Riik ja eriti meie pensionisüsteem ongi üks ponzi (püramiidi)Ma olen selle metoodika vigasusele siin korduvalt tähelepanu juhtinud
skeem.
http://riigitulu.ee/
Siin saad arvutada nii üht- kui teistpidi
Riik ja eriti meie pensionisüsteem ongi üks ponzi (püramiidi)Ma olen selle metoodika vigasusele siin korduvalt tähelepanu juhtinud
Veelkord - nagu ma olen siin korduvalt kirjutanud, siis on põhjus (tõenäoliselt) selles, et lastetus annab lühiajalise majandusliku heaolu eelise. Selle nivelleerimiseks on kõige lihtsam kasutada meedet nimega maksud.
Ma ei võtaks seda väga tõsiselt. 20- ja 30-aastaselt mõeldakse üldjuhul erinevalt.HeiniR kirjutas: ↑15 Mai, 2023 15:37Väärtused on kindlasti teema, mis meie sündivust ja peremudelit/perepoliitikat laiemalt mõjutavad, nt. tänane kliimaneutraalsuse hüsteeria on juba avaldunud selles, et noored naised ütlevad, et nad ei soovigi siia ilma lapsi tuua, kuna nagunii see maailm saab kohe otsa.
Rahvusliku jätkusuutlikkuse maks tähendab seda, et see korjatakse teistelt rahvustelt ning antakse sellele ühele rahvusele kelle jätkusuutlikkust üritatakse teiste arvelt turgutada.Kilo Tango kirjutas: ↑15 Mai, 2023 15:56 Ehk siis tuleme tagasi selle rahvusliku jätkusuutlikkuse maksu teemade juurde.
Kustotsast? Maksupoliitika käib ikka mööda kodanikkonda, mitte rahvusi. Eesti vabariigi kodanikust tuareeg maksab makse ja on täiesti õigustatud saama ka toetusi. Tahad muudatusi ja rahvuse põhilisi toetusi, esita seaduseelnõu, mille kohaselt saavad kodanikud olla vaid puhastverd eestlased, kelle pereliini on võimalik jälgida Lehola Lembituni...iseküsimus, palju sel juhul kodanikkonda järele jääb.Rahvusliku jätkusuutlikkuse maks tähendab seda, et see korjatakse teistelt rahvustelt ning antakse sellele ühele rahvusele kelle jätkusuutlikkust üritatakse teiste arvelt turgutada.
Just nimelt. Rahvuslikke makse meil ei ole.
Kah ôige. Miks peaks pensionärid alaealisi ülal pidama? Mida rohkem lapsi, seda väiksem pension.
Milline iroonia, valesti väljendasin end, pardon. Pidasin silmas siiski seda, et täiskasvanuks kasvatatud lapsed, kes pole bioloogiliselt sinu omad.Miks peaks pensionärid alaealisi ülal pidama?
Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 1 külaline