikkuda.
Kõik, lähme haagi...oi vabandust hüvasti!
https://www.youtube.com/watch?v=rc8eYf6F5Es
Kehv tõlge ka ja kes viga näeb laita võib julgesti laita.
-Kallis vladimir vladimirovitš, tahan teid tänada paraadikutse eest.Sain mõnulombi...oi...palju naudingut(luzu udovolstvija vs. more udovolstvija)
Jah tänan, tore et kohale jõudsid.
Oh mul on hea meel, et ma paraadile tulin.
See pole muidugi ammu paraad olnud aga teie armee täit jõudu oli kohe tunda.
Ma ei saa ikka veel aru, miks teil on meie armeed vaja kui teil on nii võimas?
Ja need teie tankid, no see kes oli üksi, kuidas ta üldse sõitis nii palju aastaid...?ja mis auto šoigul on...tahan endale ka sellist aga ilma šoiguta!
Ühesõnaga paraad meeldis mulle väga, sest see oli kahtlemata lühim mis senini olnud.
Selge, tahtsin teada, kuidas sa end tunned?
Täiuslikult!Aga miks sa küsid?
No ma märkasin, et sul oli käsi sidemega ja pealegi si saanud 300m üle platsi kõndida.
Aa, sa räägid sellest!
Siis vaidlasin just pashindjaniga(?)et ei suuda seotud käega 300m minna aga muidu vobsee terve nagu piison.
Mind taheti kosmosesse saata ainult et siin on piisonite saatmine kosmosesse keelatud sest nad on kantud punasesse raamatusse.
Niiet ära muretse mu tervise pärast.
Noh, mulle tundus ikkagi, et sa ei näinud paraadil kuidagi hea välja.
Oh, sa ei näinud ka paraadil eriti hea välja.
No ei näinud tegelikult välja nagu sina...
Suhtlesid kõigiga, kallistasid, surusid kätt ja suudlesid.
See pole üldse sinu moodi.
Noh tead see on tuju küsimus, lõppudelõpuks saan täna olla üks ja homme juba täesti teine.
Jah ja ülehomme kolmas ja neljas läheb Maiupoli, me oleme ka kõik teadlikud.
No ärme sellest räägi.
Tahtsin küsida, miks sa nii kiiresti lahkusid?
Kuhu?
No Minskisse.
Ma elan seal!
No see on arusaadav, ma mõtlesin miks nii kiiresti?
Miks kiiresti?sest lennukiga, rongiga võtab kauem aega.
Küsigem siis teisiti, miks sa pidulikule õhtusöögile ei jäänud?
Ausalt?
Ma ei olnud näljane.
No ma saan aru, aga oleksid võinud vähemalt sündsuse huvides sinna jääda.
Tead, ma ei olnud nilbe ega näljane, niiet ma ei jäänud.
Aga ma arvan, et põhjus on milleski muus.
Võib olla milleski muus, ma ütleks aga sa ei mõistaks.
No ütle.
Eiei, sa ei mõistaks.
Krigoritš, räägi juba!
Noh, ma lihtsalt mõtlesin, et proovite mind seal mürgitada...
Ei mõista???
No vot, ma ütlesin, et sa ei mõista.
On see tõsi, et sa tahtsid mind mürgitada?
Milleks?
No näiteks et ma sureks...või lihtsalt pühade puhul.
Muidugi see pole tõsi, mis see see meile annaks?
No siis paneksid minu asemele koostöövalmima mehe ja valgevene ühineks spetsoperaatsiaga(?)
Ütleme nii, et mõte on hea aga ei.Ja miks ma sind mürgitan?
Ja pealegi sa pole mingi vuntsidega tarakan.
Ära ütle mulle.
Enamik valgevenelasi usub seda.
Muide, kuidas ülejäänud juhid end peale teie pidulikku õhtusööki tunnevad?
Kas neil on tervis korras?
Kas see on tõsi?
On.
Jamasti, oleks vaja olnud jääda...
Muidugi oleks olnud vaja, eriti kuna laual oli nii palju maitsvaid roogasid.
Kas kartuleid oli?
No muidugi!
Blin!(pannkook Ek)
Blinne oli ka!
Kartuliga?
Jah.
Põrgu, nüüd lämbun süljest!
Pakuti veini, teie lemmikut.
Kartuliveini?
Jah.
Mmmida te küll minuga teete...
Muide, kartofeljee (sommeljee kohalik asendus)ütles, et vein on Vitebski kartulist, 94 aasta saak.
