MTÜ Slava Ukraini
-
- Liige
- Kontakt:
Re: MTÜ Slava Ukraini
Navigator, ma küsin lihtsalt ja selgelt muidu sa ajad endale ködi krae vahele suurest erutusest:
Kuskohas ja mis ajal olid Pealtnägijas mingid arved mida ma näha saan ?
Täpsustan: minu jaoks on raamat kogum lehti mida lugeda, mitte "paber kaalu järgi".
Kuskohas ja mis ajal olid Pealtnägijas mingid arved mida ma näha saan ?
Täpsustan: minu jaoks on raamat kogum lehti mida lugeda, mitte "paber kaalu järgi".
-
- Liige
- Kontakt:
// Baskini kild juba ammusest ajast: suur hurraa, pikk paus, süüdlaste otsimine, süütute karistamine, kõrvalseisjate autasustamine
Ma ei olnud varem Baskini talendi austaja aga pean oma seisukohti revideerima
Võin ühtlasi ka lahjat mürki võtta et proks ei ole reaalselt üritanud ühegi ukrainlasega rääkida sel teemal.
Ma ei olnud varem Baskini talendi austaja aga pean oma seisukohti revideerima

Võin ühtlasi ka lahjat mürki võtta et proks ei ole reaalselt üritanud ühegi ukrainlasega rääkida sel teemal.
AMvA, oiei-oiei. Kui sa arvad, et ma midagi ootasin, siis eksid. Ma juba korra kirjutasin ja juba tunduvalt varem, et auditeerimise tõenäoline tulem on, et raamatupidamist on korraldatud vastavalt heale tavale ja audiitor talle esitatud dokumentide komplektsuse ja autentsuse eest vastust ei võta.
Aga nüüd leidsin hommikukohvi juues, et on aeg üks oma vana siin ühe sõnaga mainitud teema sellest saagast ära klattida. Nimelt:
Peale valimisi märtsi alguses, siristas üks little birdy mulle kõrva, et "hilja juba, papp kanditud ja selle eest kinnisvaragi soetatud...". Et papp olevat sulas Ukrainast välja minema jalutanud. Tundus, et sellel linnukesel on siseringi inf. See oli minu jaoks nii jahmatav ja šokeeriv info, et ma ei julgenud tookord (ja näe isegi kuni tänaseni) seda isegi siia üles kirjutada. Olen ise siin kirjutanud, et oma eelneva elu jooksul saadud kogemuste alusel pidasin koheselt juba suvel 2022 teadet raha Ukrainasse saatmisest ikka väga riskantseks tegevuseks. Ja nüüd tundus see risk märtsis tõeks saanud olema. Ma sisimas iga kord MTÜ SU-st lugedes või TV-st vaadates lootsin, et tuleb mingine avalik tegevus ja suhtlemine, millele tuginedes võiksin selle oma peast välja visata kui lihtsalt pahatahtliku laimava prügi. Kahjuks on vastupidi. Seda mulle kõrva kukkunud siristamisinfokahlustust ei ole mitte ükski artikkel või intervjuu või saade grammigi vähendanud, hoopis vastupidi. Iga esinemine märtsist alates on olnud justkui edasinügimine sinnapoole, et see kõik ongi tõsi... Sellest infokillust kirjutasin siin alles aprilli keskel, ja sedagi mitte avalikult siin teemas, vaid ainult PS-ina, erasõnumina ühele akf-ile. Ei julgenud lihtsalt avalikult kirjutada, sest see on ikka väga karm süüdistus. Aga kogu selle aja jooksul on järjest ja järjest ilmnenud faktikilde, et see tegelikult nii ongi olnud. Tõenäoliselt ei ole mina teps mitte ainuke, kellele siseringi infoga kursis olevad linnukesed kuskil oksapeal istudes omal ajal kellelegi midagi siristanud on. Ja tõenäoliselt ongi sellistele laululindudele tuginedes tänaseks ajakirjandus-uurijad välja kaevanud fakte, millest joonistub avalikkusele lahti pilt, et gruppiviisilise tegevuse tulemusena on MTÜ SU raha kantud Ukrainasse ja seal siis vahepuhvrite ja tankistide ja muude trikkidega on raha jalutama kanditud ja selle eest on iseendile hüvesid soetatud. Kas nüüd kedagi üldse milleski kahtlustamagi hakatakse või sealt edasi süüdi mõistetakse, ja kas raha ka tagurpidi tagasi jalutama pannakse, vat see on juba hoopis teine teema.
