MTÜ Slava Ukraini
Re: MTÜ Slava Ukraini
Mina ei ruttaks siin akf-i kohe süüdistama ja maha tegema. Ta esitas mitmel korral õigeid küsimusi. Ja kui vaadata nüüd juura poolt sellele A. Arrase firmas juhtunule, siis sealt enam midagi kriminaalset ei saa aretada - asi on aegunud. Aga jah, väga imelik tunne jääb ka mulle sellisest tilgutamisest. Eks ajakirjandus siis teebki oma tööd selliselt. Selleks ta uuriv ongi.
Ma pakuks et mitte kunagi. Isegi kui leitakse kõik tõendid ja süüdi mõistetakse.
Siis on see lihtsalt vana teema mida pole vähimatki mõtet enam arutada.
Hea suhtekorraduslik jahu küll. Loomulikult eelnevatel tegeuvstel pole vähimatki tähtsust ja mustrid ei kordu iialgi. Ma olen nõus et tööle võtmisel ei saa see olla põhiline kaalutlus, aga kui juba sel tasemel kahtlustused üleval on, on see igal juhul väärt vähemalt äramärkimistMadis Reivik kirjutas: ↑19 Mai, 2023 14:14 Mind huvitab asja sisu mitte mingi dzotile viskumine nii et jätaks nüüd minu kallal mölisemise.
Ega see et JML kunagi mingeid kahtlasi asju tegi ei muuda praeguste jamade pehmelt öeldes nõrku tõendeid tugevamaks.
E200 kallal käib tegelikult kaagutamine päris adekvaatsetel põhjustel. Lisaks Hussari "Brežnevi kõnele" on ikka 2 lisateemat välja tulnud, mis on sellised et oi-oi:
https://twitter.com/martinlaineolen/sta ... 5725189122
Ehk siis.
Martin Laine kirjutas: https://www.postimees.ee/7777801/keskko ... st-viimast
Selgete erahuvidega metsaärimees-poliitik ning erakonna suurannetaja määratakse suunama Eesti metsapoliitikat ning -investeeringuid?
Puhas klassika.
"Uus pikajaline poliitika" ....Martin Laine kirjutas: https://www.err.ee/1608951616/tsahkna-l ... st-lahkuda
Erakond lobistab koalitsioonikõnelustel erameditsiini prioritiseerimist ning selle juhtfiguur on samal ajal voodis Eesti kuulsama erameditsiini ärimehega?
Puhas klassika.

Palun tungivalt teema juurde jääda.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Heale lapsele on kaks uut nime pakkude: MTÜ Slava Huijari ja MTÜ Slava Ukraadina.
-
- Liige
- Kontakt:
Ärme nüüd üle ka dramatseeri. Meie kallis foorumis arutlemine pole mingi kõrgeim kohtuinstants, millel seaduse jõud ning sellega kaasnev vastutus. Tegemist on täiesti normaalse nähtusega igas demokraatlikus ühiskonnas. Ja pole see JML ka mingi püha leh- isik, keda peab peopesal hoidma. Kui foorumis on isikute nimelisi teemasi, kus kõik panevad foorumi reeglite piires mõnuga, siis ei pea ka siin erilist erandit tegema. Kui ajakirjanikud on kuskil liiale läinud või liiga vabalt kedagi süüdistanud, siis jumala eest pöördugu kannatanud kohtuse või avaldagu vastuväiteid ja andku ajakirjanikele vastu näppe. Aga suhtumine, et enne kohtutoimikute avaldamist või kohtuniku poolt lõppotsuse tegemist ei tohi keegi mitte midagi arvata, sest see võib osutuda tagantjärgi valeks ning oleks seega kellelegi liiga tegemine, see on puhta absurd. Nagu ka lamemaalaselik arusaam, et "ma pole näind, järelikult pole olnd". Kf. MR probleemiks siin kontekstis, minu subjektiivse arvamuse järgi, ei olegi tema üldine seisukoht, vaid selle väljendamise viis ning järjepidev teema rappa vedamine. Skepsist ning kahtlevat või äraootavat seisukohta esitasid mitmed teised akf. viisakamalt, edukamalt ja algkooli tasemest kõrgemalt argumenteeritult ning ilma teemat solkimata.ajakirjandusele tuginedes ühsikondlikult kellegi ristilöömine on ka vale
My fair lady.
Podcast'https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1201 ... TYuMC4wLjA.
„Minu motivatsioon selle artikli kirjutamise oli, et suurem läbipaistvus Slava Ukraini kohta aitab pikas plaanis kaasa taastada annetuste tegemise õhkkonda,“ sõnab ajakirjanik Holger Roonemaa.
„Minu motivatsioon selle artikli kirjutamise oli, et suurem läbipaistvus Slava Ukraini kohta aitab pikas plaanis kaasa taastada annetuste tegemise õhkkonda,“ sõnab ajakirjanik Holger Roonemaa.
Vabandust, kui jälle teemast kõrvale läheb, aga millal 2022. aasta kodanikku silmapaistvamat kodanikku jms, kes ühtlasi oli äärmiselt tähelepanuväärne just sel samal aastal, siis pidanuks valima? Järgmisel kymnendil?ribikardin kirjutas: ↑19 Mai, 2023 15:41 Eestis ollakse haigelt ja häirivalt kärmed inimesi, ilma nende tegevuste olemuste ja lõpptulemuste selgumiseta, kõrgustesse tõstma - aasta kodanik, aasta miski muu, ordenid jms. Selliste asjadega võiks edaspidi ikka oodata.