Oh, kui see on 94 siis ma isegi ei joo seda!
Just sel aastal valgevenes juhtus 2 ebameeldivat sündmust-kartul ei läinud koledaks(?ei saa aru)ja minust sai valgevene president.
No siin ma ei nõustu sinuga, kartulid olid ikka headsel aastal.
Olgu, ära muretse liiast.
Aga kuidas ma ei ärritu?
Selliseid pidulikke pankette 9 mai auks juhtub ainult kord aastas.
Kõik on korras, saame seda uuesti teha, uskuge bankett ei lähe enam halvemaks.
Oi, ma kahtlen vladimir vladimirovitš.
Miks?
On ebatõenäoline, et meid järgmisel aastal Haagis pole(blin, midagi läheb kaduma...).
Ei mõistnud,,,Millises teises Haagis?
Oh, te pole veel kursis, no siis ma ma ei räägiet mitte üllatust ära rikkuda.
Kõik, lähme haagi...oi vabandust hüvasti!
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
https://m.youtube.com/watch?v=jhGyLoRU8ak
See klipp oleks sobinud kenasti ka viktoriiniteemasse, aga las olla parem siin.
Niisiis: Alla kukkusid kaks kopterit, kelle meeskonnad said surma. Alla kukkus pommitaja, mille meeskond sai samuti surma.
Aga mida õnnestus uudistelugeja arvates teha kohe peale tabamust hävitaja piloodil?
See klipp oleks sobinud kenasti ka viktoriiniteemasse, aga las olla parem siin.
Niisiis: Alla kukkusid kaks kopterit, kelle meeskonnad said surma. Alla kukkus pommitaja, mille meeskond sai samuti surma.
Aga mida õnnestus uudistelugeja arvates teha kohe peale tabamust hävitaja piloodil?
käisin eile Valgas/Valkas ja tuli meelde kuidas kunagi läti tuttav arutles, et peaks tegema piirilinna mingi söögikoha, aga mis küll nimeks panna ?
peaks olema ikka midagi , mis seoks mõlemat rahvast, oleks ajaloolise taustaga jne. jne. , nagu ikka , on hea nimi bisnisprojekti aluseks.
pakkusin siis kohe välja ´Talibalds Grill´/´Talibaldi grill´
järgnes šokeeritud vaikus.......
peaks olema ikka midagi , mis seoks mõlemat rahvast, oleks ajaloolise taustaga jne. jne. , nagu ikka , on hea nimi bisnisprojekti aluseks.
-
krijgsvolk
- Liige
- Kontakt:
Hmm... Päris mahedad naljad Sul austet kaasfoorumlane!vk1 kirjutas: ↑14 Mai, 2023 11:14 käisin eile Valgas/Valkas ja tuli meelde kuidas kunagi läti tuttav arutles, et peaks tegema piirilinna mingi söögikoha, aga mis küll nimeks panna ?
Kapituleeruda..Tarmo Männard kirjutas: ↑14 Mai, 2023 10:48 Aga mida õnnestus uudistelugeja arvates teha kohe peale tabamust hävitaja piloodil?
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Üks tõesemaid versioone juhtunust.Tarmo Männard kirjutas: ↑14 Mai, 2023 10:48 Niisiis: Alla kukkusid kaks kopterit, kelle meeskonnad said surma. Alla kukkus pommitaja, mille meeskond sai samuti surma.
https://twitter.com/YLatynina/status/16 ... uZM9g&s=09
Verelasi trollitakse ikka täiega
https://twitter.com/IntelWalrus/status/ ... 2231507968
Üliharuldane foto briti piloodist, kes tulistas välja Storm Shadow tiibraketid Luganski pihta.
https://twitter.com/IntelWalrus/status/ ... 2231507968
Üliharuldane foto briti piloodist, kes tulistas välja Storm Shadow tiibraketid Luganski pihta.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
https://twitter.com/YLatynina/status/16 ... uZM9g&s=09
Palun tähelepanu, mul on teile kiirteade. Te ju teate, et kui mul on käterätik mässitud ümber pea, tähendab see, et ohutase on pruun. Praeguse hetke ohutase määrake ise. Olin just duši all, kui mulle helistas Dmitri Peskov ja ütles, et "Ljuda, hüppa nüüd ruttu eetrisse ja seleta inimestele kähku ära, mis toimub".
Te ilmselt teate, et mõni aeg tagasi lasti alla kaks helikopterit ja üks lennuk ning ukrainlased hakkasid seepeale kohe kisama-rõõmustama, et see oli nende kätetöö.