Aga nüüd leidsin hommikukohvi juues, et on aeg üks oma vana siin ühe sõnaga mainitud teema sellest saagast ära klattida. Nimelt:
Peale valimisi märtsi alguses, siristas üks little birdy mulle kõrva, et "hilja juba, papp kanditud ja selle eest kinnisvaragi soetatud...". Et papp olevat sulas Ukrainast välja minema jalutanud. Tundus, et sellel linnukesel on siseringi inf. See oli minu jaoks nii jahmatav ja šokeeriv info, et ma ei julgenud tookord (ja näe isegi kuni tänaseni) seda isegi siia üles kirjutada. Olen ise siin kirjutanud, et oma eelneva elu jooksul saadud kogemuste alusel pidasin koheselt juba suvel 2022 teadet raha Ukrainasse saatmisest ikka väga riskantseks tegevuseks. Ja nüüd tundus see risk märtsis tõeks saanud olema. Ma sisimas iga kord MTÜ SU-st lugedes või TV-st vaadates lootsin, et tuleb mingine avalik tegevus ja suhtlemine, millele tuginedes võiksin selle oma peast välja visata kui lihtsalt pahatahtliku laimava prügi. Kahjuks on vastupidi. Seda mulle kõrva kukkunud siristamisinfokahlustust ei ole mitte ükski artikkel või intervjuu või saade grammigi vähendanud, hoopis vastupidi. Iga esinemine märtsist alates on olnud justkui edasinügimine sinnapoole, et see kõik ongi tõsi... Sellest infokillust kirjutasin siin alles aprilli keskel, ja sedagi mitte avalikult siin teemas, vaid ainult PS-ina, erasõnumina ühele akf-ile. Ei julgenud lihtsalt avalikult kirjutada, sest see on ikka väga karm süüdistus. Aga kogu selle aja jooksul on järjest ja järjest ilmnenud faktikilde, et see tegelikult nii ongi olnud. Tõenäoliselt ei ole mina teps mitte ainuke, kellele siseringi infoga kursis olevad linnukesed kuskil oksapeal istudes omal ajal kellelegi midagi siristanud on. Ja tõenäoliselt ongi sellistele laululindudele tuginedes tänaseks ajakirjandus-uurijad välja kaevanud fakte, millest joonistub avalikkusele lahti pilt, et gruppiviisilise tegevuse tulemusena on MTÜ SU raha kantud Ukrainasse ja seal siis vahepuhvrite ja tankistide ja muude trikkidega on raha jalutama kanditud ja selle eest on iseendile hüvesid soetatud. Kas nüüd kedagi üldse milleski kahtlustamagi hakatakse või sealt edasi süüdi mõistetakse, ja kas raha ka tagurpidi tagasi jalutama pannakse, vat see on juba hoopis teine teema.
Viimati muutis Peeter, 17 Juun, 2023 21:42, muudetud 1 kord kokku.
17.05.2023Madis Reivik kirjutas: ↑17 Juun, 2023 9:41 Kuskohas ja mis ajal olid Pealtnägijas mingid arved mida ma näha saan ?
Kes sa selline oled, et ajakirjandus peab sulle isiklikult mingeid arveid esitama ?

https://www.delfi.ee/artikkel/120204520 ... tentsiaaliEsimesest juulist võtab Slava Ukraini juhi kohustused üle endine MTÜ Eesti Pagulasabi kaasjuht Anu Viltrop, kes plaanib organistasiooni vastu usalduse taastada.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Äkki nad ei ole aru saanud, et aprill on see aasta juba ära olnud ?
Kahtlaste arvete ja ostude kõlks jõudis enne valimisi ka minu kõrvu. Ringiga kästi vait olla ja mitte kellata..
Usalduse taastamine teiste Ukrainat aitavate MTÜ-de silmis küll ei õnnestu, võibolla on reakodanikkond kergeusklikum.
Usalduse taastamine teiste Ukrainat aitavate MTÜ-de silmis küll ei õnnestu, võibolla on reakodanikkond kergeusklikum.
professional retard
Pigem endale pesutükkide soetamine oleks selline kirjeldav nimetus imelistele rahaasjadele.
Mulli lõhkemisel minul igastahes kahtlusi ei tekkinud, kurb tunnistada. Ukrainlastega asjatamise kogemuse pealt võin kinnitada, et tervislikum on vältida rahalisi suhteid, esemelised on ok, kuid sõidukid on ka selline hellem teema - kui pabereid ei tee vastutava vastuvõtjaga, võib see väga valusalt kätte maksta.
Praeguses olukorras on aga eestlasena Ukrainas soojem vastuvõtt kui kusagil mujal olen tundnud. Enne seda sõda polnud seal käinud, ei tea võrrelda.
