Ma tegelt ei suuda väga traagikat näha selles, et aeg-ajalt mõni oma oskusi kõvasti üle hindav kaherattalisega sõitnud elundidoonor kuskilt reka alt kokku pühitakse, looduslik valik küllap. Mis puudutab neid reaalseid oskusi, siis minu silmis KV korraldatavate C-kati kursuste load jälle suurt ei maksa (õigemini maksavad samapalju kui muudki pool-load, mida sümboolse 40 sõidutunniga saadakse ja mille omanikud end kõvadest juhtideks peavad).mongol kirjutas: ↑10 Juul, 2023 20:29 Ma olen jätkuvalt seda meelt, et Trumm ja temataolised võiks oma juhiloa ise pooleks lõigata. Ise koos teiste liiklejatega sõita ei oska, taha ega suuda, aga reguleerima on kõvad mehed.
Mul, autopedena, pole näiteks jalgratast, küll aga tsikkel, teenistuses sõidan C ja edasi kategooriate asjadega väga hea meelega. Silmaring vist selle tõttu suurem ka, et olenemata sõidukist jälestan taolis debiile, kes liikluses oma reguleerimise teevad väljamõeldud oskuste pealt.
Aga noh, tänan muretsemast, ligi mill läbisõitu mõne pisema avariiga, mis see ikka muud ole kui väljamõeldud oskused/teadmised.