Tahan teid kohe alustuseks rahustada ning meenutada, et operatsioon kulgeb täpselt plaanide kohaselt. Jah, justament nii pidigi minema. Sedamoodi oligi asi planeeritud. Jutuks siis kahe helikopteri ning lennuki alllaskmine.
Miks nii juhtus? Kohe seletan, miks.
Esiteks pole teile vaja meelde tuletada tõsiasja, et just meie sõjavägi on Maailma Teine Armee.
Mis tähendab, et me võime endale lihtsalt niisugust asja lubada. Kui tahame, võime alla lasta ka kaks endi helikopterit, mõistate? Niikuinii ei muutu me tänu sellele mingiks Maailma Kolmandaks Armeeks. Seda tuleks ikkagi esmajoones silmas pidada.
Teine moment on siin veel: Nagu öeldud, hävitati Ukraina õhuvägi juba 24 veebruaril 2023. Vaenlasel mingeid õhujõude enam polegi. Kõik. Tühi maa! Aga meie sõduritel on vaja harjutada. Te ju teate, et on olemas spetsiaalsed lennukite ja helikopterite allalaskjad. Nad on nüüdseks istunud juba terve aasta niisama, tehes mittemidagi! Te ju mõistate, et nendel inimestel on vaja aegajalt midagigi alla lasta.
Pole tähtis, kelle masinad nad seekord alla lasid. Hoopis olulisem on intsidendi juures hoopis asjaolu, et nad üldse said seda teha.
Jätke meelde, et kõik läheb praegu täpselt nii, kuis oli planeeritud.
Venelased ei alistu!
Palun tähelepanu, mul on teile kiirteade. Te ju teate, et kui mul on käterätik mässitud ümber pea, tähendab see, et ohutase on pruun. Praeguse hetke ohutase määrake ise. Olin just duši all, kui mulle helistas Dmitri Peskov ja ütles, et "Ljuda, hüppa nüüd ruttu eetrisse ja seleta inimestele kähku ära, mis toimub".
Te ilmselt teate, et mõni aeg tagasi lasti alla kaks helikopterit ja üks lennuk ning ukrainlased hakkasid seepeale kohe kisama-rõõmustama, et see oli nende kätetöö.
Tahan teid kohe alustuseks rahustada ning meenutada, et operatsioon kulgeb täpselt plaanide kohaselt. Jah, justament nii pidigi minema. Sedamoodi oligi asi planeeritud. Jutuks siis kahe helikopteri ning lennuki alllaskmine.
Miks nii juhtus? Kohe seletan, miks.
Esiteks pole teile vaja meelde tuletada tõsiasja, et just meie sõjavägi on Maailma Teine Armee.
Mis tähendab, et me võime endale lihtsalt niisugust asja lubada. Kui tahame, võime alla lasta ka kaks endi helikopterit, mõistate? Niikuinii ei muutu me tänu sellele mingiks Maailma Kolmandaks Armeeks. Seda tuleks ikkagi esmajoones silmas pidada.
Teine moment on siin veel: Nagu öeldud, hävitati Ukraina õhuvägi juba 24 veebruaril 2023. Vaenlasel mingeid õhujõude enam polegi. Kõik. Tühi maa! Aga meie sõduritel on vaja harjutada. Te ju teate, et on olemas spetsiaalsed lennukite ja helikopterite allalaskjad. Nad on nüüdseks istunud juba terve aasta niisama, tehes mittemidagi! Te ju mõistate, et nendel inimestel on vaja aegajalt midagigi alla lasta.
Pole tähtis, kelle masinad nad seekord alla lasid. Hoopis olulisem on intsidendi juures hoopis asjaolu, et nad üldse said seda teha.
Jätke meelde, et kõik läheb praegu täpselt nii, kuis oli planeeritud.
Venelased ei alistu!
No aga olgem ausad, venelastel ei lähe see sõjalis-sporltlik jalutuskäik Ukrainas ju sugugi halvasti, püsivad kindlalt hõbemedalikursilTarmo Männard kirjutas: ↑15 Mai, 2023 21:07 https://twitter.com/YLatynina/status/16 ... uZM9g&s=09
Tuleb meelde üls vana anekdoot: Brežnev ja Nixon otsustavad võidu joosta. Nixon võidab. Järgmisel päeval Pravda kirjutab: meie kallis Leonid Iljitš saavutas auhinnalise teise koha, samas kui Nixon lõpetas jooksu alles eelviimasena.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist