MTÜ Slava Ukraini

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
Turist 47
Liige
Kontakt:

Re: MTÜ Slava Ukraini

Postitus Postitas Turist 47 »

diesel kirjutas: 17 Mai, 2023 18:17 vabandust, ma uurida ei viitsi, aga loogikale hakkab vastu see salasuitsude ukrainasse viimine.
Lihtsalt. 3 aastat tagasi oli hinnavahe Eestiga ca. 3x. Täna on sigaretid Ukrainas umbes 4x odavamad kui Eestis. Ei muud.
Ukrainas, võimalusel, liiguvad salasuitsud EU suunas.
navigator
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas navigator »

Madis Reivik kirjutas: 17 Mai, 2023 17:46 Re: MTÜ Slava Ukraini
Postitus Postitas navigator » 17 Mai, 2023 7:55
....
"Näiteks oli kauba hulgas 74 tonni konserve 20 miljoni grivna (ligikaudu 500 000 euro) väärtuses."
Seega on võimalik konserve lihtsalt "laost võtta", tõestatud ja fakt.
....
-------------

Mida see tähendab ?
Sa pidid ju vastama täis postiga, mitte kuskilt rebitud tsitaadiga. Esimene lause pärineb artiklist, pole üldse ju minu tekst.
https://maailm.postimees.ee/7764672/lvi ... anitaarabi

Mina nentisin, et kui Lvivi lähedal on ladu, kus muu humanitaarabi hulgas oli 74 tonni konserve, siis oli ka võimalik konserve lihtsalt laost võtta. Mitte neid osta. Tõestatud ja fakt.
See kas IC Construction võttis need konservid sealt samast laost, kuskilt mujalt laost või omas oma humanitaarabi ladu All For Victory, ei oma ju mingit tähtsust. Mina soovisin sinu poolt tõendeid, et IC Construction need konservid tõepoolest kuskilt hulgilaost ostis.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

navigator kirjutas: 17 Mai, 2023 19:51Mina soovisin sinu poolt tõendeid, et IC Construction need konservid tõepoolest kuskilt hulgilaost ostis.
Ilmselgelt ei saa ju ükski akf esitada tõendeid, et mingi Ukraina firma ostis mingeid konserve nagu ka tõendeid, et toosama firma need humanitaarabi seast varastas :dont_know:
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kui kedagi süüdistada varastamises, siis selleks on vaja tõendeid. Ei piisa idiootsest konstruktsioonist et "kuna oli ladu" siis sai sealt ka võtta.
Tallinna külje all on 10 suurt hulgiladu, järelikult see küpsis mida ma praegu söön on varastatud. Sest sealt saab ju võtta.
Ma ei oska miskit lisada sellele plähverdamisele.

Aga proovin jälle võtta eeskuju Fucsist ja kirjutada selgelt ja loogiliselt:

Praegused süüdistused SU aadressil:

1) Nende partner ostis autosid liiga kallilt. Mingeid tõendeid ei ole. Ei ole teada mitu autot osteti ja mis oli keskmine hind.
2) Nende partner koostas toidupakke ja justkui kasutas seal varastatud humanitaarabi. Mingeid tõendeid ei ole.
3) Partnerfirma sai 250k kasumit. Kas see kasum on rahaline või raamatupidamislik, ei ole võimalik öelda jooksvate andmete põhjal.
4) Keegi kusagil vedas mingeid e sigarette. Seos SU ja JMLiga ? Puudub.
5) Maksti liiga kõrgeid palku. Hoopis arvutati registriandmete põhjal valesti, tegelikult ei makstud.
6) Autode ümberehitus oli liiga kallis. Keegi ei tea MIDA ümber ehitati ja mis ulatuses. Mingeid tõendeid pole
7) "Vilepuhuja" väidab et tal on palju dokumente. Või oli. Kus need dokumendid on ? Mingit takistust ei oleks neid ERRile ja Postimehele saata.
8.)Vilepuhuja väitel oli JMLil ja Gennadil suhe. Milles probleem ? Kaks täiskasvanut võivad teha mida tahavad.
9.) SU poolne arvepidamine oli lohakas. Oleks pidanud olema 2-3 bürokraati palgal ja oleks võinud paluda mõnel suurettevõtjal neile otse palka maksta. Et mitte koormata annetusi palgakuludega. Kuid see ei tõesta mingit riisumist.

Mis toimub ?
Viimati muutis Madis Reivik, 17 Mai, 2023 20:48, muudetud 1 kord kokku.
diesel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas diesel »

Turist 47 kirjutas: 17 Mai, 2023 19:36 Lihtsalt. 3 aastat tagasi oli hinnavahe Eestiga ca. 3x. Täna on sigaretid Ukrainas umbes 4x odavamad kui Eestis. Ei muud.
no just seda ma mõtlesingi. aga veeti ju salasuitsu ukrainasse minevas autos, kamovõrgu koorma all. arusaamatu värk.
Kasutaja avatar
lamba-ants
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lamba-ants »

diesel kirjutas: 17 Mai, 2023 20:24
Turist 47 kirjutas: 17 Mai, 2023 19:36 Lihtsalt. 3 aastat tagasi oli hinnavahe Eestiga ca. 3x. Täna on sigaretid Ukrainas umbes 4x odavamad kui Eestis. Ei muud.
no just seda ma mõtlesingi. aga veeti ju salasuitsu ukrainasse minevas autos, kamovõrgu koorma all. arusaamatu värk.
Võibolla võtaks aega kasvõi viimased meedias ilmunud asjad läbi lugeda ja enne nobedate näppude vooru info ajust läbi lasta, mis "salasuitsudega" tegemist oli. Pool juttu siin teemas läheb täiesti võssa, sest kangesti on tahtmine midagi öelda ja arvata, endal aga on eeltöö tegemata.
Tsitaat Tšernovi intervjuust kirjutas:Ja viies autos olid elektroonilised sigaretid.
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Tänud Madis. Selge postituse eest.
Luderi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luderi »

diesel kirjutas: 17 Mai, 2023 20:24
Kas tegu polnud mitte e-sigarite/vedelikega. Kas Ukraina seda kraami ise toodab ? Ei tea kommenteerida.

Samas ka nõuka ajal liikusid lääne sigaretid NSVL'i (kuigi vene Prima oli ju tunduvalt odavam) :)
Kasutaja avatar
wk2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wk2 »

Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

lamba-ants kirjutas: 17 Mai, 2023 20:31 Võibolla võtaks aega kasvõi viimased meedias ilmunud asjad läbi lugeda ja enne nobedate näppude...
Minu viga, et "lobisesin", ja sekkusin - enda eest rääkides, siis suht mõttetusse nägelemisse.
Vabandan, aga minu jaoks meedia jõuab oluliselt rohkem, kehvade seostega, lugusid üllitada kui minu lugemise oskus lubab neist aru saada.

E-vedelike ja nende krd.i pulkade hinda ei tea, aga Läti ärimehed, veel enne sõda, vedasid neid vedelikke ja pulkasid, just, mingil põhjusel Ukrainast. Juhuslikult, teadsin miski tegelast Eestist, kes Riiast, vist, paari eurise vaheltkasuga neid ostis/müüs.
Rohkem ei kobise, ega õigusta kedagi, midagi.
Ootan auditi ära, kuigi see vist ei muuda enam midagi, süüdlane/-sed on teada - päti ja varga staatus on, arvatavalt, "tsementeerimise" löppfaasis

Lisa.
Muide, seda tean iseenda kogemusest, et näiteks täiesti kvaliteetsed, levinud "rahvaautode" varuosad on Ukrainas pea poole või rohkem odavamad.
Tööraha on eraldi teema. Odessas "suure" sõiduauto/bussi käsitsi välispesu/kuivatamine, koos sisemise "keemiaga", maksis (2019suvel) alla 5 euri.
Mitte, et see teemasse puutuks.
Viimati muutis Turist 47, 17 Mai, 2023 20:59, muudetud 1 kord kokku.
diesel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas diesel »

asi selge. vabandan.
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Smith »

Kui kedagi süüdistada varastamises, siis selleks on vaja tõendeid.
Ei süüdistata, kahtlustatakse.
Inimesed, keda on alusetult süüdistatud, annavad asjast oma versiooni, mitte ei poe peitu ega hakka venitama. Kui raske oleks JML panna paar pilti, kus see talvevorm on tõesti tuhandetes ühikutes välja jagatud? Kõik peavad muudkui tõendama kahtlustusi, aga annetajate raha õiglast kasutamist mitte?
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Justnimelt, tuleb tõendada kahtlustusi. Keegi süüdistab sind nt koerapilastamises. Ühtegi tõendit pole. Milliseid TÕENDEID saad esitada selle ümberlükkamiseks ?
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Smith »

Madis Reivik kirjutas: 17 Mai, 2023 21:28 Justnimelt, tuleb tõendada kahtlustusi. Keegi süüdistab sind nt koerapilastamises. Ühtegi tõendit pole. Milliseid TÕENDEID saad esitada selle ümberlükkamiseks ?
Ära demagoogitse. Pigem on nii, et ema kahtlustab, et laps ostis pinali asemel jäätise, vend kitus- laps näitab tšekki ja pinalit. Kui laps oleks pärast küsimust oma tuppa jooksnud, kõhuvalu teeselnud ja ema ignoreerinud, oleksid mamma kahtlused süvenenud ja need kahtlused oleksid hakanud osalt lapse rektsiooni pinnalt süüdistusteks muutuna.

Egas uurijad politseis uurivad ka kahtlustuste ja vihjete pinnalt kaasusi, kui ülekuulatav (esialgu tunnistaja) hakkab veiderdama ja keerutama, annab see motivatsiooni asja edasi uurida. Kui tunnistaja esitab ise tõendeid oma süütuses, teeb igakülgset koostööd, vajub asi ise laiali oma raskuse all.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Eku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Eku »

Turist 47 kirjutas: 17 Mai, 2023 19:36
diesel kirjutas: 17 Mai, 2023 18:17 vabandust, ma uurida ei viitsi, aga loogikale hakkab vastu see salasuitsude ukrainasse viimine.
Lihtsalt. 3 aastat tagasi oli hinnavahe Eestiga ca. 3x. Täna on sigaretid Ukrainas umbes 4x odavamad kui Eestis. Ei muud.
Tubakatoodete enamus hinnast moodustas aktsiis mitte tootmiskulu . Eestiski võimalus aktsiisi vabalt asju saada ja mitmeid põrandaaluseid tehaseid kinnipantud .
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist