Järjekordselt süüdistad ajakirjanike jama ajamises, ise mitte mingisugustki tõestust esitamata.Madis Reivik kirjutas: ↑16 Mai, 2023 21:29 https://www.delfi.ee/artikkel/120188952 ... vitamisest
Ukrainas võeti just ülemkohtu liige vahi alla. Korruptsioonisüüdistusega.
Selles valguses lasta kibestunud logistikul meelevaldseid süüdistusi laduda on muidugi tõeliselt professionaalne ajakirjandus.
Eriti väide
"Norrast osteti need 1200 euro eest"
Kindlasti. Kiirabiauto 1200 euro eest. Vanarauahinnaga ???
Ja ma ei usu et ajakirjanik isegi üritas seda "fakti" kontrollida.
Konservijutt on veel ajuvabam.
Ma olen kaugel sellest et peaks "maha vaikima". Aga ajakirjaniku asi oleks fakte kontrollida. Näiteks küsida KES MÜÜS need autod ja helistada Norrasse. Ei ole põhjust ju müüjal varjata midagi.
Kus on sinu poolt väidetavate ostetud kiirabiautode hinnad-lingid ? Kus kohast sa võtad, et osteti just kiirabiautosid ? Mingidki tõestused. Midagigi ?
Aga teades ajalugu ei tule sealt midagi.
No ja konservijutupeale panin siin eelnevalt lingi, kus Lvivi lähistelt leiti ladu humanitaarabiga kus oli muuhulgas 74 tonni konserve.
Seega on võimalik konserve lihtsalt "laost võtta", tõestatud ja fakt.Näiteks oli kauba hulgas 74 tonni konserve 20 miljoni grivna (ligikaudu 500 000 euro) väärtuses.
Sina omaltpoolt pole peale süüdistuste mitte mingisuguseidki tõendeid pakkunud, et see jutt jama on. Ja ega neid ei tule ka.