Aasta lõpus äkki?
EDIT: Pardon, ei jälgi neid asju, oligi enam-vähem aasta lõpus. Siis on okei, lihtsalt olukord on arenenud selliseks, et vist ikka polegi aasta 2022 kodanik. Tol hetkel tundus vast paljudele, et on. Põhjuseks muidugi pidev pilti trügimine, sest sarnase panusega inimesi (mitte rahalises mõttes) on veel ja veel.
Jube nõmedalt devalveeris aga tagasiastuja need tiitlid ja ordenid ära, ei tahakski ise neid enam saada.
Poliitilises mõttes - tagasiastumine on üpris pöördumatu samm, kuidagi imelikult lõplik otsus, kas tõesti on tõepõhi all asjadel, millest keelati enne valimisi teadjamatel avalikult rääkida?
EDIT: Pardon, ei jälgi neid asju, oligi enam-vähem aasta lõpus. Siis on okei, lihtsalt olukord on arenenud selliseks, et vist ikka polegi aasta 2022 kodanik. Tol hetkel tundus vast paljudele, et on. Põhjuseks muidugi pidev pilti trügimine, sest sarnase panusega inimesi (mitte rahalises mõttes) on veel ja veel.
Jube nõmedalt devalveeris aga tagasiastuja need tiitlid ja ordenid ära, ei tahakski ise neid enam saada.
Poliitilises mõttes - tagasiastumine on üpris pöördumatu samm, kuidagi imelikult lõplik otsus, kas tõesti on tõepõhi all asjadel, millest keelati enne valimisi teadjamatel avalikult rääkida?
professional retard
MTÜ Slava Ukraini tegevust kajastades kerkis toimetuses esile üha enam tõsiseid, vastuseta küsimusi, mis viitavad sellele, et Eesti inimeste puhtsüdamlikke annetusi võib MTÜ Slava Ukraini koostööpartnerite kaudu olla kasutatud ka isiklikuks rikastumiseks.
Postimees on andnud Johanna-Maria Lehtmele korduvalt võimalusi esitada tõendeid ilmsiks tulnud tõsiste kahtluste ümberlükkamiseks, kuid ta pole neid esitanud.
Arvestades seda, et Johanna-Maria Lehtme on oma tegevusega tänaseks seadnud löögi alla Eesti inimeste usu heategevusorganisatsioonidesse ning Ukraina abistamisse, ning et ta pole esitanud tõendeid, mis ühiskonnas tekkinud kahtlusi ümber lükkaksid, siis otsustas Postimees aasta inimese nimetuse Johanna-Maria Lehtmelt ära võtta.https://www.postimees.ee/7778325/postim ... rakaitsjad.
Postimees on andnud Johanna-Maria Lehtmele korduvalt võimalusi esitada tõendeid ilmsiks tulnud tõsiste kahtluste ümberlükkamiseks, kuid ta pole neid esitanud.
Arvestades seda, et Johanna-Maria Lehtme on oma tegevusega tänaseks seadnud löögi alla Eesti inimeste usu heategevusorganisatsioonidesse ning Ukraina abistamisse, ning et ta pole esitanud tõendeid, mis ühiskonnas tekkinud kahtlusi ümber lükkaksid, siis otsustas Postimees aasta inimese nimetuse Johanna-Maria Lehtmelt ära võtta.https://www.postimees.ee/7778325/postim ... rakaitsjad.
Viimati muutis wk2, 19 Mai, 2023 19:59, muudetud 1 kord kokku.
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
No kui sul on andmeid IC constructionsi 300k SPA kohta, siis lao lahkesti lagedale. Hetkel on see sinu hobuse unenägu.Madis Reivik kirjutas: ↑19 Mai, 2023 20:02Eks ma oletasingi et selline vastus tuleb.navigator kirjutas: ↑19 Mai, 2023 19:58Seda jama on nii palju, et nii pika romaani kustutab Kriku lihtsalt ära.Madis Reivik kirjutas: ↑19 Mai, 2023 19:45 P.S. Kui keegi sõimab mind "dzotile viskujaks" siis võib panna viited postitustele kus ma olen ilmselgeid tõendeid ignoreerides oma "vana jama" edasi ajanud. Võib panna privasse, jätame selle teema rahule.
Sa pole muide siiani oma tehet siia suvatsenud panna, kuidas sinu arvutuskäik välja näeks ?
3) väga suur vahe on. Raamatupidamislik kasum võib tekkida vara ümberhindamisest, seetõttu ei pea kasum koosnema üleüldse SU antud rahast.
Lihtsustatult: Kui firmal on vara, nt krunt äärelinnas. Hind 100k. Kõrvale ehitatakse uus SPA. Krunt hinnatakse uuesti, selgub et turuväärtus on 400k. Siis ongi raamatupidamislik kasum 300k. Ehkki, enne krundi mahamüümist seda raha reaalselt ei ole firma arvel.
Aga ära häbene, küsi veel kui segaseks jäi.
Algandmed olid :
IC aastakäive 2022 1M €.
SU maksis IC-le 2022 1M €.
IC kasum 2022 oli 250000 €.
Sinu tehe ? Spaad ja mullivannid võid piip.
''Snova Ukrali''?
''Ukrali i Sjebalis''!
-he not to go to war, she not to go to a dance.
13 sisutut postitust kärbitud.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Palun, ei.
Ta on niigi tasa olnud, asi seegi. St minu juuresolekul pole minuga kui kah mingi MTÜ-asjapulgaga proovinud juttu teha. Asi seegi.
professional retard