Mulli lõhkemisel minul igastahes kahtlusi ei tekkinud, kurb tunnistada. Ukrainlastega asjatamise kogemuse pealt võin kinnitada, et tervislikum on vältida rahalisi suhteid, esemelised on ok, kuid sõidukid on ka selline hellem teema - kui pabereid ei tee vastutava vastuvõtjaga, võib see väga valusalt kätte maksta.
Praeguses olukorras on aga eestlasena Ukrainas soojem vastuvõtt kui kusagil mujal olen tundnud. Enne seda sõda polnud seal käinud, ei tea võrrelda.
professional retard
Jah, ega siin midagi positiivset öelda ei saa. Iga teise MTÜ nime korral oleks parim lahendus tegevus koomale tõmmata ja MTÜ sulgeda. Aga selle nimega tuleb lihtsalt kuidagi essust välja saada. Isegi ei tea, kes see auväärt isik peaks olema, kes suudab usalduse kaotuse tasa teha. Pagulasabist tulnud uue juhi suhtes olen ise positiivselt meelestatud ja soovin kõva närvi, et annetajatele silma vaadata.
-
- Liige
- Kontakt:
Proovin uuesti. Võid selle laiamise jätta, mulle see korda ei lähe.
Pakun sulle välja kihlveo. Pane siia vähemalt 5 screenshoti Pealtnägijast kus on näha viis erinevat arvet, nii et oleks loetavalt näha arve sisu ja summa.
Kui see õnnestub, siis tunnistan et ei oska err portaali kasutada ja saadan vastutasuks midagi ukrainapärast, nt liitri Ukraina viina.
Kui Navi seda ei tee siis kihlvedu kehtib suvalise akfi korral.
Aga kui keegi seda ei tee siis peame ilma arveteta edasi elama.
Seda juttu et keegi teab aga "kästi vait olla" ma ei usu, keda te kardate, JMLi või ? Viimane aeg suu lahti teha või siis ajakirjandusele teada anda.
-
- Liige
- Kontakt:
Neil pidi 600k arvel olema, mida uus juht jaotama hakkab. Nii et uuel juhil tegemist on. Ja ma arvan et annetajaid on ka edaspidi, eks aeg näitab.gaal kirjutas: ↑17 Juun, 2023 17:31 Jah, ega siin midagi positiivset öelda ei saa. Iga teise MTÜ nime korral oleks parim lahendus tegevus koomale tõmmata ja MTÜ sulgeda. Aga selle nimega tuleb lihtsalt kuidagi essust välja saada. Isegi ei tea, kes see auväärt isik peaks olema, kes suudab usalduse kaotuse tasa teha. Pagulasabist tulnud uue juhi suhtes olen ise positiivselt meelestatud ja soovin kõva närvi, et annetajatele silma vaadata.
Tsitaat filmiklassikast: Raske saab olema teekond püha tõe poole.(St rahva toetuse poole). Või hakatakse riigieelarvest pappi sisse suunama, et tegevus jätkuks?Madis Reivik kirjutas: ↑17 Juun, 2023 20:55Neil pidi 600k arvel olema, mida uus juht jaotama hakkab. Nii et uuel juhil tegemist on. Ja ma arvan et annetajaid on ka edaspidi, eks aeg näitab.gaal kirjutas: ↑17 Juun, 2023 17:31 Jah, ega siin midagi positiivset öelda ei saa. Iga teise MTÜ nime korral oleks parim lahendus tegevus koomale tõmmata ja MTÜ sulgeda. Aga selle nimega tuleb lihtsalt kuidagi essust välja saada. Isegi ei tea, kes see auväärt isik peaks olema, kes suudab usalduse kaotuse tasa teha. Pagulasabist tulnud uue juhi suhtes olen ise positiivselt meelestatud ja soovin kõva närvi, et annetajatele silma vaadata.
-
- Liige
- Kontakt:
Mingi osa ühiskonnast on ALATI vastu, kuna SU on nüüd nii tuntud siis mõned võivad annetada lihtsalt "kiusu pärast" või näiteks tundub et SU-le tehti liiga.
Seega, ma ei imestaks kui paradoksaalselt SU annetused kasvaksid. Ehkki praeguseks on tegemist juba "Theseuse laevaga".
Seega, ma ei imestaks kui paradoksaalselt SU annetused kasvaksid. Ehkki praeguseks on tegemist juba "Theseuse laevaga".
See küsitlus ei näita mitte midagi, kuni pole teada, kui paljud on üldse valmis Ukraina heaks annetama.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist