Minu hinnang pärineb samuti korüfeede saadetest. Ning ma ei ole kunagi sellist hüperbooli kasutanud, nagu anonüümne ajakirjanik kasutas. Irooniliselt võiks ju sedasama lauset kasutada ajakirjanike suhtes. Eriti tehnikaerialastest artiklitest karjub tihti vastu võimas "kõiketeadja" sündroom mis justkui takistab fakte ja numbreid topeltkontrollimast.Lemet kirjutas: ↑20 Juun, 2023 11:14Samas nii mitmedki ajakirjanduse korüfeed (Hõbemägi, Pullerits, Lang, Kala) on samas mitmelgi korral kurtnud ajakirjanike(nduse) pealiskaidsuse üle uudiste vahendamisel. Kaks viimast muideks ka oma kõrvaga kuuldult konkreetselt SU teemal.Ma olen alati imestunud selliseid tüüpe kohates - kust küll saadakse nii suur ego, et arvatakse absoluutselt kõigest kõike teadvat ja osatakse kõige kohta sõna sekka öelda ning oma absoluutne tõde edastada?
Ma jätaks oma ego kõrvale ja seda võiks kõik teha ning ma juhin tähelepanu et tervest sellest teemast ei leia ühtegi minupoolset väljendit mis pretendeeriks "absoluutse tõe monopolile".
See selleks, proovime hoopis mõnele arvele küüned taha saada ja need Fucsi hammasrataste vahele torgata